Wiele osób nie wie lub nie pamięta, że Ryszard Lubicz był na wojnie w Kosowie, ochraniał papieża, a kiedyś nawet całował się z inną kobietą niż Grażynka!
ROMANS RYSIA Z INNĄ KOBIETĄ,
RYSIEK NA WOJNIE W KOSOWIE,
RYSIEK OCHRANIA PAPIEŻA,
RYSIEK I SEKS,
RYSIEK ZŁAPAŁ PEDOFILA,
RYSIEK - OSOBISTY KIEROWCA LUKSUSOWEJ PROSTYTUTKI,
JAK RYSIEK OSZUKAŁ MAĆKA ?
http://joemonster.org/link/pokaz/34473/Rysiek_z_Klanu_ciekawostki_z_jego_zycia_o _ktorych_nie_wiedziales_
Rysiek to prawdziwy bohater, jedyny bohater w serialu. Przypomni ktoś, kto grał tego Zenka?
Julian Mere, a jego żonę Katarzyna Żak.
On miał wątek alkoholowy po wypadku, stoczył się, pił z lokalnymi wymoczkami, Ryśku go z tego wyciągnął a wymoczki go za to pobiły.
Gdy Ryśku ochraniał Papieża, to ich spojrzenia spotkały się na chwilę i JP2 we własnej osobie pobłogosławił Ryśku.
Dodam ciekawostkę (ktora można wyczytać na stronie serialu na filmwebie , że kandydatem do roli Ryśka był Cezary Żak, a do Grażynki jego żona Katarzyna, ale muszę przyznać , że o wiele bardziej pasuje do tego Cyrwus i Ostrowska- Królikowska. Wam też się tak wydaje? :)
Zenka grał Julian Mere.
Jest szczęściarzem, bo miał zaszczyt kumplowania się z superbohaterem Ryśkiem ;))
Ryśku romansował z przedszkolanką w tym samym czasie, gdy Warszawka plotkowała o romansie Kwaśniewskiego z Edytą Górniak, Cyrwus opowiadał w jednym z wywiadów, że gdy spotkał się z prezydentem na jakiejś imprezie, to robili sobie wzajem jaja ze swoich domniemanych podbojów miłosnych :)
Zosia i Rysiek faktycznie się pocałowali, jak jest napisane w tym artykule? Bo jakoś tego nie pamiętam.
Też nie pamiętam. Cały wątek jakoś słabo ogarniam, chyba wtedy mniej oglądałem.
Ryśku to była taka pipa, zresztą Cyrwus to nie Statham albo DiCaprio,
więc jego wiarygodność jako najemnika lub lowelasa jest mizerna.
Ale, że serial też niskich lotów, to jakoś to uchodzi.
"Cyrwus to nie Statham"
Według mnie jak najbardziej Cyrwus to Statham.
Rysiek taxi driver, który w brawurowym stylu uwolnił dziewczynę z burdelu niczym superhero z filmów sensacyjnych.
Rysiek śmiało może rywalizować z Transporterem - też super driver oraz superhero, który sam jeden rozprawi się z bandytami.
Rysiek taki klanowy Transporter :D:D
No tak.
Najmocniej przepraszam.
Prosze tylko nic o tym nie wspominać Ryśkowi, bo
strach się bać :-)
"Ryśku !!!!" Łooo, jestem w szoku , poza tym ja też nie widzę Rycha jako lowelasa xd Kiedyś po youtube krążył filmik, że Graża nie chce dać Ryśkowi, może jeszcze jest :)
To było chyba po tym jak Rysiek przyznał się do psychicznej zdrady ze świetliczanką. Grażynka go "karała" przez miesiąc, chyba do Wielkanocy. W tym czasie chodziła na basen z sąsiadem ( Tym, który wcześniej oskarżył Pawła o spowodowanie śmierci swojej żony) I wydawało się nawet ,że między nimi zaiskrzy kiedy byli w wodzie.
Była też historia jak Rysio współpracował ze sprzedawcą sterydów i przynosił "napoje energetyzujące" dla Maćka i Bożenki.
Odnośnie błędów w artykule, to widzę tylko jeden. Wątek z pozowaniem Bożenki dla pedofila to grudzień 2004 a nie 2006. Pamiętam to dokładnie bo sezon 2003/2004 był bardzo spokojny a w następnym zaczęli mocno szaleć. I czasem byłam zdziwiona, że oglądam ten sam serial.