PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35697
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Beata

ocenił(a) serial na 1

Podobno ma być nowa aktorka .kogos byscie widzieli w roli Beaty ?

ocenił(a) serial na 6
lukasz16

To dość trudne wybrać aktorkę, która mogłaby zastąpić Naruszewicz.... Monika Krzywkowska to jedyne, co przychodzi mi teraz do głowy.

elmoo_filmweb

a mi sie wydaje maloprawdopodobne zeby Naruszewicz nie wrocila. skoro postac wraca to dlatego ze aktorka ktora odchodzac miala zrobic wielka kariere (bo klan przeciez podcinal jej skrzydla) nie dostala zadnych rol wiec postanowila ublagac scenarzystow zeby wrocili jej role. takie jest moje zdanie. zastepowanie aktorki ktora grala tyle lat te postac jest glupim pomyslem, osobiscie wole zeby beata nie wrocila gdyby miala byc grana przez inna osobe

wujciowariatuncio

Monika Krzywkowska czyli Teresa z "Samego Życia" całkiem by pasowała.

ocenił(a) serial na 1
wujciowariatuncio

Naruszewicz nie chce wracac do klanu.

elmoo_filmweb

w ogole po co ta Beata wrocila? co to wnosi do serialu? i tak zaraz pojechala do Niemiec z tym opalonym fagasem.

ocenił(a) serial na 6
lukasz16

http://www.fakt.pl/Rewolucja-w-Klanie-Wojcik-zastapi-Naruszewicz-,artykuly,22731 6,1.html
Nie wierzę !

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Właśnie, jak to dziś zobaczyłem na profilu Klanu na facebooku, to też się za głowę złapałem.

ocenił(a) serial na 7
elmoo_filmweb

Chyba się scenarzyści pogubili w wątku, bo przecież Beata zrobiła jakiś szwindlo- przekręt finansowy a teraz wraca z amnezją ;)

użytkownik usunięty
Camilllla

Nie tyle z amnezja, co takze z diametralnie inna twarza :)

ocenił(a) serial na 3
Camilllla

Może Paweł jej ulepił nową buźkę, bo była świadkiem koronnym w procesie dawnych kumpli Leszka:P

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

http://www.pudelek.pl/artykul/58308/beata_wraca_do_klanu/

elmoo_filmweb

Okropna ta "nowa" Beata! W ogóle mi nie pasuje do tej roli... :/

ocenił(a) serial na 2
SugarDdevil

Olgę Bołądź dać, to klan ocenie 10/10 XD

Bogdan4674

Amoże tu dać Emilię Komarnicką? :D

ocenił(a) serial na 2
SugarDdevil

A mnie się tam bardziej widzi od poprzedniej.

ocenił(a) serial na 6
Bogdan4674

Na początku nie byłem przekonany, ale Magdalena Wójcik to całkiem dobra aktorka. Wątek z powrotem Beaty może podnieść oglądalność i jakość serialu. :)

ocenił(a) serial na 2
elmoo_filmweb

Poza tym kilka, albo kilkanaście lat temu podobnie zrobili z Michałem, pierwotnie grał go Wieczorkowski, który teraz gra lekarza w Na dobre i na złe, oraz AK-owca w Czasie honory, a zastąpił go wtedy w sumie no name i się każdy przyzwyczaił. Tym bardziej do Wójcik.

ocenił(a) serial na 3
Bogdan4674

A tego "nowego" Michała to do dzisiaj ciężko przeboleć ;) Wieczorkowski jakiś charakter miał, niepokorny trochę był, a ten obecny to taka łajza że ciężko patrzeć.

ocenił(a) serial na 6
lukasz16

Sam już nie wiem, co myśleć o tej nowej Beacie. Trochę jednak szkoda, że Pani Naruszewicz nie wróciła, ale warto dać szansę Magdzie Wójcik...

ocenił(a) serial na 2
elmoo_filmweb

Trudno powiedzieć po tym jednym ujęciu, a najlepsza Elżunia, przez cały odc o okradzeniu a na końcu Beatkoo!!

Bogdan4674

Jak się Elżunia pobudziła opowiadając o tych swoich obawach :D
Ja dawno jej takiej żywiołowej nie widziałam :D
Podskakiwała, myślałam nawet, że już zacznie biegać po mieszkaniu :D

Może wzięła jakieś prochy z apteki? :D

ocenił(a) serial na 6
lukasz16

Aha. Wielki powrót Beaty. Wyszła na trawnik, rozejrzała się i tyle jej widzieliśmy.

ocenił(a) serial na 6
lukasz16

- Jasiek, wasza mama się znalazła.
- Tak? A gdzie jest?
Nie, no to mnie rozwaliło. Nie widział matki 2 lata, nie wiadomo co z nią było, a zareagował tak jakby go to mało obchodziło. Po prostu absurd.

ocenił(a) serial na 1
elmoo_filmweb

"A gdzie jest?" Reakcja jakby chodziło o zgubiony telefon czy klucze.

anarchistt89

Mnie też reakcja Jaśka zdziwiła.
Spodziewałam się takich słów: "Co? Mama się odnalazła? Gdzie? Kiedy? Co z nią?" itp.
A tu tylko: "Tak? A gdzie jest"
Równie dobrze mógł powiedzieć: "O, to fajnie"

ocenił(a) serial na 1
Vanessa100

A ciekawe co na to Agata gdy się dowie

ocenił(a) serial na 10
lukasz16

No Agata wie, ale jakoś jej to specjalnie nie ruszyło.

elfijka

Michała też to zbytnio nie obeszło

ocenił(a) serial na 1
Vanessa100

Ela cierpi za wszystkich razem :P

ocenił(a) serial na 2
anarchistt89

Michał jej skrócił historię do Agaty XD

Bogdan4674

Przerwali w najciekawszym momencie, a chciałam usłyszeć, jak Michał opisuje rodzinne powiązania Beato-Jackowo-Piotrowe :(

ocenił(a) serial na 3
wredna_maupa

On jej to pewnie do teraz tłumaczy.

ocenił(a) serial na 6
Awdar

a Beata: WTF ?

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Jakież to dziwne: Oni się nie zmienili, ale Beata ich nie poznaje, za to Beata się zmieniła a wszyscy ją poznają ...

Pan_Ciapa

Właśnie, dziwne to jakieś :D
bo może to nie jest Beata, tylko naprawdę jakaś obca im Dorota.
A to z Chojnickimi i Lubiczami jest coś nie tak. Jakieś zaburzenia spostrzegania czy coś neurologicznego. Jakiś wirus w bułkach drożdżówkach cioci Stasi.
I wmawiają tej Dorocie, że jest Beatą

wredna_maupa

"Przerwali w najciekawszym momencie, a chciałam usłyszeć, jak Michał opisuje rodzinne powiązania Beato-Jackowo-Piotrowe :( "
Nie tak na pierwszy raz.
Zdrowy człowiek by tego od razu nie ogarnął, a co mówiąc kobita z amnezją :D

ocenił(a) serial na 6
lukasz16

Wójcik sie nie nadaje bo za dobrze gra... Przyćmi Elżunie :(

ocenił(a) serial na 7
ZycieNoBellOn

rozumiem, że Wójcik gra osobę która straciła pamięć, ale czy do tego musi zachowywać się jak CYBORG? gra dziwnie, bardzo.

Camilllla

Beata - Terminator :P

ocenił(a) serial na 10
Camilllla

Och, Beata pewnie była szczęśliwa w Niemczech, ale na jej nieszczęście przypomniała sobie dom na Sadybie. I teraz jak zaczęła kumać, co to za rodzinka, pewnie bardzo tego żałuje. To nie cyborg, ona próbuje zamaskować przerażenie :D

ZycieNoBellOn

"Wójcik sie nie nadaje bo za dobrze gra... Przyćmi Elżunie :("
Przyćmi też antkowo-władkowego misia ;)

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Miś i pieluchy - to chyba za wiele dla mnie. Myślałam, że po Tropku i Dropku już nie będzie gorzej. MYLIŁAM SIĘ.

ocenił(a) serial na 6
elfijka

To z pokazywaniem na misiu jak się przewija dziecko, było ok, gorzej z latającymi po domu nadaktywnymi bliźniakami jarających się zwykłym misiem.

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Nie jak się przewija, tylko jak się zakłada pieluchę, a to różnica :) Bo dziecko jeszcze trzeba wytrzeć :P

ocenił(a) serial na 6
Vanessa100

Maskuje przerazenie bo zaluje ze wrocila do tej rodziny, ale jak Ciocia Stasia zrobi jej Pielmieni i czaju naparzy to od razu jej przejdzie :)

ocenił(a) serial na 2
ZycieNoBellOn

Jutro będzie spotkanie z Jackiem

ocenił(a) serial na 6
Bogdan4674

z Panem Jackiem :)

ocenił(a) serial na 6
Bogdan4674

No i dzisiaj wątek Beaty była naprawdę fajny. Może jeszcze się przyzwyczaimy do tej Beaty. Magda Wójcik stara się wypełnić ten sentyment do starej Beaty, widać ;)

ocenił(a) serial na 2
elmoo_filmweb

I pewnie przypomni sobie coś na koniec sezonu, gdy będzie najbardziej skomplikowana sytuacja :)

ocenił(a) serial na 6
elmoo_filmweb

Chyba wroci do Piotra?? Jak sadzicie? Bo tak jej sie cieplo na sercu zrobilo :D A co do "nowej" Beaty to mi tam Wojcik pasuje, nawet lepiej jak Naruszewicz, juz nawet nie pamietam jak tamta grala.