PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35697
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Oto wiadomość dnia w Klanie

videonarkoman

Ta wiadomość zmieniła moje życie. :)

videonarkoman

W czwartek nie oglądałam, a tu tyle mnie ominęło - Małgosia dostała okres. Wow !
Mam nadzieję, że Beata nie będzie wszystkim o tym rozpowiadać, jak o "pierwszym razie" Jaśka ;))

ocenił(a) serial na 4
Vanessa100

Większa sensacja będzie gdy Małgosia kiedyś tego okresu nie dostanie :P

ocenił(a) serial na 4
andre_

Haaahaaahaaa!!!

andre_

haha andre, masz rację ;))

Vanessa100

Mnie rozbawiła jeszcze scena z tabletkami od Agaty: "Mogą być, ale jak przyjdziesz do mnie, dam ci lepsze", skojarzyło mi się to z tekstem jakiegoś typa z ciemnego samochodu,"jak wsiądziesz, dam ci cukierka" :D

Camilla3

Mnie się ten tekst skojarzył z takim zagraniem rodzica, który walczy o dziecko z byłym partnerem - "Patrz, Agata daje ci jakieś normalne tabletki, ja ci dam lepsze". Mam nadzieję, że Małgosia zostanie u Jacka :/

Camilla3

Przecież Beata to super farmaceutka i na pewno lepiej od Agaty zna różne magiczne tabletki, na ból menstruacyjny też ;;))

ocenił(a) serial na 3
videonarkoman

Tez zauważyłam. I przyznam, że ta wiadomość okazała sie dla mnie niezwykle ważna i trwale odmieniła moje życie.

Ateliee

Najbardziej odmieniła życie Małgosi - będzie teraz musiała wydawać pieniądze na podpaski albo tampony :D:D

ocenił(a) serial na 4
Vanessa100

A czyje pieniądze będzie wydawać, to już rozstrzygnie sąd :D

ocenił(a) serial na 3
andre_

Jacek zrobi wszystko, aby zafundować Małgosi tampony ;3

Ateliee

hahaha ;)

ocenił(a) serial na 6
videonarkoman

Małgosia nie dostała pospolitego "okresu". Ona ma, no wiesz... chwilową niedyspozycję :D

Azzurro

chwilową comiesięczną niedyspozycję ;)

ocenił(a) serial na 4
Vanessa100

Ciekawe czy "z pewną taką nieśmiałością" itp. ;)