No Wałnie hip hop bo SŁucham , nie oglądałem go Odpoczątku, jak masz Weź mój nr 1497205
Do wiewiorki48, nie wiedziałem gdzie to zawrzeć proponuję przestać poprawiać błędy innych a skupić się na serialu. ,, Nie telekamere na TELEKAMERY'' w dodatku poprawiasz błędnie, właśnie otrzymał Telekamerę, pamiętaj o ogonkach. Nikt na tej gali nie mówił ,,Telekamery otrzymuję serial kryminalni''. Nagroda jest jedna. Druga kwestia tyczy się tego, że może przesadnie, któryś z użytkowników napisał, że to żenada i klapa, ale fakt, faktem ostatnio serial jest mniej wyrazisty, po za tym, że w serialu pojawił się Maćkowiak. Wiele wątków romantycznych między Zakościelnym a Schejbal. Trzecia kwestia nikt ci tu nie zawraca głowy, czy jeszcze komuś innemu, jak to gdzieś napisałaś w, którymś z tematu poniżej.. Chcesz się udzielić, to się udzielasz nie to nie. Po za tym wątpię, że ktoś kto ma inne zdanie odnośnie serialu ,,Kryminalni'' , wychodzi przed szereg i uważa ,iż jest żenujący rości sobie to tego takie prawo. Po za tym o gustach się nie dyskutuje. Pod warunkiem, iż opinia jest wyrażona w sposób kulturalny . Po twojej genialnej odpowiedzi ,,Idź pobaw się lalkami'' uważam, że masz cały pokój wytapetowany plakatami Britney Spears i jako trzynastolatka wymieniasz się z koleżankami naklejkami z BRAVO. Bez urazy, post napisałem jedynie stwierdzając fakt, bez żadnego przekąsu. Pozdro