Ku jezioru
powrót do forum 2 sezonu

Koniec serialu niestety nie usatysfakcjonował mnie..dziwnie się skończyło i bez happy endu jak dla mnie. Szkoda, że w ten sposób zakończyli serial

ocenił(a) serial na 8
Zuzol_4

Bo to nie jest zakończenie. Tylko w planach byl kolejny sezon. To zwykły cliff jak na koniec pierwszego sezonu. Serial się nie skończył ale przez wojnę został urwany. Mała szansa na 3 sezon, a jak już to za kilka lat i też potem rok trzeba będzie czekać aż ktoś angielskie napisy do tego zrobi albo i nie.

Zetnakatel

Jest 2 sezon z polskimi napisami

ocenił(a) serial na 8
Mareeeczek

ja mówię o 3 sezonie.

Zuzol_4

Jest "film o filmie".
Pada tam stwierdzenie: pierwszy sezon to piekło, drugi czyściec, trzeci będzie raj.

Zuzol_4

Obejrzalem 2 sezon. Jest inny, wolniejszy od pierwszeo. ogolnie slabszy niestety. koncowka przyspiesza i trzyma w napieciu. jednak to nie pierwszy sezon a szkoda. Koncowka zaskakuje i az prosi sie o 3 i ostatni sezon. ogolnie nie jest zly i warto czasem ie pomeczyc bo sa wolne watki.

ocenił(a) serial na 6
kondziorela

mam podobne odczucia, strasznie zwolnił względem pierwszego sezonu i stracił na trzymaniu widza w napięciu i zaciekawieniu

Fej_Quu

To ciekawe, że ja mam zupełnie przeciwne odczucia. Pierwszy sezon mnie wymęczył i tylko ten końcowy cliff hanger skłonił mnie do obejrzenia kolejnego odcinka drugiego sezonu, a ten dosłownie wbił mnie w fotel. Skończyłem oglądać całość w południe następnego dnia.

ocenił(a) serial na 10
Delfino

Drugi sezon jest troszeczkę inny, bardziej magiczny, duchowy i chyba bardziej rosyjski.

Delfino

Pierwszy sezon był dobry, ale drugi - moim zdaniem, tak jak napisałeś, wbija w fotel. Cały serial to mistrzowska robota: aktorzy, ujęcia, scenariusz, muzyka. Dawno nie widziałem tak genialnego budowania atmosfery i napięcia.

ocenił(a) serial na 8
dawid123d

Bo drugi sezon nie był robiony pod NF.

adrianus333

Co to jest NF?

ocenił(a) serial na 9
Zuzol_4

ciekawe czy doczekamy się 3ciego sezonu :)