Nie oglądałem jeszcze odcinków z 2012 roku.
Czy Rivera zostaje, czy zginął albo odszedł?
Nie wiem dlaczego wielu ludzi go tak krytykuje - aktor się starał a odcinki z Rivera są bardzo sympatyczne i sporo ciekawych śledztw.
ja uczęśczam na forum o Rexie i tam rivera jest chwalony nie przypuszczałem że bo tym beznadziejnym gburze Fabrim przyjdzie taka postać u nas wemitowano już ostatni odc przez pomyłke były to więzy krwi , bassi pokłocił się z produkcją bo ci chcieli zmienic format serialu na bardziej romansowy jak było z hoffmanem i przychodzi Marco Terzani może tam wyjasnią odejście Davide bo ost odc kończyu się normalnie i nie rozumie tych zmian bo odc z Riverą we Włoszech biły rekordy ogladalności i tam wielu ludzi uważa że był lepszy od Brandtnera dla mnie są na równi i wyprzedza Mosera gdyby był dłużej Brandtner by ploegł na fejsie tylko jedna pani go krytykuje więc mysle że to lubiana posatać
Wiesz, może te częste wymiany właścicieli Reksa mają na celu podkreślenie że w tym tasiemcu najważniejszym bohaterem był, jest i zawsze będzie pies. Dlatego bez litości komisarzy uśmiercają lub usuwają bez śladu, żeby widzowie do żadnego się nie przywiązywali, a pies zostaje ten sam i o każdym usuniętym "panu" szybko zapomina i przywiązuje się do nowego..
Myślę, że z Riverą może być tak jak mówisz - grający go aktor pokłócił się z producentami, bo widział, ze chcą spieprzyć dobry serial (wątek romansowy w kryminale - to się nigdy nie udaje), a ci wiadomo, kasa najważniejszy, to mu podziękowali za współpracę...
Na pewno jakoś to wytłumaczą, skoro widzowie lubili tę postać.
A ten Terzani jak wypada?
jestem zaskoczony bo włosi mają premiere z nim w lutym a unas będzie przed premierowo od 7 stycznia jest jeszcze pełnometrażówka ale jest ona poza kanonem Rex wraca do Austrii jeżeli miał bym robic liste opiekónów uwzgledniając polską wersje to u mnie tak
1 Brandtner
2 Rivera
3 Moser
4 Orlicz
5 Hoffman
6 Bromskli
7 Fabrii za jego teksty ile pies żre cholerny pies i wieczne jego czepianie się Moriniego nie rozumię jak można go lubić a Teraziniego ocenie po fakcie a ten Mauer z pełno metrażówki jest tak beznadziejny że po za skalą a może przyjmią że Rivera nie istniał i kolejny Restart tak jak zrobili z alexem i Marciem
chodzi o to że od 7 stycznia na tv 4 odc z Terzanim ale po zwiastunach widze że to włoska wersja Hoffmana
i jeszcze jedno jedna pani nazwała Rivere włoską kopią Brandtnera ja nawet w przypadku Orlicza bym go nie nazwał kopią Brandtnera bo te 3 postacie mają inne charaktery choć Orlicz w 3 sezonie trochę przez tą fryzure i brode przypominał rivere