Komisarz Alex
powrót do forum 21 sezonu

Niedawno w Warszawie trafiłam
Na plan filmu Komisarz Alex Z przykrością muszę stwierdzić że to co widziałam przeszło wszelkie moje oczekiwania jak traktuje się tego psa.
Pies grał w pełnym słońcu, a było 30 stopni przez dwie godziny bez przerw w cieniu czy odpoczynku. Nie zauważyłam żeby właściciele czy treser tego psa dał mu wody, widziałam jak aktorzy poili psa z fontanny. Do tego pies cały czas uciekła i wszyscy z tej ekipy łapali go. A treserka szarpała za kark i wciągała z powrotem przed kamerę Moim zdaniem pies miał poprostu dość.
Nie wiedziałam że tak traktuje się psa Alexa, może ktoś zainteresuje się tym i sprawdzi co się tam dzieje :(

ocenił(a) serial na 7
ArtEgo

Doniesienia o przeniesieniu miejsca akcji z Łodzi do Warszawy jednak okazała się prawdą. Szkoda, bo Łódź była od początku znakiem firmowym serialu.

ocenił(a) serial na 10
MBIITF

Szkoda pisałem o tym wcześniej będzie Leona brakować.

ocenił(a) serial na 7
ghf

Leon najlepsza postać w serialu.

ocenił(a) serial na 10
Gosiaff

Jednak Leon będzie razem z Kozerą i Gutkiem jedyni z Łódzkiej ekipy.

ocenił(a) serial na 7
ghf

Dobra wiadomość.

ocenił(a) serial na 10
Gosiaff

Ale Warszawa mi się nie podoba jest oklepana bo powstaje tam wiele seriali.jaki we Wrocławiu. Mogli zostać w Łodzi a jak nie to jest wiele innych miast np mogli gdzieś nad morze przenieść. W oryginalnym Rexie np przniesli akcje z Wiednia do Rzymu czyli nawet kraj zmienili.

ocenił(a) serial na 7
ghf

Obejrzałem właśnie 1 odcinek nowego sezonu i nie wiem, co myśleć. Lubaszenko jako komendant lepszy niż Bogna. Fajnie, że zostali Gutek i Kozera, ale dalej uważam że będzie to jeden z ostatnich sezonów.

ocenił(a) serial na 10
MBIITF

Lubaszenko już kilka razy grał gliniarz a więc wiesz o co chodzi. A co sądzisz o nowym interze kiedyś liczyłem że je zmienią. Ale to nowe wygląda amatorsko coś w stylu 2 ost sezonów we Włoskiej Wersji.

ocenił(a) serial na 9
ghf

A innych seriali z Warszawy nie oglądam żadnych obyczajowych.

ocenił(a) serial na 9
ghf

Ja nie byłem w Warszawie nigdy dla mnie w ogóle nie jest oklepana.