PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78061
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Jak myślicie:jak MÓGŁBY się zakończyć serial? Myślę, że to ciekawy temat:-) Ja widziałabym ślub Bones i Bootha (ostatecznie przekonałaby się do religii). A może dzidziuś? Wyobrażacie sobie: uporządkowana Bones, a tu niespodzianka:-) Widziałam takie propozycje na forach amerykańskich. Piszcie swoje propozycje zakończeń.

Mino

Ja jestem w 2 gimnazjum i mam dużo nauki, i to olewam. Wiem, źle.

Mino

Pouczę się, jakoś. Poradzę sobie. Chyba.

ocenił(a) serial na 8
Bea_przerwa_Alex

Poradzisz ;D Ale nie zaszkodzi się trochę więcej pouczyć ;D Pozdrawiam ;*

ocenił(a) serial na 8
Rogata

A mam prośbę do Andzi ;D Andzia kiedyś pisałaś że nie masz pomysłu na filmiki ;D No to mogłabyś przetłumaczyć wywiady z nimi ;D tzn. mam propozycję gdybyś mogła zrobić jeden filmik z różnymi wywiadami ;D Było by świetnie ! Oczywiście kiedy odblokują ci konto na youtubie ;D Pozdrawiam ;*

ocenił(a) serial na 10
Rogata

ym po pierwsze to nie ma opcji odblokowania, więc mam nowe konto ( 0xangx0 ), po drugie, musiałabym mieć tekst, żeby tłumaczyć, bo nie dam sobie ze słuchu rady poprawnie tego zrobić, oczywiście niektóre rzeczy są łatwe, ale dużo tego nie jest :) No i na koniec, nie mam skąd wytrzasnąć tych filmików na dysku, bo przez Save2pc ściągają się bez kodeków i nie odpalają mi w programie do tworzenia :( Obawiam się też, że jakbym sobie z tym dała nawet radę to i tak by się przyczepili, że przez napisy naruszam prawa autorskie, bo przecież stronę z napisami- napisy.org - przez to zablokowali ;(

ocenił(a) serial na 8
andzia_45

Ahhh . . . szkoda ;( No ale cóż jakoś sobie poradzę ;D Pozdrawiam ;*

Rogata

A jeśli chcecie poznać dalsze losy "naszych bonesów" i zobaczyć kto wpuścił Ridża, mielonke i Biedronkę na to forum to zajrzyjcie na naszą stronkę i looknijcie na fotencję;)))
http://m-r.kosci.waks.pl/

PozdrOOOOOOOOOO!!!!!!!!

M&A

marlen_3

Pragnę tylko zaznaczyć, że kolejny rozdzialik już tam jest :] Więc logujcie się i komentujcie;)

Rokitka

ale nie martwcie się, nie pozbędziecie się nas tak szybko. Nadal tu będziemy bywać ;]

Mino

a propos kogoś, kto kiedyś na forum Dodę wyśpiewywał pod wpływem koniaczku/u:

tak mogłaby się zacząć seria nr 4:

Było bardzo późno, Brennan właśnie kładła się spać. Nagle usłyszała, że coś chrobocze w zamku wejściowych drzwi. Podeszła cicho i zajrzała przez judasza. Za drzwiami stał Booth i najwyraźniej próbował otworzyć zamek swoim kluczem. Otworzyła wkurzona i już miała zacząć wygarniać partnerowi, co myśli o jego zachowaniu, ale ten słowotok powstrzymał dość przykry widok. Booth był nawalony. Lekko nieprzytomnym wzrokiem spoglądał na Brennan...
- Bones, co.. ty.. robisz.. w moim ..domu.??? - wymamrotał z wysiłkiem.
- W twoim domu? Booth, to jest moje mieszkanie! Co TY tu robisz o tej porze?
- Nie wiem, co ..ja.. tu .robię...To miały być... moje drzwi..
Naprawdę starał się coś z tego zrozumieć, ale jego umysł znajdował się obecnie w tak nienaturalnym stanie, że nie dawał rady się nim posługiwać.
- Właź, nie stój tam, bo sąsiadów obudzimy. Uważaj, bo ja cię nie podniosę!!!
Na szczęście kanapa była blisko, więc wystarczyło, że Booth dość celnie się zatoczył i wylądował pupą na siedzeniu. Gdy już się walnął, zamknął oczy i przez dłuższą chwilę się nie odzywał. W końcu się ocknął, rozejrzał się po pomieszczeniu, zobaczył Brennan, która w tym czasie gorączkowo zastanawiała się, co z tym fantem zrobić, i znowu się zdziwił.
- Bones, to gdzie ja jestem?
- U mnie!!! W moim mieszkaniu!!! Tylko powiedz mi, bo nie mogę tego pojąć, co o trzeciej w nocy kompletnie pijany robiłeś pod moimi drzwiami?!
- To były moje drzwi! - upierał się Booth.
- Jakie twoje???
- No, chłopaki.. powiedziały, że podwiozą.. mnie pod MOJE.. drzwi, a dalej sobie poradzę....i poszli sobie..
- I nie zuważyłeś, że to nie są twoje drzwi, nie twój dom???
- Bones, drzwi.... to drzwi... Podobne są.... do siebie...
- Booth, powiedz mi jeszcze, jakie chłopaki??!!
- Nooooo, Sweets..., Hodgins...., Cam...
- Cam z wami piła!?
- Nnnnie, Campbell i Reeves.... No i inni..
- Booth, do diabła, od kiedy pijesz ze Sweetsem i Hodginsem???!!!
- Bones, to był finał... Jesteśmy mistrzami świata!!!!
- Ciszej! Jaki finał? Czego?
- ........Nie pamiętam. Nie męcz mnie...., po prostu ciesz ....się, że jesteśmy ....mistrzami!!!
- Ciszej bądź! Booth, zabierz łapy! Zdejmuj buty, połóż się tutaj!
- Bones...
- Buty, Booth, nie spodnie!
- Ale..... Bones!!
- Kładź się!!
- Nie krzycz, bo nie zdradzę ci tajemnicy..
- Jakiej tajemnicy, głuptasie?
- Bones, marzę, żeby pojechać z tobą na bezludną wyspę.... Tylko my dwoje... Piasek i ocean , palmy, słońce ...... Ty i ja ... Wolni... Kochałbym się z tobą całą noc, a potem cały dzień, potem całą noc i cały dzień... A potem rozpaliłbym ognisko, potem bym cię całował, a potem bym z tobą tańczył i znowu całował do wschodu słońca....Tylko tyle potrzeba mi do szczęścia, wiesz, kochana?
Mówił coraz ciszej i wolniej, dosłownie po ostatnim słowie zasnął...
Słuchała tego z kamienną twarzą, chociaż nikt jej nie widział i nie musiała się już kontrolować. Patrzyła długo na śpiącego mężczyznę, w końcu pocałowała go w czoło i poszła do swojego łóżka. Nigdy nikomu się nie przyznała, że tej nocy śniła jej się bezludna wyspa. No, nie taka całkiem bezludna.... ;)

piegza

Normalnie słów nam zabrakło. Świetna scena! Oj jak super byłoby ją zobaczyć w serialu... ;)
U nas już jest kolejna część
http://m-r.kosci.waks.pl/

Serdecznie zapraszamy :) Oj, bedzie się działo...
M&A

Rokitka

byłam, widziałam, zaczynam cię bać o Bootha

ocenił(a) serial na 10
piegza

http://www.youtube.com/watch?v=YIL3WJl1gqw

O co mu biega z tym motelem? Ja mam wrażenie jakby on planował co się będzie działo, ale mam też wrażenie, że się mylę :P

andzia_45

hmm...w sumie to sama nie wiem, choć tak to wygląda....i brzmi nieźle;))

piegza

Piegża- jak zawsze świetnie....
A może by tak mały cedek, hmm?
Tak już wiesz....o poranku...;)
Gitesowa sceka!

ocenił(a) serial na 10
marlen_3

O! oooo! Miło, nawet baardzo :) Tak prawie bezludna wysepka gdzieś na środku Pacyfiku a na niej Booth i Bones :) Ja już ich widze oczami mojej bujnej wyobraźni :) I jakby jeszcze pod jakimś kamieniem znaleźli informacje, że mają zasiedlić tą wyspę samodzielnie, nie sprowadzając nikogo z zewnątrz :D Ohh...
Ślicznie, cudownie, pięknie :))

ocenił(a) serial na 9
piegza

Piegża masz unikatowe poczucie humoru:) hehehehehehe czekam na więcej!!

Mino

Babki, a co będzie, jak już zapiszemy 1000 wiadomości????????
MOże impreza? :DDDD

piegza

Jak to co? Trza to opić- jak nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marlen_3

Marlen, ja coś czułam, że na Ciebie zawsze można liczyć!!!!! ;))

piegza

To jak? Chorwackie winko, likierek czekoladowo- kokosowy, winko Chabret z syropem truskawkowym no i oczywiście koniaczek :D
Bombowa mieszanka!!!

Rokitka

I to jak bombowa! Pamiętammm ten effekt;))))))))))))))

marlen_3

Słynne ANDRZEJKI i różne inne okazje nie? ;) A tysiąc wpisów to już jest okazja, prawda? ;p

Rokitka

Rokitka, siostro moja!!! kwietniowa czy marcowa jesteś, Baranku?
ja 17.04

zdrowie wasze, w gardło moje :D

piegza

kwietniowa jak nic :D 07.04.- pamiętna niedziela Wielkanocna x lat temu, kiedy to na świat pierworodna moich rodziców i zaszczyciła ich pierwszym krzykiem :D

ocenił(a) serial na 10
piegza

Czyżbyśmy się z koniaku przerzuciły na znaki zodiaku? To ja jestem Skorpion :P

andzia_45

Oooooooooo!!! Ja też SKORPIONIK!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
marlen_3

I niestety zwykle beznadziejna pogoda wypada na świętowanie...(u mnie listopad, to nic dziwnego)

andzia_45

Racja- u mnie pod koniec października, a wiadomo jaka juz wtedy pogoda, no i jakie świeta przypadaja na pocz. listopada;/

marlen_3

Ja jestem strzelec...:-) He he zawsze gotowa do boju:P 26.11:--)

ocenił(a) serial na 7
Mino

Ja też jestem strzelec Minority :)

piegza

Mam drugą propozycję nie do odrzucenia, zróbcie przyjemność dla Azury i napiszcie wiersz o Kościach!!!! :D Niezły pomysł swoją drogą :)

ocenił(a) serial na 10
piegza

Ludzie, Piegża stawia! xD xD

(....taaaa....Wiadomość specjalna: Plakat z CSI:Miami w Świecie Seriali)

andzia_45

komu koniaku???? jeszcze jest!!! dobrze się po nim Dodę wykonuje :)

piegza

I jeszcze jeden i jeszcze raz.....Piegża, świetne opowiadanie:-) I koniak...:-)

ocenił(a) serial na 7
Mino

Ależ mi się koleżanki rozpiły.... zostało coś na dnie z tego koniaczku?
:)
To gdzie imprezka?

eSKa

koniaku ci u nas dostatek!!!
Zapraszam na Warmię!!!
Warmia pany!!! prawda, rokitka? :p

piegza

To ja juz się pakuję, a sesja nie zając....;)))))))))))

piegza

To ja w takim razie zapraszam do Lublina (mój drugi dom od przyszłego roku). Nie ma to jak PLAZA:-) He he:P i kebab na Krakowskim:)

ocenił(a) serial na 7
Mino

Ok. To po kolei odwiedzimy wszystkie miasta, a na koniec odwiedzimy Katowice- moje miasto. Zapraszam :)

eSKa

Oczywiście nie zapominając o Toruniu po drodze;))))))))))))))))))))))

marlen_3

Marlen, nie zapomnimy. Już rezerwuję bilety:P

eSKa

No oczywiście wpadniemy. Ale najpierw Lublin:-) Ten smak kebabu w świetle zachodzącego słońca, na ławce przyozdobionej przez gołębie:-)
A eSKA jeszcze zapytam na jakim jeseś profilu w liceum? Niech zgadnę: jakiś humanistyczny?

ocenił(a) serial na 7
Mino

Zgadłaś... dokładnie historia. Czyli nuuudy... a ty?

eSKa

Ja wybieram się na teatralno - filmowy:-) Z rozszerzonym polskim i WOKiem:-). Ale też zastanawiałam się nad historią:-)

piegza

Warmia oraz Kujawy i Pomorze!!!! Ja to dwu- regionalna jestem :D

Rokitka

Tralllllaaaaallllaaaalllllaaa!!!!!!1000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
Mino

jestem pod wrażeniem waszej twórczości, każda z was pisze inaczej, ale wszystkie opowiadania są równie ciekawe, gratuluję talentu i pomysłowości i oczywiście czekam na więcej :)

gainka

mam pytanko czy sa juz jakieś ''spoilery'' do 4 sezonuczy jeszcze zawcześnie??
jesli ktos wie to niech poda mi adres strony na jakiej się znajduje

melva14

A ja chcę coś poczytać....I żeby to nie było znów prawo pracy tylko cos normalnego w końcu....Ja chce nowego opowiadanka jakiegos...Waszego....Albo artykułami zacznę gadac od tej "nauki" *....Help!

* a raczej ściemniania...na razie-szczegół;)