PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=865989}

Kozacka miłość

Poka stanitsa spit
2013 - 2014
5,8 328  ocen
5,8 10 1 328
Kozacka miłość
powrót do forum serialu Kozacka miłość

Moja mama jest zafascynowana tym serialem. Mi nie przypadł do gustu. Czegoś w nim brakuje. Dużo bardziej wolałem Zniewoloną, którą notabene, do oglądania zaraziła mnie mama :D

ocenił(a) serial na 6
Serveros

Wiesz czego w serialu brakuje? Prawdziwego codziennego życia Kozaków, pracy. Bogatszy Kozak mógł mieć parobka, jakąś biedną sierotę do pomocy w domu ale żeby trzy służące? Ci Kozacy nic nie robią tylko siedzą przy stole i piją kwas albo herbatę, snują się po podwórku, wysiadują na huśtawkach - jedna wielka bzdura. Jedyna pracująca Kozaczka to Luba. Nawet jak był parobek to wszyscy w domu harowali, jak było koszenie stepu to wyjeżdżała cała rodzina, nie wracali do domu na noc tylko nocowali w stepie. Taka to trochę opera mydlana ale ciekawie się mimo to ogląda bo jest sezon ogórkowy i trzeba się trochę wyłączyć. Moje serce podbiła śliczna i dobra Olga a Fiodor to Kozak jak prawdziwy. Polecam Cichy Don z 1958 czy 57 roku, film w trzech częściach, o książce nie wspomnę bo tu jest filmweb.

felicytas

I ja polecam Cichy Don.A i na yt serialową wersję Cichego Donu.Ja oglądałam po rosyjsku i podobało mi się.Myślę że w serialu,jest trochę z książki.Pozdrawiam

felicytas

A ja uważam , że Kurski powinien siedzieć za wydawanie społecznych pieniędzy na takie bzdety.