Czy mógłby ktoś kto już oglądał ostatni odcinek z Tomem Beckiem wyjaśnić o co chodziło? Byłabym bardzo wdzięczna, bo nie znam niemieckiego. :)
Ben ratując Semira strzela do dziewczyny po tej sprawie jest wykończony psychicznie żegna się z przyjacielem i odjerzdza ostatnia scena to Ben dający koncert w USA widać że przyjazń z Semirem była dla niego ważniejsza od dziewczyny
Ale też wszystko się dobrze skończyło, bo Nina/dziewczyna również pojechała do USA, jest na koncercie Bena.
Poza tym do przewidzenia było to, że ojciec Niny ( ten gość na łodzi, który miał album ze zdjęciami i przez wiele lat comiesiecznie przekazywał pieniądze) zginie ratując córki życie, tak najprościej rozwiązać wątek skorumpowanego gliny.
tak maz rację a ten nowy Brandt będzie mi się kojarzył z Brandtnerem z Rexa mogli inne wymyślić jeszcze to samo imie bez jaj
Dokładnie. Mogli jakoś inaczej nazwać tego nowego partnera Semira. Myślę, że wielu osobo będzie się tak kojarzyło. A ja Wam powiem, że mnie rozczarował finał. Czekałam tyle na ten odcinek i średnio mi sie podobał.