http://superseriale.se.pl/seriale/komisarz-alex-michal-orlicz-tez-zginie-antoni- pawlicki-odejdzie-z-komisarza-alexa_317605.html
no przecież było wiadome to od początku. jeżeli serial jest oparty na innym, to scenarzyści nie mogą sobie tak zmieniać głównych wątków jak chcą. ale no szkoda wielka, głównie dla psa. ciągle tylko opiekunów traci.
Z tego co wiem to Brandtner zginął w wybuchu (tak jak jego pierwszy pies arko) wiec można podejrzewać że Orlicz też tak zginie. Niestety zgodnie z oryginałem razem z Orliczem z serialu zniknie Lucy albo Puchala choć obstawiam Lucyne.
Ciekawe kogo dadzą na kolejnego opiekuna za Orlicza, ja obstawiam Zakościelnego, albo Cypriańskiego
No pewnie że zginie, na bank zastąpią go Zakoscielnym, A po nim bedzie Wieczorkowski. Wielka czwórka z Czasu Honoru:D znowu w jednym serialu....:D
To samo sobie niedawno pomyślałam :D
Odszedł Wesołowski, teraz przyszedł Pawlicki. Potem pewnie będzie Zakościelny, Wieczorkowski, a na końcu Małaszyński :D:D
Przecież go nie uśmiercą po 5 odcinkach, bo to by było idiotyczne. Poza tym nie podejrzewam, aby powstało 16 sezonów, więc pewnie głównych bohaterów nie będzie aż tylu, jak w wersji oryginalnej.
Skoro to ma być na podstawie oryginału mozna przypuszczać, że będzie 16 sezonów
Będzie "oglądalność", będą i kolejne sezony. Spójrzcie na Ranczo albo Papę Mateuszka.
Ciągle dokręcają kolejne odcinki.
Może załapie się na epizodyczną rolę mafioza XD i jakiś komisarz mnie sprzątnie haha
Będzie na bank Zakościelny albo Wieczorkowski. Jak dla mnie żaden nie będzie pasował.
Mi osobiście Orlicz bardziej pasuje niż Bromski i mam nadzieję że zostawią go na więcej niż dwa sezony, tak jak Wesołowskiego.
Orlicz jest inny od Bromskiego. Mam nadzieję że pogra dłuższą chwile. Ale na jego zastępce wybierałbym Marcina Bosaka
Dorociński w sumie też by pasował. Ale Więckiewicz? chyba już nie. Nie pasowałby do roli policjanta w tym serialu. Chyba że miałby ewentualnie zastąpić puchałe albo lucyne. Ale wolałbym nie :P
Zgodnie ze scenariuszem oryginału. ;) Byłoby ciekawie, jakby następnym komisarzem został Wieczorek albo Dorociński. Moim zdaniem nadają się. Wieczorkowski ujdzie, ale mam nadzieję, że nie on.