Niedawno w Warszawie trafiłam
Na plan filmu Komisarz Alex Z przykrością muszę stwierdzić że to co widziałam przeszło wszelkie moje oczekiwania jak traktuje się tego psa.
Pies grał w pełnym słońcu, a było 30 stopni przez dwie godziny bez przerw w cieniu czy odpoczynku. Nie zauważyłam żeby właściciele czy treser tego psa dał mu wody, widziałam jak aktorzy poili psa z fontanny. Do tego pies cały czas uciekła i wszyscy z tej ekipy łapali go. A treserka szarpała za kark i wciągała z powrotem przed kamerę Moim zdaniem pies miał poprostu dość.
Nie wiedziałam że tak traktuje się psa Alexa, może ktoś zainteresuje się tym i sprawdzi co się tam dzieje :(
Doniesienia o przeniesieniu miejsca akcji z Łodzi do Warszawy jednak okazała się prawdą. Szkoda, bo Łódź była od początku znakiem firmowym serialu.
Ale Warszawa mi się nie podoba jest oklepana bo powstaje tam wiele seriali.jaki we Wrocławiu. Mogli zostać w Łodzi a jak nie to jest wiele innych miast np mogli gdzieś nad morze przenieść. W oryginalnym Rexie np przniesli akcje z Wiednia do Rzymu czyli nawet kraj zmienili.
Obejrzałem właśnie 1 odcinek nowego sezonu i nie wiem, co myśleć. Lubaszenko jako komendant lepszy niż Bogna. Fajnie, że zostali Gutek i Kozera, ale dalej uważam że będzie to jeden z ostatnich sezonów.
Lubaszenko już kilka razy grał gliniarz a więc wiesz o co chodzi. A co sądzisz o nowym interze kiedyś liczyłem że je zmienią. Ale to nowe wygląda amatorsko coś w stylu 2 ost sezonów we Włoskiej Wersji.