Przekoloryzowany, ale bardzo dobrze się ogląda. Typowe dla produkcji filmowej przedstawienie młodego obiecującego sportowca, który jest w stanie jak równy z równym walczyć z zawodowcami z o wiele większym stażem. Należy podejść do tego z lekkim dystansem ale i docenić pewne rzeczy, bo sceny walk, prawdziwe postacie znanych zawodników są godne uwagi i to zasługuje na plus. Nawet i KSW się pojawiło.
Dokładnie niestety nie będzie drogiego sezonu ponieważ fabuła się zawiązała oczywiście są wątki nie dokończone ale wątpię aby ucigneły drugi sezon
Ten serialik jest bardzo podobny do hip hopowego Valide z Canal+. Ten sam twórca, który aktorzy i czarny charakter też ten sam. Chłopak znikąd, który dostaje szansę dzięki viralowi. W Klatce może i dobrze się ogląda, ale do tamtego dużo mu brakuje.
taki Rocky w świecie mma , pewnie KSW było sponsorem tego filmu żeby się trochę wypromować ale uważam że mogli to lepiej zrobić ( chodzi mi o przestawienie gal federacji KSW) . Fabuła wciąga ale same walki takie naciągane zwłaszcza ta pierwsza z Ibrahimem
Naciągane jest wszystko w zasadzie. Ja bym jeszcze wyżej mógł ocenić serial, gdyby nie to, że mamy głównego bohatera amatora, który dostaje się pod skrzydła legend UFC będąc zawodnikiem z 1 walką w KSW… to 7 dla mnie już jest trochę naciągane. 6.5 to moja ocena. Mógłbym ten fakt co wyżej wspomniałem odłożyć na bok, ale za bardzo mnie to raziło. Przyjemnie się ogląda walki w klatce stąd zostawiam ocenę bo jednak o to chodziło mi w tej produkcji. Plus za realne postacie.