Jeżeli nie oglądałeś/łaś drugiej seria to lepiej tego nie czytać:)
Pomijając fakt ze druga seria jest emitowan nie pokoleji chcę się dowiedzieć co myślicie o zachowani Larga. Gdy Joy go rzuca mówiąc że boi się o jego życie on mówi coś w stylu że zaczeka.
Dlaczego we wszystkich kolejnych odcinkach ma nową kobietę??
Czy to oznacza że jej nie kocha , a pozatym pocałował ją tylko dlatego że usłyszał coś tam w radiu czy on ją wokóle kocha??
Pozdrawiam
Hmmm. Całej 2 serii nie widziałem, ale zwrócę na to uwagę. Pamiętam natomiast taki motyw, że Joy jakby przez chwilę była zauroczona Georgym Kerenskym, z którym jak pamiętamy na początku serii 1 strasznie darła koty. To była scena z ostatniego odcinak (u nas wyemitowanego jako 7), siedziała z nim w bunkrze i gdyby nie telefon Simona, zaczęła by się z nim całować - tak to przynajmniej wyglądało.
Pozdrawiam.
Czy to był ten odcinek kiedy ona się upiła i potem była jakaś akcja że ona nagle wytrzeźwiała?? Bo takie coś był.
To było coś takiego, że była Wigilia i Simon z Johnem Sullivanem razem gdzieś lecieli samolotem, na siedzibę Grupy W napadł jakiś palant ze swoją bandą, uwięzili Largo w sali obrad. Simon telefonował do niego akurat w jakiejś sprawie, ale nikt nie odbierał. Zadzwonił więc do bunkra, gdzie Joy piła wódkę z Georgym i już mieli się pocałować, gdy zadzwonił Simon i powiedział im, że coś niedobrego się dzieje. Długo by pisać na ten temat, ale mimo powiedzmy licznych przeciwności losu Joy i Georgy pomogli Largo i wszystko dobrze się skończyło.
tak to ten odcinek a widziałaś dzisiaj jak się Largo całował z tą babka od tych modelek to się Joy odwróciła. Jaki to jest kretyn.
Tak widziałem [jestem facetem, nie kobietą ;-)] ten odcinek już 3 razy. Largo całował się z Caludią. Na początku w tej limuzynie ostro pogrywali. Mało co wąż go nie dziabnął, chociaż Kerensky stwierdził, że ponoć nie był jadowity.
sorry za tą pomyłkę. jak zauważysz jeszcze coś w tym serialu to pisz następny odcine już w niedziele:)
W sobotę o 17:00 też będzie leciał :-). Chyba, że to znowu powtórka. O ile pamiętam, to w następnym odcinku będzie o tym, jak Kerensky kapnie się, że w Grupie W jest wtyka Zgromadzenia Ardiatyckiego i co gorsza dowie się, że jest nią jego ukochana Marissa - sekretarka Cardignaca. Na końcu odcinka Georgy dowie się, że zginęła. Ale oczywiście odcinki nie są puszczane po kolei - teraz powinien być ten z perfumami w Polsce wyemitowany jako 8. O ho ho, ale odbiegłem od tematu. Była mowa, że Largo niby kocha Joy, a w rzeczywistości zmienia kobiety jak rękawiczki - fakt, teraz sobie przypominam, rzeczywiście flirciarz z niego nie lada. Ale mnie takie sytuacje bardziej denerwują w rzeczywistości, niż w filmach, czy serialach.
masz rację że odbiegamy od tematu ale jeszcze jedno stwierdzenie po tym odcinku co joy pierwszy raz całowała się z largo powinien być odcinek z tym że będą razem i ona mu powie coś w stylu że się o niego boi na końcu a tego nie było a gdy LARGO leciał na polsacie to był trzeci odcinek.
Tak, właśnie ten odcinek dzisiaj leciał na TV 4 o 17:00. Nosi tytuł "Końskie sprawy" i w Polsce był wyemitowany jako 3, a według normalnej kolejności powinien być 2. I można się było z niego dowiedzieć, że Joy jest rozwódką, a jej były mąż David to niezły ananasek, jak można było wywnioskować oglądając ten odcinek. Sama zwierzyła się Largo, że najpierw przyjaźniła się z Davidem, spędzili razem wieczór, on śpiewał jej ballady. Mówiła, że oboje dali sobie w czajnik i wpadli na pomysł, żeby się pobrać. Najlepsze było jej stwierdzenie: "Ja wytrzeźwiałam, a David nie".
no właśnie widziałam ten odcinek ze cztery razy a dzisiaj po raz pierwszy się popłakłam gdy ona powiedziłą mu że nie chce z nim być. To głupie wiem ale co tam. Powiedział że zaczeka na nią a potem będzie miał co odcinek inną playboy.
P.S masz gg??
Niestety nie używam gg od jakiegoś czasu. A swoją drogą ta Joy ma dobre serce, bo zgodziła się mu pomóc. Largo też postąpił wobec niego ulgowo, bo nie skierował sprawy do sądu, a w końcu ten cały David nieźle namącił im wody. A Joy stwierdziła, że nie ma szczęścia do facetów, a jak już wspomniałem, później chyba zacznie interesować się Georgym. Mało tego, że niewiele brakowało, aby się pocałowali, to jeszcze po telefonie Simona jak weszli do windy stanęli tak blisko siebie i tak na siebie patrzyli.. ;-)
Ta Joy to mogłaby się zdecydować. nie wiem w której serii ale było coś takego że Joy całowała się z jakimś facetem i potem waszła do jego laboratorium czy coś w tym stylu. Wiesz czemu nie ma trzeciej serii Larga?? Mogli by pokończyć rozpoczęte wątki. Oni zawsze tak beznadziejnie przerywają seriale:(
Moim zdaniem zakończenie było dosyć fajne: Largo z Joy i Kerenskym w jego gabinecie chyba śpiewali kolędę, gadali przez satelitę z Johnem i Simonem. Chociaż rzeczywiście mogliby dociągnąć niektóre sprawy do końca. Jak na razie są 2 serie Largo: 1 liczy 26 odcinków, a 2 - 13. Jeszcze a propos Joy - wiesz jak to jest. Ona czuła się samotna, Georgy też, zostali oboje w bunkrze, wypili trochę, to co się dziwić, że raptem zebrało się im na czułości. W rzeczywistości też takie sytuacje się zdarzają, sam nawet doświadczyłem czegoś podobnego.
Joy już raz za dużo wypiła aby się to nie powtórzyło. Masz jakieś pytania albo cos w tym stylu może uda mi się odpowiedzieć. a tak apropo to według poprawnej kolejności to ostatni odcinek był ten co simon prawie umarł. Oni mają tendencjie do próbowania uśmiercania ogoś na koniec serii:)
Masz jeszcze jakieś seriale które oglądasz??
Sorry, ale jak mówiłem wg normalnej kolejności ostatni (czyli 13) był właśnie ten, co Joy piła z Georgym wódkę w bunkrze, a ten o którym mówisz tzn. ten, w którym Simon został postrzelony przez tego ćpuna i jak to Georgy określił "omal nie kojtnął" wg normalnej kolejności był 11, a u nas wyemitowany jako 6. Zresztą zajrzyj do katalogu stron www i kliknij w ten pierwszy link. Otworzy Ci się strona i masz do wyboru wersję francuską lub holenderską. Ja jak tam byłem wybrałem francuską, nie znam francuskiego, ale mniej więcej się połapałem o co biega. I jak już wybierzesz język masz po prawej stronie napis "Guide des episodes" (wersja francuska) i tam właśnie jest rozpiska wszystkich odcinków. Powiem Ci, że jak ją przejrzysz, to zauważysz, że w 1 serii też nie wszystkie odcinki były emitowane w Polsce po kolei i na dodatek pisze tam, że 1 seria liczy 25 odcinków, bo u nas odcinek pilotowy podzielono na 2. Trochę to zakręcone co napisałem, ale myślę, że połapiesz się w tym. A prócz Largo, może Cię to zdziwi, ale bardzo chętnie oglądam Tygrysy Europy (1 seria świetna, 2 trochę kiszkowata, robiona na siłę), Misję w czasie, Ściśle Tajne, Anioł Stróż, Rodzina Zastępcza, Ekstradycja (wszystkie serie), Drużyna A. Trochę by się tego jeszcze znalazło. Wiem, że niektóre z tych co wymieniłem, to całkiem inna bajka niż Largo, ale mam bardzo zróżnicowany gust.
Na stronie www.tvtome.pl jest napisane że ostatni odcinek to Time in a Bottle. Więc nie wiem który to jest??
Ten sobotni odcinek to była powtórka ze środy, Largo kupił ten domek letniskowy. W domku obok mieszkał dziennikarz Lindley, który obsmarowywał Grupę W. Jednak gdy Largo pomógł mu i jego córce, przeprosił Wincha za wszystko, a Largo zaproponował mu pomoc. Grupa W starała się o sojusz z jednym z najgroźniejszych rywali - Lucasem Reimerem, który jak się później okazało miał konszachty ze Zgromadzeniem Adriatyckim, wraz z senatorem Jessupem knuli jakby przejąć Grupę W. Jednak nawalili i Zgromadzenie wyeliminowało ich. Podobny los spotkał Marissę - sekretarkę Cardignaca, ukochaną Kerensky'ego. Georgy wykrył, że jest wtyką Zgromadzenia, gwizdnął jej telefon, za pomocą którego nagrywała rozmowy. Powiedział Largo, że w Grupie W jest agent Zgromadzenia, ale nie powiedział kto nim jest. Gdy Jessup i Reimer zginęli, Lindley przestraszył się, że Zgromadzenie dobierze się jemu do tyłka i zrezygnował z pomocy Largo. Na końcu Alicia Del Peryl dobija się do bunkra i krzyczy, że w mieszkaniu Marissy wybuchł pożar, a dziewczyna zginęła w płomieniach. Kerensky załamuje się i z nerwów rzuca jej telefonem o ścianę.
A propos "Time in a bottle" - to rzeczywiście ten, w którym Simon został postrzelony. U nasz wyemitowano go jako 6, a w rzeczywistości powinien być 11. Na TV Tome, rzeczywiście pisze, że to ostatni, ale tam chyba też mają coś narąbane. Na tej stronie, co Ci podawałem, pisze, że ostatni to ten, w którym Joy piła wódkę z Kerenskym w bunkrze. Byłem kiedyś też na innej stronie serialu i tam też pisało, że ten jest ostatni, były nawet zdjęcia. A cały serial można ściągnąć za pomocą programu e mule. Tam też pisze, że "Time in a Bottle" (Krytyczna chwila) jest 11 w kolejności. Fakt - tytuły napisane są po francusku - ale jak zajrzysz na tę stronkę, co Ci podałem, zobaczysz, że to się zgadza.