Dlaczego ? dlatego że koleś zaraz wprowadzi Liv do załamania nerwowego
Jeszcze ten numer z Andie, nie mógł powiedzieć w tym programie czegoś typu "Andie jest fajną dziewczyną" ? zamiast tego denerwował się jak ciapa i walnął coś o kumpeli (na co widzowie i prowadzący nie odpowiedzieli zbyt dobrze),a potem jeszcze zaczął mieszać Liv w głowie
Pytanie też czemu nie zerwał z Andie jeżeli mu się nie podobała ? przyznam że nie rozumiem tego zupełnie, tak się zwyczajnie nie robi no sorry
Tak wiem dziwne że się tak tym emocjonuje skoro jestem chłopakiem ale jakoś ten koleś bardzo mnie denerwuje i jestem ciekaw opinii innych osób
Cześć,
Żeby nie robić spamu swoją wypowiedzią to na piszę, że zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Holden trochę dziwnie się zachował, ale ogólnie jego postać w tym serialu mi za bardzo nie pasuje, tzn nie podoba mi się gra tego chłopaka.
Ok, teraz miałbym pytanie do Ciebie.
Widziałem sporo Twoich komentarzy pod tym serialem. Domyślam się, że możesz być na bieżąco ze wszystkimi odcinkami(mogę się mylić).. Ja sam od niedawna wpadłem na ten serial i nie wiem czemu, ale bardzo mi się spodobał. Obejrzałem cały 1 sezon a w drugim jestem na 19 odcinku. Nie wiem nawet czy miały one wszystkie premiery już w Polsce bo niektóre oglądałem w oryginalnej wersji językowej.
Jak się wejdzie w rozpiskę odcinków na filmwebie tą są tam napisane daty premier odcinków, ale wydaje mi się ze są do daty premier w oryginalnej angielskiej wersji językowej.
Wiesz może który odcinek jako ostatni był emitowany na polskim DC?
Byłbym wdzięczny za odpowiedź:)
PS. Nie wiem czy czasami nie dostałeś też tej wiadomości z innego konta, ale miałem problem aby CI to wysłać.
Pozdrawiam.
Ostatni odcinek emitowany w Polsce to Triangle A Rooney ale uważaj bo przed nim powinny być Band a Rooney i Video a Rooney ale Disney zrąbał i wypuści je później, daje ci linka do strony na której masz wszystkie odcinki Liv i Maddie który wydano dotychczas w Polsce, zawartość jest tam na bieżąco aktualizowana http://www.baje.pl/category-5930-1-1.html
w sumie skoro wiesz co robił Holden to i tak obejrzałeś Triangle
Cieszę się że się ze mną zgadzasz :) co do jego gry to też mi się nie podoba bo gra strasznie sztucznie (koleś nie podobał mi się już w pierwszym odcinku ze swoim udziałem) no a do tego zachował się ja dupek (a mówią że Doktor House jest dupkiem, no jest ale przynajmniej szczerym ;) )
Tak jestem na bieżąco, sprawdzam różne newsy dzięki czemu dowiedziałem się między innymi o tym że powstanie film na podstawie serialu, sprawdzam daty premier odcinków w Polsce, czytam opisy zapowiadające odcinki, i śledzę profile Twitterowe Dove Cameron,Joey'a Bragga i Tenzinga Norgaya czyli osób grających główne postacie żeby być na bieżąco (to przez to że jestem wielkim fanem Dove oraz tego serialu)
więc jak będziesz miał jakieś kolejne pytania to wal śmiało, zawszę chętnie pomagam innym ludziom ;)
Pozdrawiam
Dzięki za odpowiedź,
Masz racje obejrzałem odcinek Triangle i mam wszystkie odcinki obejrzane do 21 z II sezonu. Band i Video obejrzałem właśnie w angielskiej wersji językowej. Jeszcze jeden odcinek nie był w Polsce emitowany-> „Repeat-A-Rooney”, ponieważ ten też obejrzałem tylko w angielskiej wersji.
Ja miałem podobnie tylko z inną gwiazdą Disneya, a mianowicie Debby Ryan. Jakieś 4 lata temu też obejrzałem każdy jej film czy serial, oglądałem jej vlogi na yt.
Dove Cameron poznałem dzięki Samuelowi L. Jacksonowi. Szukałem jakiegoś luźnego filmu z jego filmografii i trafiłem na film „Zabójcza”.
Choć Dove nie była jedną z głównych aktorek to najbardziej ją zapamiętałem i tak zacząłem oglądać jej serial.
Nie wiem co ze mną nie tak;) Mam 22 lata a wróciłem do oglądania Disneyowskiego serialu dla młodzieży;P ale musze napisać, że niektóre śmieszne sceny nie są takie banalne i naprawdę czasami nie mogę się powstrzymać aby się nie zaśmiać. W dodatku Cameron gra świetnie..
Uwaga, mały spoiler z odc „Gift-A-Rooney”
Dzięki za odp i pozdrawiam.
Na polskim są w soboty o godz. 10:30 :)
Dove jako Maddie ogólnie gra świetnie, mimika twarzy itd. (ze mną chyba też jest coś nie tak bo mam czternastkę a zwracam uwagę na takie rzeczy :p ), jako Liv też gra świetnie ale to taka bardziej luźna postać, chociaż sceny kiedy Liv płakała (takowe są 3, z czego 2 razy płakała przez Holdena i to jeden z powodów przez które się na niego uwziąłem) wyglądają bardzo relistycznie
Ogólnie według wielu osób najlepszym sposobem na zobaczenie jej talentu aktorskiego to obejrzenie jej gościnnego występu w Mentaliście
Że masz 22 lata to nic takiego bo Disney w ostatnich latach stara się robić takie seriale żeby mogły je oglądać osoby starsze: rodzice z dziećmi czy starsze rodzeństwo z młodszym i patrząc na to jak reagujesz na ten serial to z Liv i Maddie im się udało
Nie ma za co i jeszcze raz Pozdrawiam
aha UWAGA ! nowe odcinki Liv i Maddie wychodzą co miesiąc czyli wiadomo np. w Maju są nowe odcinki, w Czerwcu nie ma a w Lipcu znowu są i tak dalej ...
a no i przepraszam za błąd, nie w soboty tylko w niedziele
Nawet nie zwróciłem uwagi, że grała gdzieś gościnnie.
Chyba znalazłem odcinek Mentalisty, w którym ona grała. Obejrzę jeszcze dzisiaj. A może znasz numery odcinków dwóch pozostałych seriali, w których ona również wystąpiła?
Mentalista: sezon 5 odcinek 2
Malibu Country: sezon 1 odcinek 8
Shameless:Niepokorni: sezon 2 odcinki 4 i 5
co do Shamelless to żebyś się nie zawiódł to powiem że gra trochę specyficzną postać, po prostu patrząc na charakter Dove to ta postać do niej nie zbyt pasowała
Dzięki za listę odcinków, w których zagrała Dove.
W Mentaliście zagrała fajnie,- ciekawą role dostała.
W Shameless:Niepokorni tak jak wspomniałeś grała trochę specyficzną postać, lecz jak się można zorientować cały serial jest dość specyficzny. Cameron jakoś się tam wpasowała, więc jako aktorka dobrze zagrała.
Wiem jako aktorka dobrze zagrała ale niektórym mogło by się nie podobać więc na wszelki wypadek "ostrzegłem"
w Mentaliście to ja żałowałem (i warto dodać że wielu innych fanów tego serialu też) że córka Jane nie żyje bo Dove świetnie wpasowała się w klimat serialu ale niestety... to była tylko halucynacja głównego bohatera no bo jego córka jak już mówiłem nie żyje
szybka informacja, Disney najwyraźniej zmienił ramówkę bo dzisiaj był na polskim DC odcinek Repeat-a-Rooney a mamy sobotę
siema kuba_bvb_2001, tak czytałem waszą rozmowę i postanowiłem się "wciąć" :D. Disney Channel ma kanał na YouTube na którym pok koniec każdego miesiąca wypuszcza ramówkę na kolejny (coraz częściej się zdarza, że na początku tego miesiąca wypuszcza o którym ma być ta ramówka) i ja jako edytor wikipedii często też edytuje listy odcinków seriali live-action Disney Channel i Disney xd i tam są też premiery polskie i angielskie (czasem się zdarza, że Disney nie puści jakiegoś odcinka jak zapowiadali w ramówce) Pozdrawiam :)
fajnie że edytujesz np. Liv i Maddie bo wszystko jest na bieżąco, masz u mnie plusa za sprawowanie :)
szczerze to nie wiedziałem o tych ramówkach na YT, dzięki za informację
no tak Disney lubi zmieniać zdanie jak widać bo nie raz się tak zdarzało :P
Również pozdrawiam :)
P.S z ciekawości pytam, masz jakieś zdanie o tym Holdenie ? , bo jestem ciekaw opinii jak największej ilości osób a ty widzę jesteś rozgarnięty z serialami DC w tym z Liv i Maddie
oglądając po angielsku nie miałem na jego temat żadnego zdania, ale po Polsku jak oglądałem to mnie wkurza i to bardzo, ale mam nadzieje że jak pojawi się w 3 sezonie to się zrehabilituje :D
ja mam nadzieję że go już nie ujrzymy bo nie wiem jak chcą to rozwinąć skoro:
1. Andie gdy go zobaczy będzie chciała potraktować go spawarką :P
2. Liv da się dalej omotać (Holden jak Patrick Jane tylko że Jane jest jedną z moich ulubionych postaci serialowych a Holdena nie cierpię)
3. Maddie i Grucha raczej nie pozwolą na to żeby między nimi coś było a szczególnie Grucha (pamiętasz jej reakcje, i teksty o "sezonie na jednorożce" :D )
Ale zobaczymy, na razie z partnerów bliźniaczek wolałem Diggiego bo wydawał się w porządku a tu ...
Ja tam uwielbiam teksty Gruchy, a co do Diggie'go to raczej będą razem z Maddie znowu tylko, że w 3 sezonie :D
no i git, widać chemię między nimi (w sumie nic dziwnego bo Diggiego gra chłopak Dove)
Grucha to jest mocna postać :D szczególnie sceny z Joey, jak koleś ucieka przed nią z przerażoną miną a Grucha go goni uśmiechnięta to zawszę padam ze śmiechu :D
według mnie Liv & Maddie dostaną 4 sezon, gdyż wiele serialów Disney'a już się kończy (Blog na cztery łapy kończy się 25 września w USA, a Austin i Ally w styczniu i Jessie też w styczniu. Zanosi się też na to, że To nie ja skończy się po 2 sezonach w listopadzie).
Oby, Liv i Maddie to świetny serial i mam nadzieję że dostaną jeszcze 4 sezon po trzecim, o piątym nie myślę z dwóch powodów:
1. Na razie nie ma jeszcze nic o 4 bo zaczęli dopiero 3
2. będzie film Liv i Maddie więc jeżeli dadzą jeszcze 4 sezon to będziemy mieli 4 sezony serialu + film więc chyba Disney już sobie odpuści ale zobaczymy