PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607297}
8,0 748  ocen
8,0 10 1 748
Love Hate
powrót do forum serialu Love/Hate

5 sezon

ocenił(a) serial na 9

O czym chcą nagrywać kolejne odcinki? Zabito John Boya,Darrena,Nidge'a,Frana o ile dobrze zrozumialem,a Tommy jest w spiaczce.

ocenił(a) serial na 8
squeze

Frana prawdopodobnie nie zabili. A Nigde mógł przeżyć rany postrzałowe, Patrick nie strzelił mu w głowę. Bez nich obu nie wyobrażam sobie tego serialu. Kto miałby być głównym bohaterem, Aido? :)

donna_darko

witam
można wiedzieć skąd pobrałeś/pobrałaś ten serial i gdzie napisy do niego gdyż nigdzie go nie mogę pobrać.

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
karol_336

Napisy z napi projekt, a serial znajdziesz na stronie, którą ciągle zamykają i która zmienia adres ;)

donna_darko

możesz podać adres tej stronki na mój e-mail jakby ci się chciało byłbym ci bardzo wdzięczny gdyż nie mam zielonego pojęcia o czym piszesz...a z futrzaka nie pobieram.
karol_336@wp.pl

ocenił(a) serial na 9
donna_darko

Nidge dostał kulę w serce, a nie miał kamizelki. Przeżycie czegoś takiego graniczy z cudem. Fran przeżył, ale czy po czymś takim jeszcze się pozbiera, czy go w ten sposób złamali? Też nie widzę sensu w kręceniu kolejnych sezonów. Gang praktycznie się rozpadł, bo zostali chyba tylko Elmo i Aido, a żaden z nich nie nadaje się na szefa. Wszyscy inni poza Franem zeszli z tego świata. Nie wiem, o czym miałby być sezon 6. Może o ich dzieciakach, jak już podrosną i pójdą w ślady ojców czy o kimś innym, kto przejmuje ich interesy i prędzej czy później kończy tak samo?