PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629466}
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 13804
Komisarz Alex
powrót do forum serialu Komisarz Alex

Antoni Pawlicki

ocenił(a) serial na 6

Jak Wam się podobała jego gra w odcinku ,,Nowy"? Wg mnie lepiej zagrał od Wesołowskiego. Szarmancki wobec kobiet, szybki, dobrze strzela i grać potrafi :)) XD

trevor69

Ciekawe, kiedy jego zabiją.

Evangarden

No tak w koncu musza sie trzymac oryginalu:)

ocenił(a) serial na 6
Evangarden

Jeżeli go litewska mafia nie zdjęła to on jeszcze długo będzie grał :P

trevor69

Szczerze to moim zdaniem , będzie lepszy od Wesołowskiego . Kuba grał trochę sztywno , i dziwnie zwracał się do psa .
Kurcze Michał dopiero co przyszedł , a już trąbią że wkrótce zginie .

ocenił(a) serial na 8
Cherry21

Pawlicki jest dobry, nie powiem że nie.
ale jakoś mam sentyment do Wesołowskiego : DD

ocenił(a) serial na 7
joannat

Zdecydowanie lepszy od Wesołowskiego, dlatego dałem serialowi ogólnie lepszą ocenę, czyli 7. Widz, że nie tylko ja mam taką opinię o Wesołowskim iż to sztywniak i amant za dychę.

ocenił(a) serial na 6
Cherry21

zgadzam się z Cherry21 , zapowiada sie lepiej niż Wesołowski

ocenił(a) serial na 9
trevor69

Czy ja wiem, trochę się przyzwyczaiłem do Wesołowskiego, trudno tez oceniac po pierwszym odcinku. Bromski był trochę denerwujący z tym notorycznym wołaniem "Alex, Alex", wyglądał na większego luzaka, ten trochę sztywny, zobaczymy jak będzie później. Chociaż Orlicz bardziej pasuje na szefa, Marek był takim dzieciakiem, wyglądał najmniej poważnie z ich wszystkich.

ocenił(a) serial na 7
nick2008

To fakt, na szefa Bromski nie pasował.

ocenił(a) serial na 9
LoveKills

Pewnie miał układy albo komuś tyłek lizał :D Jak się ma mocne plecy, to wygląd jest zbędny :) Sorry, zapomniałem, że o zmarłych się źle nie mówi...

użytkownik usunięty
trevor69

Na początku wydawał się taki sztywny i oschły, ale przekonałem się do niego po pierwszych scenach z Alexem. Widać było tam przyjaźń od pierwszego spotkania.

trevor69

Jeden i drugi gra słabo :)

trevor69

HAHAHA WSZYSCY KTÓRZY PISZA TU KOMENTARZE CZY LUBIĄ ORLICZ CZY WOLĄ BROMSKIEGO ROZŚMIESZAJĄ MNIE PONIEWAŻ
TAK SAMO NA FILMWEBIE REXA TAK SAMO WYKŁÓCAJĄ PISZĄC ŻE WOLĄ MOSERA CZY BRANDTNERA :p MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT JEST TAKIE ŻE ORLICZ JEST LEPSZY OD BROMSKIEGO JEST TAKI NORMALNY PSUJE JAKO WŁAŚCIECIEL ALEXA I NA PEWNO SIE LUBIĄ . NA PEWNO JEST LEPSZY OD BROMSKIEGO- AMANTA ZA DYCHE :p