Jak Wam się podobała jego gra w odcinku ,,Nowy"? Wg mnie lepiej zagrał od Wesołowskiego. Szarmancki wobec kobiet, szybki, dobrze strzela i grać potrafi :)) XD
Szczerze to moim zdaniem , będzie lepszy od Wesołowskiego . Kuba grał trochę sztywno , i dziwnie zwracał się do psa .
Kurcze Michał dopiero co przyszedł , a już trąbią że wkrótce zginie .
Pawlicki jest dobry, nie powiem że nie.
ale jakoś mam sentyment do Wesołowskiego : DD
Zdecydowanie lepszy od Wesołowskiego, dlatego dałem serialowi ogólnie lepszą ocenę, czyli 7. Widz, że nie tylko ja mam taką opinię o Wesołowskim iż to sztywniak i amant za dychę.
Czy ja wiem, trochę się przyzwyczaiłem do Wesołowskiego, trudno tez oceniac po pierwszym odcinku. Bromski był trochę denerwujący z tym notorycznym wołaniem "Alex, Alex", wyglądał na większego luzaka, ten trochę sztywny, zobaczymy jak będzie później. Chociaż Orlicz bardziej pasuje na szefa, Marek był takim dzieciakiem, wyglądał najmniej poważnie z ich wszystkich.
Pewnie miał układy albo komuś tyłek lizał :D Jak się ma mocne plecy, to wygląd jest zbędny :) Sorry, zapomniałem, że o zmarłych się źle nie mówi...
Na początku wydawał się taki sztywny i oschły, ale przekonałem się do niego po pierwszych scenach z Alexem. Widać było tam przyjaźń od pierwszego spotkania.
HAHAHA WSZYSCY KTÓRZY PISZA TU KOMENTARZE CZY LUBIĄ ORLICZ CZY WOLĄ BROMSKIEGO ROZŚMIESZAJĄ MNIE PONIEWAŻ
TAK SAMO NA FILMWEBIE REXA TAK SAMO WYKŁÓCAJĄ PISZĄC ŻE WOLĄ MOSERA CZY BRANDTNERA :p MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT JEST TAKIE ŻE ORLICZ JEST LEPSZY OD BROMSKIEGO JEST TAKI NORMALNY PSUJE JAKO WŁAŚCIECIEL ALEXA I NA PEWNO SIE LUBIĄ . NA PEWNO JEST LEPSZY OD BROMSKIEGO- AMANTA ZA DYCHE :p