Chyba jeszcze do końca nie wydobrzała ,ale Rutke przygruchała:) Cikawe czy będzie coś na rzeczy.
Może jakieś starcia z Herbusiową? A Michał ... pewnie znów będzie miał pod górkę.
He, takie jaja to naprawdę tylko tutaj i z takim lamusem jak ten Michaś. Wymiana grzeczności z niedawnym gachem żony i jeszcze te porady od niego - boki zrywać.
Ze scenarzystów...
"Niech pan dopilnuje, żeby żona miała więcej wapnia w diecie"
No ludzie kochani,
A Zytka, księżniczka, przecież nie wyskoczy z samolotu skoro leci nim Rutka. Dlatego przyjęła jego serdeczną pomoc i jeszcze zamierza z nim współpracować. Bohaterowie Klanu jak zwykle mają krótką pamięć. Która kobieta jest aż tak bezczelna i durna?
Scenarzyści chyba przeglądają fora takie jak to i specjalnie to robią, bo niemożliwe, żeby aż tak durni byli.
Wiecie, że zapomniałam, że oni takie przeboje mieli ze sobą... jak mogłam. To swoją drogą gratuluje Zycie, to, że leciała z nim w samolocie to jedno, ale nie powinna pozwolić, żeby przytargiwał jej bagaże.
No i Zyta znów da popalić z pewnością , ale Michałowi wyostrzył się humor i ciągle jej docina to choć tyle dobrze. Ale jak znam życie w klanie i tak zostanie wystrychnięty na dudka.
No i Zyta znów da popalić z pewnością , ale Michałowi wyostrzył się humor i ciągle jej docina to choć tyle dobrze. Ale jak znam życie w klanie i tak zostanie wystrychnięty na dudka.
Hahahha padłam na dzisiejszy tekst Michała na temat tego, że Zytę z Rutką będą łączyć tylko interesy: "I to ma cię ochronić przed jego urokiem?". Hahahah Rutka i urok. Jak to się w podstawówce mawiało: uroczy jak klapy od sroczy ;]
Właśnie. Ci scenarzyści zapominają, jakich mają aktorów. Ja znam takich lowelasów zamkniętych w złych, bo brzydkich ciałach - i oni są po prostu żałośni, tylko oni potrafią dostrzec swój urok, a nie lata za nimi albo jedna albo druga ładna laska. A Zytka zanim poznała Michała, była inteligentną, zasadniczą, nieco nudną księgową. Ale potem wzięła ślub, urodziła dziecko i mózg gdzieś jej się zgubił w natłoku wrażeń.
Nic dodać, nic ująć. Urok Rutki - lubię tego aktora, ale bez przesady, że Igor Rutka, który prawie zgwałcił kiedyś Monikę, ma jakiś urok.
Właśnie mi się wyświetliły zdjęcia z wakacji Angeliny na fb i... Brad ma fryzurę na Rutkę: http://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1461677_744933045519503_1806367909_n .jpg !!!
Jeszcze co najmniej:
http://www.google.pl/search?q=cezary+grabarczyk&safe=off&client=firefox-a&hs=Qxq &rls=org.mozilla:pl:official&channel=np&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=M16sUvrtHNO A7QalsIAY&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1262&bih=879
ale ta Zyta moglaby sie troche wczuc w Miska, chyba oczywistym jest ze jemu nie jest milo jak ona lata z bylym kochasiem na spotkania. a gdyby on zrobil tak samo?
No, no, zdziwił mnie dzisiejszy tekst Zyty "jakbyś chciał umyć mi plecy, to jestem w łazience", dobrze mieć taką kobietę :D
Mnie się od razu skojarzyło z akcją Michała i Julii pod prysznicem:) Ale Michał już chyba teraz nie pamięta.i chyba też.
Dobrze, że mu powiedziała, że w łazience, bo pewnie zwykle kąpie się w przedpokoju :)
Stafanek jest taki słodki...! Moja ulubiona postać w "Klanie" :D A propos Stefanka, doszły mnie słuchy, że tak naprawdę jest to dziecko aktora, który gra Mariusza. Ktoś coś wie? To prawda?
Nie sądzę, mają różne nazwiska, Mariusza gra Mariusz Krzemiński, a w Stefanka wciela się J. Jakubczak. No, chyba, że ma nazwisko po mamusi.
Stefanek jest najlepszym aktorem w całym serialu, jego reakcje, miny są zawsze w punkt :)
smieszy mnie Zytka wielka bizneswoman a na pomysl zeby uwaznie przeczytac umowe i pijsc z nia do prawnika wpadl jej maz koparka. o ile wem Zytka nie jest prawnikiem a nawet o tym nie pomyslala..
Ja mam lepszą rozkimnę, u tego prawnika od Zyty zauważyłam wuja Stefana, tylko czemu mi się wydaje, że on umarł jakiś czas temu? Chyba coś mi się ubzdurało ;p
Zyta dała dziś popalić i nawet fajnie do wyszło i lubię ją taką , bo nie jest taka mdła , a przy Michale , który wiemy jaki jest , przyda sie w ich wątkach trochę więcej emocji. Dziś Zyta poszła z grubej rury z tym głupkiem.:)
Zyta ma trochę racji, odzywka Michała z ojcem Zyty była prostacka. Niech Michał ma romans z jakąś nową w serialu, przecież jeszcze nie stary, nawet młodo wygląda, aktor w tym roku kończy 40 lat.
Byle nie z Julią nie podoba mi się ta aktorka , za przeproszeniem , choć jako psycholka może być. Podobnie jak u Norbiego nikt sie nie kręci więc pora na nowe młode aktorki,:)
Byłoby ciekawie gdyby sprawa skoku w bok Michała miała kontynuację. Przynajmniej Ela powinna się o tym dowiedzieć i porządnie ofukać Julię.
Czy ja wiem? Michał z tą kobietą ma nieźle przerąbane. W starszych odcinkach jak Zyta miała romans z Rutką i przyszła się pożalić rodzicom na Michała, to ojciec Zyty od razu "od początku przestrzegałem cię przed tym małżeństwem". I tak jest zawsze. Zyta leci się skarżyć rodzicom, a oni się zachowują jakby Michał pił i bił ją i wtedy on jest be i trza na niego psioczyć. A ona taka wielka dama, której byle Rutka i młody adwokacik imponują. Koszmarna baba. Raz Michałowi marudzi, że za mało zarabia, a potem, że jest koparkowym. Ciągle stroi fochy, a widać, że Michał się stara i jak ona mu robi te awantury, to chłopak bierze sobie do serca i próbuje ratować ich małżeństwo (jedynie ta wpadka z wariatką Julią tu nie pasuje, zwłaszcza że o tym zapomniano).
Tam jeszcze kiedyś padł tekst (u rodziców Zyty), że Michał jest z porządnej rodziny, ale cóż, i w porządnych rodzinach są czarne owce!
Za to w rodzinie pułkownika same "białe" owce :P Nawet jak Zyta zdradziła Michała , to nawet jej matka była szcześliwa jak dowiedziała się o Rutce :) Oni sa wszyscy siebie warci :P
o cho cho jak Zytka w piorka obrosla. do ojca swojego syna mowi ze jest glupim prostakiem. sama jaka uczona tylko sie nie zorientowala ze umowa rutki jest niekorzystna dla niej, i kto jej to powiedzial: prostak Michal. jakaz ona jest glupiutka
No niestety, tak to jest jak się gardzi swoją drugą połową, a wszyscy faceci wokół wydają się lepsi.
Pewnie chciala miec meza pantoflarza, gosposie i nianke w jednym :P Niestety Michal sie do tego nadaje, choc ostatnio sie jej stawia :P
Przerąbane mieć taką żonę jak Zyta, przerąbane mieć takiego męża jak Michał, więc to idealna para ;]