Czy ktoś się orientuje, czy to już koniec tej serii? Kiedy będą następne odcinki? Bo dzisiaj jest juz Tryptyk a nie kolejny odcinek. A ja chce wiedzieć czy Marta przeżyje (mam nadzieję, że tak!!). I co tam dalej z Basią i Markiem.
Kiedy kolejne odcinki?!?!?
na wiosne jakoś mają nowe odcinki leciec- pewnie jak w zeszłym roku. A co do Marty to ja obstawiam, że nie przeżyje..niestety..
Ehh no właśnie slyszałam... Tzn czytałam na stronie kryminalnych na forum. Szkoda, Biedny komisarz Zawada :(. Ma pecha facet. Ale zostanie z tym małym.
Czyli od soboty to zdaje się puszczają od początku tą serię? Bo czytałam w programie i opis sugeruje, że tak. W sumie to dobrze, bo ja się dołączyłam dopiero w połowie tej serii gdzieś. Jakoś tak wcześniej mnie nie brało. Ale teraz bardzo :).
No więc czekamy do wiosny :)!
Pozdrawiam :*:*!!
Ehh no właśnie slyszałam... Tzn czytałam na stronie kryminalnych na forum. Szkoda, Biedny komisarz Zawada :(. Ma pecha facet. Ale zostanie z tym małym.
Czyli od soboty to zdaje się puszczają od początku tą serię? Bo czytałam w programie i opis sugeruje, że tak. W sumie to dobrze, bo ja się dołączyłam dopiero w połowie tej serii gdzieś. Jakoś tak wcześniej mnie nie brało. Ale teraz bardzo :).
No więc czekamy do wiosny :)!
Pozdrawiam :*:*!!