PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629466}
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 13803
Komisarz Alex
powrót do forum serialu Komisarz Alex

http://superseriale.se.pl/seriale/komisarz-alex-michal-orlicz-tez-zginie-antoni- pawlicki-odejdzie-z-komisarza-alexa_317605.html

Bogdan4674

Niestety , przykre dopiero co przyszedł a już trąbią że zginie.

Bogdan4674

no przecież było wiadome to od początku. jeżeli serial jest oparty na innym, to scenarzyści nie mogą sobie tak zmieniać głównych wątków jak chcą. ale no szkoda wielka, głównie dla psa. ciągle tylko opiekunów traci.

ocenił(a) serial na 8
Bogdan4674

Z tego co wiem to Brandtner zginął w wybuchu (tak jak jego pierwszy pies arko) wiec można podejrzewać że Orlicz też tak zginie. Niestety zgodnie z oryginałem razem z Orliczem z serialu zniknie Lucy albo Puchala choć obstawiam Lucyne.

ocenił(a) serial na 7
Rafiki2012

Ciekawe kogo dadzą na kolejnego opiekuna za Orlicza, ja obstawiam Zakościelnego, albo Cypriańskiego

ocenił(a) serial na 7
Bogdan4674

Teraz co odcinek to nowy właściciel

ocenił(a) serial na 5
Bogdan4674

No pewnie że zginie, na bank zastąpią go Zakoscielnym, A po nim bedzie Wieczorkowski. Wielka czwórka z Czasu Honoru:D znowu w jednym serialu....:D

telimena79

To samo sobie niedawno pomyślałam :D
Odszedł Wesołowski, teraz przyszedł Pawlicki. Potem pewnie będzie Zakościelny, Wieczorkowski, a na końcu Małaszyński :D:D

Bogdan4674

Przecież go nie uśmiercą po 5 odcinkach, bo to by było idiotyczne. Poza tym nie podejrzewam, aby powstało 16 sezonów, więc pewnie głównych bohaterów nie będzie aż tylu, jak w wersji oryginalnej.

ocenił(a) serial na 7
estella_bluebell

Skoro to ma być na podstawie oryginału mozna przypuszczać, że będzie 16 sezonów

Bogdan4674

Wątpię.

ocenił(a) serial na 6
estella_bluebell

Będzie "oglądalność", będą i kolejne sezony. Spójrzcie na Ranczo albo Papę Mateuszka.
Ciągle dokręcają kolejne odcinki.

ocenił(a) serial na 7
andre_

Może załapie się na epizodyczną rolę mafioza XD i jakiś komisarz mnie sprzątnie haha

ocenił(a) serial na 1
Bogdan4674

Będzie na bank Zakościelny albo Wieczorkowski. Jak dla mnie żaden nie będzie pasował.

ocenił(a) serial na 6
bozo777

Są jeszcze bracia Mroczek. Tylko co na to pies ...

ocenił(a) serial na 7
andre_

pewnie by zwymiotował XD

Bogdan4674

Mi osobiście Orlicz bardziej pasuje niż Bromski i mam nadzieję że zostawią go na więcej niż dwa sezony, tak jak Wesołowskiego.

ocenił(a) serial na 7
adziacmg

Orlicz jest inny od Bromskiego. Mam nadzieję że pogra dłuższą chwile. Ale na jego zastępce wybierałbym Marcina Bosaka

ocenił(a) serial na 7
maciop

Bosak jest cienki, ja proponuje Dorocińskiego, albo Więckiewicza.

ocenił(a) serial na 7
Bogdan4674

Dorociński w sumie też by pasował. Ale Więckiewicz? chyba już nie. Nie pasowałby do roli policjanta w tym serialu. Chyba że miałby ewentualnie zastąpić puchałe albo lucyne. Ale wolałbym nie :P

maciop

Też myślę że Więckiewicz nie. Bardziej już ten Bosak

adziacmg

Ale póki co mam nadzieję że Orlicza zostawią na trochę dłużej

ocenił(a) serial na 7
adziacmg

stawiam 2-3 sezony, więcej nie.

Bogdan4674

Oby chociaż 3

maciop

Chyba że akcja po śmierci Orlicza będzie się rozgrywać w innym państwie np. w czechach :D

ocenił(a) serial na 10
adamos490

super seriale podało że Orlicz zostanie do 8 sezonu

ocenił(a) serial na 6
Bogdan4674

Zgodnie ze scenariuszem oryginału. ;) Byłoby ciekawie, jakby następnym komisarzem został Wieczorek albo Dorociński. Moim zdaniem nadają się. Wieczorkowski ujdzie, ale mam nadzieję, że nie on.

ocenił(a) serial na 10
MrJigssaw

Brandtner był do 7 sezonu ale dobrze że Orlicz będzie do 8