PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607351}

Komisarz Rex

Il commissario Rex
2008 - 2015
7,1 609  ocen
7,1 10 1 609
Komisarz Rex
powrót do forum serialu Komisarz Rex

Co z Riverą?

ocenił(a) serial na 6

Nie oglądałem jeszcze odcinków z 2012 roku.
Czy Rivera zostaje, czy zginął albo odszedł?
Nie wiem dlaczego wielu ludzi go tak krytykuje - aktor się starał a odcinki z Rivera są bardzo sympatyczne i sporo ciekawych śledztw.

MrJigssaw

ja uczęśczam na forum o Rexie i tam rivera jest chwalony nie przypuszczałem że bo tym beznadziejnym gburze Fabrim przyjdzie taka postać u nas wemitowano już ostatni odc przez pomyłke były to więzy krwi , bassi pokłocił się z produkcją bo ci chcieli zmienic format serialu na bardziej romansowy jak było z hoffmanem i przychodzi Marco Terzani może tam wyjasnią odejście Davide bo ost odc kończyu się normalnie i nie rozumie tych zmian bo odc z Riverą we Włoszech biły rekordy ogladalności i tam wielu ludzi uważa że był lepszy od Brandtnera dla mnie są na równi i wyprzedza Mosera gdyby był dłużej Brandtner by ploegł na fejsie tylko jedna pani go krytykuje więc mysle że to lubiana posatać

ocenił(a) serial na 6
ghf

Wiesz, może te częste wymiany właścicieli Reksa mają na celu podkreślenie że w tym tasiemcu najważniejszym bohaterem był, jest i zawsze będzie pies. Dlatego bez litości komisarzy uśmiercają lub usuwają bez śladu, żeby widzowie do żadnego się nie przywiązywali, a pies zostaje ten sam i o każdym usuniętym "panu" szybko zapomina i przywiązuje się do nowego..

Myślę, że z Riverą może być tak jak mówisz - grający go aktor pokłócił się z producentami, bo widział, ze chcą spieprzyć dobry serial (wątek romansowy w kryminale - to się nigdy nie udaje), a ci wiadomo, kasa najważniejszy, to mu podziękowali za współpracę...
Na pewno jakoś to wytłumaczą, skoro widzowie lubili tę postać.

A ten Terzani jak wypada?

MrJigssaw

jestem zaskoczony bo włosi mają premiere z nim w lutym a unas będzie przed premierowo od 7 stycznia jest jeszcze pełnometrażówka ale jest ona poza kanonem Rex wraca do Austrii jeżeli miał bym robic liste opiekónów uwzgledniając polską wersje to u mnie tak

1 Brandtner
2 Rivera
3 Moser
4 Orlicz
5 Hoffman
6 Bromskli
7 Fabrii za jego teksty ile pies żre cholerny pies i wieczne jego czepianie się Moriniego nie rozumię jak można go lubić a Teraziniego ocenie po fakcie a ten Mauer z pełno metrażówki jest tak beznadziejny że po za skalą a może przyjmią że Rivera nie istniał i kolejny Restart tak jak zrobili z alexem i Marciem

ghf

chodzi o to że od 7 stycznia na tv 4 odc z Terzanim ale po zwiastunach widze że to włoska wersja Hoffmana

ghf

i jeszcze jedno jedna pani nazwała Rivere włoską kopią Brandtnera ja nawet w przypadku Orlicza bym go nie nazwał kopią Brandtnera bo te 3 postacie mają inne charaktery choć Orlicz w 3 sezonie trochę przez tą fryzure i brode przypominał rivere

ocenił(a) serial na 9
MrJigssaw

a skąd stwierdzenie że tak wiele ludzi go krytykuje, moim zdaniem odwalił kawał dobrej roboty, dobrze walczył wręcz i okazywał jakieś uczucia Rexowi w przeciwieństwie do Fabrriego