PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95510}

Largo

Largo Winch
2001 - 2003
7,3 1,9 tys. ocen
7,3 10 1 1945
Largo
powrót do forum serialu Largo

Jeżeli nie oglądałeś/łaś drugiej seria to lepiej tego nie czytać:)
Pomijając fakt ze druga seria jest emitowan nie pokoleji chcę się dowiedzieć co myślicie o zachowani Larga. Gdy Joy go rzuca mówiąc że boi się o jego życie on mówi coś w stylu że zaczeka.
Dlaczego we wszystkich kolejnych odcinkach ma nową kobietę??
Czy to oznacza że jej nie kocha , a pozatym pocałował ją tylko dlatego że usłyszał coś tam w radiu czy on ją wokóle kocha??
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Mysiasta

Hmmm. Całej 2 serii nie widziałem, ale zwrócę na to uwagę. Pamiętam natomiast taki motyw, że Joy jakby przez chwilę była zauroczona Georgym Kerenskym, z którym jak pamiętamy na początku serii 1 strasznie darła koty. To była scena z ostatniego odcinak (u nas wyemitowanego jako 7), siedziała z nim w bunkrze i gdyby nie telefon Simona, zaczęła by się z nim całować - tak to przynajmniej wyglądało.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10

Czy to był ten odcinek kiedy ona się upiła i potem była jakaś akcja że ona nagle wytrzeźwiała?? Bo takie coś był.

użytkownik usunięty
Mysiasta

To było coś takiego, że była Wigilia i Simon z Johnem Sullivanem razem gdzieś lecieli samolotem, na siedzibę Grupy W napadł jakiś palant ze swoją bandą, uwięzili Largo w sali obrad. Simon telefonował do niego akurat w jakiejś sprawie, ale nikt nie odbierał. Zadzwonił więc do bunkra, gdzie Joy piła wódkę z Georgym i już mieli się pocałować, gdy zadzwonił Simon i powiedział im, że coś niedobrego się dzieje. Długo by pisać na ten temat, ale mimo powiedzmy licznych przeciwności losu Joy i Georgy pomogli Largo i wszystko dobrze się skończyło.

ocenił(a) serial na 10

tak to ten odcinek a widziałaś dzisiaj jak się Largo całował z tą babka od tych modelek to się Joy odwróciła. Jaki to jest kretyn.

użytkownik usunięty
Mysiasta

Tak widziałem [jestem facetem, nie kobietą ;-)] ten odcinek już 3 razy. Largo całował się z Caludią. Na początku w tej limuzynie ostro pogrywali. Mało co wąż go nie dziabnął, chociaż Kerensky stwierdził, że ponoć nie był jadowity.

ocenił(a) serial na 10

sorry za tą pomyłkę. jak zauważysz jeszcze coś w tym serialu to pisz następny odcine już w niedziele:)

użytkownik usunięty
Mysiasta

W sobotę o 17:00 też będzie leciał :-). Chyba, że to znowu powtórka. O ile pamiętam, to w następnym odcinku będzie o tym, jak Kerensky kapnie się, że w Grupie W jest wtyka Zgromadzenia Ardiatyckiego i co gorsza dowie się, że jest nią jego ukochana Marissa - sekretarka Cardignaca. Na końcu odcinka Georgy dowie się, że zginęła. Ale oczywiście odcinki nie są puszczane po kolei - teraz powinien być ten z perfumami w Polsce wyemitowany jako 8. O ho ho, ale odbiegłem od tematu. Była mowa, że Largo niby kocha Joy, a w rzeczywistości zmienia kobiety jak rękawiczki - fakt, teraz sobie przypominam, rzeczywiście flirciarz z niego nie lada. Ale mnie takie sytuacje bardziej denerwują w rzeczywistości, niż w filmach, czy serialach.

ocenił(a) serial na 10

masz rację że odbiegamy od tematu ale jeszcze jedno stwierdzenie po tym odcinku co joy pierwszy raz całowała się z largo powinien być odcinek z tym że będą razem i ona mu powie coś w stylu że się o niego boi na końcu a tego nie było a gdy LARGO leciał na polsacie to był trzeci odcinek.

użytkownik usunięty
Mysiasta

Tak, właśnie ten odcinek dzisiaj leciał na TV 4 o 17:00. Nosi tytuł "Końskie sprawy" i w Polsce był wyemitowany jako 3, a według normalnej kolejności powinien być 2. I można się było z niego dowiedzieć, że Joy jest rozwódką, a jej były mąż David to niezły ananasek, jak można było wywnioskować oglądając ten odcinek. Sama zwierzyła się Largo, że najpierw przyjaźniła się z Davidem, spędzili razem wieczór, on śpiewał jej ballady. Mówiła, że oboje dali sobie w czajnik i wpadli na pomysł, żeby się pobrać. Najlepsze było jej stwierdzenie: "Ja wytrzeźwiałam, a David nie".

ocenił(a) serial na 10

no właśnie widziałam ten odcinek ze cztery razy a dzisiaj po raz pierwszy się popłakłam gdy ona powiedziłą mu że nie chce z nim być. To głupie wiem ale co tam. Powiedział że zaczeka na nią a potem będzie miał co odcinek inną playboy.
P.S masz gg??

użytkownik usunięty
Mysiasta

Niestety nie używam gg od jakiegoś czasu. A swoją drogą ta Joy ma dobre serce, bo zgodziła się mu pomóc. Largo też postąpił wobec niego ulgowo, bo nie skierował sprawy do sądu, a w końcu ten cały David nieźle namącił im wody. A Joy stwierdziła, że nie ma szczęścia do facetów, a jak już wspomniałem, później chyba zacznie interesować się Georgym. Mało tego, że niewiele brakowało, aby się pocałowali, to jeszcze po telefonie Simona jak weszli do windy stanęli tak blisko siebie i tak na siebie patrzyli.. ;-)

ocenił(a) serial na 10

Ta Joy to mogłaby się zdecydować. nie wiem w której serii ale było coś takego że Joy całowała się z jakimś facetem i potem waszła do jego laboratorium czy coś w tym stylu. Wiesz czemu nie ma trzeciej serii Larga?? Mogli by pokończyć rozpoczęte wątki. Oni zawsze tak beznadziejnie przerywają seriale:(

użytkownik usunięty
Mysiasta

Moim zdaniem zakończenie było dosyć fajne: Largo z Joy i Kerenskym w jego gabinecie chyba śpiewali kolędę, gadali przez satelitę z Johnem i Simonem. Chociaż rzeczywiście mogliby dociągnąć niektóre sprawy do końca. Jak na razie są 2 serie Largo: 1 liczy 26 odcinków, a 2 - 13. Jeszcze a propos Joy - wiesz jak to jest. Ona czuła się samotna, Georgy też, zostali oboje w bunkrze, wypili trochę, to co się dziwić, że raptem zebrało się im na czułości. W rzeczywistości też takie sytuacje się zdarzają, sam nawet doświadczyłem czegoś podobnego.

ocenił(a) serial na 10

Joy już raz za dużo wypiła aby się to nie powtórzyło. Masz jakieś pytania albo cos w tym stylu może uda mi się odpowiedzieć. a tak apropo to według poprawnej kolejności to ostatni odcinek był ten co simon prawie umarł. Oni mają tendencjie do próbowania uśmiercania ogoś na koniec serii:)
Masz jeszcze jakieś seriale które oglądasz??

użytkownik usunięty
Mysiasta

Sorry, ale jak mówiłem wg normalnej kolejności ostatni (czyli 13) był właśnie ten, co Joy piła z Georgym wódkę w bunkrze, a ten o którym mówisz tzn. ten, w którym Simon został postrzelony przez tego ćpuna i jak to Georgy określił "omal nie kojtnął" wg normalnej kolejności był 11, a u nas wyemitowany jako 6. Zresztą zajrzyj do katalogu stron www i kliknij w ten pierwszy link. Otworzy Ci się strona i masz do wyboru wersję francuską lub holenderską. Ja jak tam byłem wybrałem francuską, nie znam francuskiego, ale mniej więcej się połapałem o co biega. I jak już wybierzesz język masz po prawej stronie napis "Guide des episodes" (wersja francuska) i tam właśnie jest rozpiska wszystkich odcinków. Powiem Ci, że jak ją przejrzysz, to zauważysz, że w 1 serii też nie wszystkie odcinki były emitowane w Polsce po kolei i na dodatek pisze tam, że 1 seria liczy 25 odcinków, bo u nas odcinek pilotowy podzielono na 2. Trochę to zakręcone co napisałem, ale myślę, że połapiesz się w tym. A prócz Largo, może Cię to zdziwi, ale bardzo chętnie oglądam Tygrysy Europy (1 seria świetna, 2 trochę kiszkowata, robiona na siłę), Misję w czasie, Ściśle Tajne, Anioł Stróż, Rodzina Zastępcza, Ekstradycja (wszystkie serie), Drużyna A. Trochę by się tego jeszcze znalazło. Wiem, że niektóre z tych co wymieniłem, to całkiem inna bajka niż Largo, ale mam bardzo zróżnicowany gust.

ocenił(a) serial na 10

Na stronie www.tvtome.pl jest napisane że ostatni odcinek to Time in a Bottle. Więc nie wiem który to jest??

ocenił(a) serial na 10

Hej co było we wczorajszym odcinku tzn: 14.01 bo nie oglądałam

użytkownik usunięty
Mysiasta

Ten sobotni odcinek to była powtórka ze środy, Largo kupił ten domek letniskowy. W domku obok mieszkał dziennikarz Lindley, który obsmarowywał Grupę W. Jednak gdy Largo pomógł mu i jego córce, przeprosił Wincha za wszystko, a Largo zaproponował mu pomoc. Grupa W starała się o sojusz z jednym z najgroźniejszych rywali - Lucasem Reimerem, który jak się później okazało miał konszachty ze Zgromadzeniem Adriatyckim, wraz z senatorem Jessupem knuli jakby przejąć Grupę W. Jednak nawalili i Zgromadzenie wyeliminowało ich. Podobny los spotkał Marissę - sekretarkę Cardignaca, ukochaną Kerensky'ego. Georgy wykrył, że jest wtyką Zgromadzenia, gwizdnął jej telefon, za pomocą którego nagrywała rozmowy. Powiedział Largo, że w Grupie W jest agent Zgromadzenia, ale nie powiedział kto nim jest. Gdy Jessup i Reimer zginęli, Lindley przestraszył się, że Zgromadzenie dobierze się jemu do tyłka i zrezygnował z pomocy Largo. Na końcu Alicia Del Peryl dobija się do bunkra i krzyczy, że w mieszkaniu Marissy wybuchł pożar, a dziewczyna zginęła w płomieniach. Kerensky załamuje się i z nerwów rzuca jej telefonem o ścianę.

użytkownik usunięty

A propos "Time in a bottle" - to rzeczywiście ten, w którym Simon został postrzelony. U nasz wyemitowano go jako 6, a w rzeczywistości powinien być 11. Na TV Tome, rzeczywiście pisze, że to ostatni, ale tam chyba też mają coś narąbane. Na tej stronie, co Ci podawałem, pisze, że ostatni to ten, w którym Joy piła wódkę z Kerenskym w bunkrze. Byłem kiedyś też na innej stronie serialu i tam też pisało, że ten jest ostatni, były nawet zdjęcia. A cały serial można ściągnąć za pomocą programu e mule. Tam też pisze, że "Time in a Bottle" (Krytyczna chwila) jest 11 w kolejności. Fakt - tytuły napisane są po francusku - ale jak zajrzysz na tę stronkę, co Ci podałem, zobaczysz, że to się zgadza.