PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=590629}

Legenda Korry

The Legend of Korra
2012 - 2014
7,7 13 tys. ocen
7,7 10 1 12903
9,0 4 krytyków
Legenda Korry
powrót do forum serialu Legenda Korry

Napisy?

ocenił(a) serial na 9

Ma ktoś jakieś info, czy 3 księga będzie w ogóle tłumaczona? Bo jak na razie cisza w tym temacie.

ocenił(a) serial na 9
kotek1489

Cisza bo nie wyciekły nawet napisy angielskie, a ze słuchu nikomu się tłumaczyć nie będzie chciało. Angielski na jakimś wysokim poziomie nie jest. Jak pobierzesz wersję z dobrym dźwiękiem to dasz radę zrozumieć praktycznie wszystko.

kotek1489

Mogę spróbować przetłumaczyć.

kotek1489

Napisy do podwójnego odcinka (czyli pierwszego i drugiego) dodałam już na stronę napisy 24.

ocenił(a) serial na 9
lili_kiso

A dodasz napisy do odcinka 3 (earth queen) ? Będę wdzięczny.

ocenił(a) serial na 7
michal98_filmweb

Już są na napisy 24.

michal98_filmweb

Skoro zaczęłam już to cały sezon będę tłumaczyć ;) Napisy postaram się tłumaczyć jak najszybciej, jednak wszystko zależy od tego ile wolnego czasu będę mieć. No i druga kwestia - jeśli odcinki od 11 lipca będą lecieć podwójnie tak jak twórcy zapowiadają to na pewno czas oczekiwania będzie dłuższy niż no pojedynczego.

ocenił(a) serial na 9
lili_kiso

A jak będziesz starać się tłumaczyć ? 2 odcinki i trzeba będzie dłużej czekać czy najpierw jeden i potem następny ?

michal98_filmweb

Wszystko zależy od tego jaką będę posiadać wersje odcinków. Jeśli tak jak było w przypadku dwóch pierwszych odcinków, że były w jednym to będzie trzeba dłużej czekać ponieważ wtedy będę całość tłumaczyć. Jeśli będą odcinki pojedynczo to będę napisy dodawać po kolei - np. najpierw do czwartego, a potem do piątego.