Obsada bardzo dobra, Stenka, Koman, Bobrowski, Perchuć nawet Bujakiewicz ale kto wpadł na
pomysł obsadzenia głównych ról Małaszyńskim i Różdżką? Są najgorszymi aktorami w tym filmie.
Główna rolę - Alicji powinna grać Więdłocha a Maksa ktokolwiek inny....
Kto ?! Co ?! Więdłocha główną rolę ?! O co to to nie ! Sztuczna gra, taka mała, plastikowa dziewczynka, która nie umie zagrać prostej rólki. Zawsze ten sam wyraz twarzy nic więcej...
Cichaa- zgadzam się w zupełności! Moim zdaniem obsadzenie Różczki to bardzo dobry wybór. Tak samo nie mam żadnych zastrzeżeń co do Małaszyńskiego. Grają na prawdę bardzo dobrze.
Dokładnie, Małaszyński jest dobrym aktorem, umie zagrać każdą rolę od amanta poprzez głupiego Karolka ("Ciacho") do poważnego i stanowczego oficera ! Mój jeden z ulubionych polskich aktorów. I ogólnie sądzę iż każda postać jest dobrze dobrana pod aktora w tym serialu :) No może właśnie poza Więdłochą, jakoś nie mogę jej strawić...
Moim zdaniem Różczka jest bardzo interesującą aktorką, ale kompletnie mi nie wygląda na kobietę, przed którą mężczyźni padają na kolana. Małaszyński w ostatnim czasie stracił wygląd przystojniaka i teraz prezentuje się przysadziście i okrągło. Jak dla mnie amant z niego żaden, w przeciwieństwie do Bobrowskiego, którego wprost ubóstwiam. Oby było go w serialu jak najwięcej, niekoniecznie w połączeniu z Alicją :)
Przecież w Misji Afganistan i ostatnich odcinkach Lekarzy Paweł wygląda szczupło. Na żywo także. Masz jakieś nieaktualne informacje.
Oooo tak Bobrowskiego uwielbiam pewnie jest w tym zasługa tego, że jest z mojego miasta, ale nawet gdyby nie był to i tak uważam go za znakomitego aktora !
Ale Bobrowski ma taką budowę, figura Małaszyńskiego to zupełnie inny typ. Rzeczywiście, Paweł w ostatnim odcinku wygląda lepiej, ale na początku to amant był z niego żaden (drugi podbródek!).
Odnośnie Pawła Małaszyńskiego - zgadzam się w zupełności. Magdalena Różczka - przyznam, że jej nie doceniałam, w tej roli jest naprawdę świetna. Agnieszka Więdłocha - myślę, że postrzegamy ja przez pryzmat roli jaką gra. Stąd wydaje się być postacią antypatyczną. Zresztą nie wiem, to pierwszy film w którym ją oglądam.
Producenci mieli konkretne osoby na myśli i tak je obsadzili Małaszyński miał być od początku i jest Różdżka, Kasia Bujakiewicz też . Świetny wybór.:)