PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629466}
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 13804
Komisarz Alex
powrót do forum serialu Komisarz Alex

Jak umrze Orlicz

ocenił(a) serial na 7

Jak to było w oryginale z drugim opiekunem Rexa?

ocenił(a) serial na 6
Bogdan4674

Zginie w jakimś wybuchu.
W oryginale ten odcinek był tak drastyczny podobno, że go nie wyemitowali i Brandtner po prostu znikł.
Ale w polskiej będzie to pokazane.

ocenił(a) serial na 7
MrJigssaw

Antoni Pawlicki i Kuba Wesołowski, którzy prywatnie świetnie się znają, bo grali już razem w serialu CZAS HONORU w wywiadzie dla onetu.pl żartowali, że być może ze śmiercią Orlicza będzie podobnie, a nowym komisarzem zostanie ich kolejny kolega z CZASU HONORU.

Więcej
http://superseriale.se.pl/seriale/komisarz-alex-michal-orlicz-tez-umrze-jak-brom ski-antoni-pawlicki-odejdzie-z-komisarza-alexa_317605.html
Ja obstawiam , że to będzie Wieczorkowski :D

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

jakiś czas temu producenci wydali oświadczenie ze Pawlicki ma byc do 8 sezonu a co do Brandtnera to kolega wyżej wyjaśnił

ocenił(a) serial na 7
ghf

to dobrze.

ocenił(a) serial na 6
Bogdan4674

Znalazłem ostatnio ten odcinek w austriackiej wersji, także odświeżam odpowiedź na Twoje pytanie...

Było tak, że lotnisko zaatakowali jacyś terroryści i wzięli zakładników, co chwila jakiegoś mordowali. Brandtner przedostał się do środka, a za nim Rex. Kunz razem z Rexem uwolnili zakładników, a policja wybiła napastników, ale Brandter zginął w eksplozji ładunków wybuchowych i wyleciał w powietrze wraz z lotniskiem...

Odcinek był tak brutalny, że wyemitowano go tylko w Austrii i w Niemczech.

Ciekawy jestem jak to zrealizują w polskiej wersji...

ocenił(a) serial na 10
MrJigssaw

jak znalazłeś to rzuć fragment albo strone bo też wszędzie szukałem i nie mogłem znalezc

ocenił(a) serial na 7
MrJigssaw

pewnie Puchała z Alexem wyjdą na zewnątrz,a Orlicz bohatersko wedrze się do samolotu i bum.

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

może nie byc Puchały bo jego pierwowzór odchodzi w 5 sezonie

ocenił(a) serial na 7
ghf

różnie to może być, bo Pawlicki podpisał kontrakt na kolejne 4 sezony, więc do 7 -8 sezonu jeszcze będą odc z Puchałą i Orliczem.

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

jestem jednak zdiwiony ze te odc istnieją bo wyczytałem że Burkchard z rezygnował bo pokłucił się z produkcją i też wyczytałem że Włosi przyjeli że Brandtnera i Hoffmana nie było i ten gbur Fabrii dostaje Rexa po Moserze czyli wycieli Włosi 2 komisarzy , ale z checią bym zobaczył fragmenty odc ze śmierćią Brandtnera