Ale Jeremiasz pokazał pazurki- wnerwił się solidnie
Boi sie rogaczem zostać:)
Myślę, że bardziej chodziło mu o to, że musiał sam iść na tamtą Mszę niż o to, że kobieta spotkała się z jakimś mężczyzną... Albo wiek swoje robi, może ma początek paranoi?
Ale to jest bigot. Udaje takiego poboznego a nazwal tego goscia co sie z nim Stasia spotkala kazachem w ten sposob jakby to byl czlowiek nizszej kategorii. Zreszta to bylo takie sztuczne, w jakim prawdziwym domu taka scena mialaby miejsce? Co innego jakby stasie za tylek chcial zlapac robiac sobie jaja ze jest zazdrosny, a ten pseudo chrzescijanin obrazil drugiego czlowieka.
Ty chamie ja tez w nim uczestniczylem, ktos powinien ci zabronic sie wypowiadac patrzac po twoich postach... :/
Czyli co krzysiu, walczyłeś o "wolność mediów" a tu chcesz innym zabraniać wypowiedzi ?
Ci scenarzyści są naprawdę zdesperowani skoro takie durnoty wymyślają.
Teraz przez 10 odcinków Jeremiasz będzie gniewał się na Stasię, bo poszła na ciastka z jakimś Wieśkiem ;)
I jeszcze powiedział, że nigdy tych jej pielmenów nie lubił. Jak mógł?? Chyba jej serce stanęło z żalu :P :P
Powinna mu dosypać do czaju jakiegoś środka przeczyszczającego.
Jak tak dalej pójdzie to jeszcze się rozwiodą :D Przez cały rok byłoby co grać. Ostra wojna o podział majątku, pranie brudów małżeńskich, oskarżanie się o zdradę, świadkowie...
Oczywiście uczestniczyłby w tym super adwokat wuj Stefan
''czego ty dla niego taki był !'' Szkoda Stasi :(((((((((((((( jak ten Jeremiaszek ją traktuje !? dziad jeden !
Jeremiasz ma zadatki za morderce
Ten repatriant to Jerzy Molga on grał prokuratora z Młodych wilkach
widziałam to, tekst o tym, że Jeremiaszek 'nigdy nie lubił pielmenów' pani Stanislawy to największy pocisk jaki był w Klanie, byłam w ciężkim szoku ;D przecież ciocia Stasia jest właśnie z tych pielmenów ( i czaju) najbardziej znana ;P
giovanni50 pewnie teraz razem z rządem POpaprańców szykujesz sie na 11 listopada, tzn oni sie szykują znowu sprowadza niemieckie bojówki które podpala jakiś samochód, żeby tvn miał wiadomosci na nastepne 10 dni. A Twoja rola w tym wszystkim bedzie nastepujaca po pracy zasiadziesz przed tv włączysz Fakty i bedziesz łykał jak leming wszystko co Ci Durczok powie. Bo przeciez czegos takiego na pewno nie pokażą http://www.youtube.com/watch?v=W50axHsdM9w
Niemieckie "bojówki" to akurat nie PO zaprosiło.
I nie one podpalały "jakieś samochody" bo w tym czasie Niemcy siedzieli już w aresztach.
tak się składa że wiem, a ty powtarzasz hasełka rozpuszczane przez pisiaków
tym się różnimy
A na koniec znając Klan pewnie się okażę, że pan Jeremiasz sfiksował i wyląduje tam, gdzie Norbert..
Bylem tam i wiem czlowieku. To biedronie zaprosili niemiecka antife i nie oni podpalili samochod tvn-u ty popaprancu... Ogarnij sie zanim cos napiszesz pajacu.
Jest dobrze :D. Wrogi humor panujący w tym wątku, oddaje ostatnio nastawienie Jeremiaszka, któremu ktoś chce odbić królową pielmieni :D
Miałam okazję po długiej przerwie obejrzec kilka odcinków i wątek zazdrosnego dziadka jest niezły - z jednej strony śmieszne, że dziadek jest chorobliwie zazdrosny o babcię i ją śledzi i ma jazdy, a z drugiej strony żałosne - taka poczciwa ciocia Stasia i takie oskarżenia ;-)
Swoją droga jak Mu powiedziała, że idzie do Elżuni a wstąpiła do cukierni - mogła powiedzieć, że tam wstąpi, skoro dziadek ma fazy ;-) Ale za uczciwa, żeby na to wpadła, że pójdzie za Nią ;)
Pamiętam że Jerzy był zazdrosny o Elę jak ta zaczeła spotykać się z Krzysztofem Malickim
Wiem wiem dzieki
Wygooglowałem kiedys filmy o anorektyczkach i trafiłem na filmweb
Zapytałem sie i dostałem odp
Polecam Ci film na faktach Księżniczka i żołnierz
bozesz ty moj, a coz to sie stalo ze Jeremiaszek zaprasza kazacha Wiesia w swe progi?? to chyba ten wspolny wyjazd do kazachstanu tak odmienil tego zazdrosnika. na szczescie Wiesio ma kochanke to tez juz nie bedzie sobie ostrzyl pazurow na Stasienke!
Mogłoby się okazać, że ta cała Wanda chce tylko pieniędzy Wiesia. To byłoby dużo prawdopodobniejsze niż wielka miłość całkiem atrakcyjnej kobiety i starego dziadygi ;)
Nom, Gładkowska ładna babeczka, więc mogliby zrobić z niej jakąś kombinatorkę :)
a jak Jeremiasz na nia lakomie popatrzyl w pierwszej chwili. teraz pewnie rzuci Stasie i znajdzie sobie jakas mlodke skoro ten z Kazachstanu sobie znalazl. i nawet bedzie mial argument bo ona mu caly czas te buly wciska