PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10044665}
7,2 55  ocen
7,2 10 1 55
La Promesa - pałac tajemnic
powrót do forum serialu La Promesa - pałac tajemnic

Serial zaczęliśmy oglądać z żoną i jesteśmy nim zachwyceni. Jednakże niepokoi nas ilość odcinków. Obawiamy się, że będzie to kolejny tasiemiec, w którym tajemnica morderstwa w pałacu zostanie rozwikłana dopiero w ostatnim odcinku, na którego emisję trzeba będzie poczekać kilka lat. I to pod warunkiem, że nagle TVP się nie rozmyśli i nie zaprzestanie emisji kolejnych sezonów, pozostawiając widzów na lodzie. Tak już bywało w przeszłości, na przykład z serialami "Czerwony orzeł" czy też "Wiktoria". Z tego powodu odradzałbym "wciąganie się" w fabułę, bo można się niepotrzebnie rozczarować. Lepiej obejrzeć seriale o przewidywalnej i raczej stosunkowo niewielkiej liczbie odcinków. 

Mr_Incognito_

Dzisiaj natrafiłam na zwiastun tego serialu na YouTube. Szukałam go pod innym tytułem, ale raczej to jest ten sam serial. Na imdb faktycznie wskazana jest liczba odcinków, tutaj brak. Ciekawe zatem czy TVP wykupił prawa tylko do 1 sezonu i czy w przyszłości będzie ciągnął resztę. Nic bardziej mnie nie denerwuje jak serial, który się rozpoczyna, a później nie można obejrzeć jego kontynuacji, mimo iż została nakręcona, bo oczywiście, jeśli serial został zdjęty to jest to denerwujące, ale trzeba się z tym pogodzić, natomiast bywało już tak, że w Polsce dostępne są tylko pierwsze odcinki.