PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=338390}

Laura - śmierć zapisana w kartach

Laura - Le compte à rebours a commencé
2006 -
7,4 766  ocen
7,4 10 1 766
Laura - śmierć zapisana w kartach
powrót do forum serialu Laura - śmierć zapisana w kartach

nie wie ktoś może jaki będzie kolejny francuski serial emitowany przez TVP teraz jak "Laura.." się skończyła? Wszystkie nadawane do tej pory były bardzo ciekawe, więc mam nadzieję, że będą kontynuować francuską serię:)

seline

Hm .. ja nie ogladalam poprzednich, tez lecialy w srody ?

ocenił(a) serial na 10
olanieolenka

Tak, wcześniej był serial W kręgu tajemnicy. A Dwójka emitowała w piątki: Anioł śmierci, Zwiastun śmierci, a od tego piątku Sekrety wulkanu.

ocenił(a) serial na 10
seline

Nie będzie niestety nowego francuskiego kryminału. Może napiszemy maila do Jedynki żeby nadal puszczali francuskie seriale?

Wronka

dobry pomysł, ale znając życie kolejna POLSKA telewizja ma widzów w ...... No cóż zawsze można spróbować:)

ocenił(a) serial na 10
seline

Mam nadzieję, że chociaż na Dwójce nadal będą emitowane francuskie seriale kryminalne. Liczę na powtórkę serialu Błękit Oceanu, którego niestety nie widziałam.

Wronka

no ja też go nie widziałam, ale jak dla mnie mogą puścić jakikolwiek serial kryminalny, byle francuski! (to tak z miłości do j. francuskiego:D)

seline

TVP2 puściła niedawno temu (w piątek) francuski serial kryminalny "Sekrety wulkanu".

ocenił(a) serial na 10
Scarlett_Angel

Wiemy i oglądamy, ale pewnie po Sekretach Wulkanu nowego francuskiego kryminału nie dadzą.