PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 569  ocen
8,2 10 1 569
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

spoilery nr 3 ;)

ocenił(a) serial na 8

Wszystko o serialu do przodu;) bo zajechałyśmy już 2 wątki ;)

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Hello ;))) no nie mówiłam generallisimus zadziałał ;)))
Tobie net wyparował... mnie w zeszłym tygodniu prąd ukradli... gdzie my mieszkamy ;))) hahaha

Tia pobożne życzenia Ziuty co by Baris zrezygnował są kontrakty.... niech ona uważa, żeby z niej nie zrezygnował.... bo jego obsadzą w innej roli, a ona od czasu Dehli to się grzeje w jego sławie.... hahaha aczkolwiek .... to Turcy ... oni są dziwni.....
I tak mam nadzieję, że ten serial będzie miał jeszcze może z 15 odcinków i niech kończą bo mnie już nużą... te odgrzewane kotlety.....
Ja chciałabym zobaczyć Barisa jako czarny charakter.... ten jego niby grzeczny wygląd za to charakter jak Deniz ;))) o ha ;))) co by to było ;)))
Czyli w piątek imprezujemy a oglądać będziemy w sobotę... albo ja dopiero z napisami hahaha ;)))
Patrz Koriś będzie imprezował w Stambule a my w Polsce ;)))
Do miłego zaś ;)))

Margoargo

Cześć Słońce:))) Wpadłam tylko przesłać ukłony:))) Dzisiaj mam od rana urwanie cojones....Boże niech ten dzień już się skończy...

Tobie kochana miłego dnia życzę:)))
Do miłego:)))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Hello ;)) nie Ty jedna nie wyrabiasz na zakrętach ;))) ehhh życie ;)))
Tobie również miłego popołudnia... Do zaś ;)))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Hello;))) Tak mi nieswojo jak to Ciebie nie napiszę ;)))
Jak tam wrażenia po 35 odcinku???? ;))))) czyżby Neriman dostała to co chciała wypasioną hacjendę dziadziusia????
I co teraz z umową.... znając scenarzystkę... ta zanim zacznie się prawdziwa akcja między Omerem i Defne to ja przejdę na emeryturę... hahahhaa nie wiem jak Ty Duszko, ale ja potrzebuję jakiegoś BOOOM w tym serialu... może być drama , albo euforia... ale niech to będzie w końcu coś.... a nie takie .... flaki z olejem... rzygać mi się już chce..... jak już nawet Deniz mnie nie wkurza.... bo stał się przewidujący, t powiedz mi co ma mnie zaskoczyć .....
I jeszcze jedno... słyszałam plotki jakoby Meric miała rozciągać fabułę, bo będzie II sezon...... wrrrrrr masz może jakieś namiary na producentów.... zrobię i tam najazd i wybiję pomysł z głowy.... tylko nie to.... już od kilku odcinków ciężko ich oglądać.... a co będzie później.... zgroza:))))

Miłego weekendu życzę ;)))) i do miłego zaś ;)))

Margoargo

No kruszyno moja:)))) Nie ma nic co wywoływałoby uśmiech tak szeroki, jak widok wiadomości od Ciebie:)))))))))))))))))))))))))))))))))

No doopy już nic nie urwie, teraz to już się robi serial obyczajowy:(( ....Tak Nero dostała to czego chciała....Może teraz będzie odwodziła Omka od Defne.....Jeny nie wiem co ta durna Meric ma we łbie.....mówię że jej trzeba by przegląd podwozia zrobić, bo jakoś kobicie trzeszczy nienaoliwione....

I znów podpucha w ostatniej scenie.... A wszyscy się napalają, jakby jeszcze się nie nauczyli.....
Mnie też skóra cierpnie tu i ówdzie:((

Duszko moja, dobrze Cię czytać, miłego weekendu:))))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Merhaba ;))) Muszę Ci powiedzieć, że Twoja wizja, że Neriman będzie teraz rozdzielać Omera i Defne jest realna.... tą Merci to trzeba porządnie trzepnąć albo..... wyru.....ć... czy Twój sąsiad reflektuje jeszcze ;))) hahaha
Dokładnie co odcinek... robią scenę podpuchę a potem nudy na pudy.... to rozwleczenie akcji nic a nic mi się nie podoba.....
teraz pewnie po akcji z Gallo... będzie akcja powrót marnotrawnej matki..... czyli Defne w akcji i okaże się, że klient któremu Baggio sprzedał firmę to ojczym Defne....a taka fantastka ze mnie dziś ;)))

Margoargo

To jest całkiem realne, w myśl zasady prawdziwa miłość musi 6 sezonów pocierpieć:((( ....jak tak dalej pójdzie to u Defne zacznie się klimakterium.....

Co do sąsiada...myślę że zanim wziąłby się za Meric, zaliczyłby wszystko co zobaczyłby po drodze..a do tej pory to ja nie mam zamiaru marnować każdego piątku:)))...

No kochana i tu Twój scenariusz ma wszelkie prawdopodobieństwo spełnienia.....A to już się zrobią Mostowiaki z Hanką w kartonach....

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

patrz jak nas męczą i dręczą .... zwariować można... a teleforum chce II sezonu... czy oni tam powariowali....

Właśnie też myślę, że nie ma już sensu oglądać na żywo... potem ja YT zobaczysz odcinek i wystarczy.....

No tak producenci mają tylko liry w oczach to nie patrzą, że widz się już nudzi.... a może tylko my się nudzimy.....

Właśnie przerażam się tą perspektywą, że mogę mieć rację... aż tak przewidywalny staje się kiralik..... hahaha
To jeszcze jedna fantazja moja.... dziadek Omera i babcia Defne wezmą ślub..... hahaha co Ty na to ;)))
Do miłego zaś ;)))

Margoargo

Zgadzam się z tobą:)))) Myślę że jak Huliusi natrze na Tiurkan to Defne ciocią zostanie:))).....Z drugiej strony więcej ognia wykrzesałby ten stary cap niż wnuczek krzesa:))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Oj tam Marzenka... Omuś wykrzesał by tyle ognia, że pożar niczym płonące lasy australijskie by był.... tylko w Turcji mieszka.... to niewiele nawojuje;))) oj Kobieto gdyby ten serial gdzie indziej kręcili.... to sceny łóżkowe Omer Defne byśmy musiały z aparatami tlenowymi oglądać ;))) hahaha ale mnie poniosło ;))))
Szkoda, że w Turcji tacy porypani są i każą czekać takim 100 % facetom na pocałunek 11 odcinków, albo na noc poślubną 50 odcinków ( Ayaz) hahaha toż taki potencjał się marnuje wstydźcie się Turcy oj wstydźcie......

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Powitać Duszko Moja co by tradycji stało się zadość ;))) piszę sobie do Ciebie nocną porą..... Marzenka powiedz jakie będą numery w totka w najbliższym czasie ..... bo chcę wygrać ;)))) hahaha wiesz do czego to piszę.... ponoć nie można być prorokiem we własnym kraju.... a Ty jesteś.... czyżby Neriman chciała się pozbyć Defne..... hahaha
I mamy dramę ..... hahhaha jeszcze nie zaczęło być dobrze a tu już będzie źle ;)))) i powrót skuczącej Defne jak ja jej nie znoszę w tej wersji, ani gdacząca ani skucząca.... gdzie jest Defne z 16, 17 odcinka.... smutna, poważna, ale jaka fajna.... a teraz klękojcie narody ..... zaczynam mieć dość hahaha
I Umuś się o czymś dowie.... ale fajnie nareszcie coś się zadzieje.... oby, oby bo już mam po dziurki w nosie..... pomysłów Meric.....

Przesyłam Ci pozytywną energię...... tylko nie przepieprz na głupotki ;))))
Do miłego zaś Duszko Moja ;))))

Margoargo

No nie wiem czy mam się z czego cieszyć Kwiecie różany:))))
Świadczy to tylko o tym że debilizm Meric rozpanoszył się we mnie:))))))

Kruszyno, co do totolotka...hm...raz wygrałam 1000 zeta...ale z wrażenia dostałam ciśnienia1000/2000.....traumę mam do dziś....Panocku chyba by mnie w psychiatryku zamknęli...choć przyznam że byłabym pierwszym wariatem, który zwariował ze szczęścia....ach, ta sława:))) ....Teraz jestem w rozterce:)))

Słoneczko, Ta francowata Neriman, może namieszać..ale nie wiem czy czasami łapki tam nie przyłoży Sude....ostatnio jest bardzo...delikatnie mówiąc...zniesmaczona kopami w doopę jakie dostaje...Omer, przypadkiem załatwił sobie współpracę z Gallo. Sinan jej też kopa zasunął...
" W zemście i miłości, kobieta jest większym barbarzyńcą niż mężczyzna"

Chyba że Omek sam to podsłucha....

Królowo, miłego dnia:))) Pozdrówki:))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Hello, to, że Sude będzie chciała dokopoać Umuśkowi to wiadomo od dawna.... na razie zawiesiła swoją zemstę, a teraz po kolczykach.... czas zacząć od nowa ..... hahahhaa ;)))

Scenarzystka i reżyser już mnie męczą w ostatniej scenie.... obiecanki cacanki, szmery bajery ..... tęsknoty i grzeszne myśli.... a w następnym odcinku..... drama musi być.... ale może to i dobrze.... tyle czekamy na bombę w tym serialu....może w końcu będzie bomba, bo ciągle tylko niewypały ;))))

Cóż gdybanie zostawmy specjalistom ;)))))
Poczekamy na piątkowy odcinek ;)))
Di miłego zaś ;)))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Witaj Duszko Moja....oj coś mi zamilkłaś ;)))) czyżby życie Cię przygnietło ;)))) czy od duetu Koris-Neriman .... ząbki, a nie daj Bóg głowa się rozbolała????
Ja już tradycyjnie nie wyrabiam dalej na zakrętach.... a jutro...oj , oj , oj 36 odcinek kiralika..... i jak bym była podekscytowaną fanką tak bym zareagowała hahahaha ;))))
a ja mam w planach oglądać....... O mnie się nie martw ;))) jakoś bardziej mnie ciekawi co wymyślili w 4 serii ;))) hahaha

Do miłego zaś ;)))

Margoargo

Dziewico ma przygnietły mnie sprawy przy gruncie:))...mam dylamat...męczyć się dalej czy olewatora użyć...i stoję w tej rozterce....łepetyna też już daje znać o sobie...no dosłownie kopa przypominającego dostaję z każdej strony:))....ale, ale co ja widzę..podekscytowana fanka napisałaby ah,ah,ah:)) a Ty mój kwiecie napisałaś hahahaha:))))....Widzę że Meric Cię pokonała swoim lotnym umysłem i niezrozumiałą wyobraźnią:)))...jakoś w ogóle nie jestem zdziwiona:))

Kruszyno, przyhamuj:)) Redukuj bieg na zakrętach:)))

Miłego dnia i komicznego wieczoru ze starszym utylizatorem Krzysiem Małeckim:)))
Pozdrawiam:)))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Powitać Duszo Moja .... jak dobrze wiedzieć, że dychasz ;)))
No właśnie taki mam plan pośmiać się z tekstów Krzysia .... przynajmniej zdrowsza będę;))))

A co do Meric i jej pomysłów ano pokonała mnie jej lotność umysłu, bo mam wrażenie , że dziś jakaś drama będzie w 36 odcinku, ale nie wydanie prawdy..... z kolei wychodzi na to, że Umuś dalej nic nie będzie wiedział o umowie, a dowie się Gallo..... wynik w sprawie wynajmu...... 9:0 dla reszty świata ( gdzie reszta świata to: Nihan, Serdar, Iso, Sude, Sinan, Necme, Neriman, Koriś no i Gallo) ..... czy wieszczemktóry w końcu powie Umusiowi o wynajmie tak jak kiedyś napisałaś będzie .... baba z targu hahahahaha ;)))) może się tak zdarzyć..... robią z Umka naszego takiego idiotę ..... że się słabo robi....

Bardzo chciałabym po dzisiejszym odcinku powiedzieć .....o matko jednak wydało się jak super...... a wydaje mi się, że powiem " a nie mówiłam" ...... sorry memory..... Meric chyba już mnie nie zaskoczy...... a szkoda.....

Powiem Ci jeszcze jeden fenomen..... wracam do odcinków 1-22 kiralika..... co w nich jest.... widziałam niektóre sceny po kilkadziesiąt razy a i tak dalej oglądam...... to chyba nazywa się magia.... widać, ze reżyser był inny..... i umiał stworzyć klimat......

Do miłego zaś ;))))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Cześć Duszko Moja..... widziałam tylko w zasadzie końcówkę odcinka 36 jednak Krzysiu był ciekawszy ;))))

Nie widziałam całego odcinka... z teleforum dowiedziałam się, że na początku było słodko aż za dobrze między Defne i Omerem, no a potem dramę na końcu to już widziałam .... Defne pracownikiem Deniza.... Umuś poziom wściekłości totalne maximum. taki skrót myślowy..... i powiem tak dopada mnie już znużenie... tym, że Deniz znowu niszczy Umusia... ileż można powtarzać ten wariant .... jak dla mnie stracił na finezji całkowicie... już przewidywałam, że Deniz znowu namiesza i nie myliłam się ... czy już nie pisałam, że Sude też uderzy.....dlaczego oni zarżnęli lekkość tego serialu.....
Czy wiesz, że nie oglądałam jeszcze po turecku i chyba nie mam zamiaru.... poczekam na Ciebie ;))))
Jedno się udało reżyserowi i scenarzystce.... zmęczyli mnie i już mi się nie chce nawet dywagować co będzie w następnym odcinku..... no drama będzie to wiadomo hahahaha

No cóż jedno można powiedzieć, nareszcie akcja ruszyła.... tylko żal patrzeć jak Umuś znowu dostaje po duuuupie ze wszystkich stron...... i Defne przy okazji... było powiedzieć o umowie Umuśkowi wcześniej..... teraz jej nie będzie wierzył, że o tym, że Deniz jest wspólnikiem Yasemin dowiedziała się dopiero co.....
Kiedyś pisałaś, że Kiralik w założeniu miał mieć 39 odcinków i koniec..... i dlaczego tak nie zrobili.... teraz zbliżalibyśmy się do finału, wątki byłyby już zamykane.... a my mamy nowe postaci Gallo, która zagnie parol na Umusia.... nie ma bata....
A i zgodnie ze standardem tureckim..... chyba w najbliższym czasie pojawi się matka marnotrawna...... czyli rodzicielka Defne..... to już takie ograne w tych tureckich serialach.....
Matka Defne stanie w drzwiach..... i powie wróciłam......

Sorry za takie jakieś chaotyczne pisanie, ale kiralik chyba mi już wenę stwórczą zabrał do pisania składnych tekstów.....

No jedno było dobre... Defne oddająca czek Neriman..... tylko co z tego jak teraz ma dług u Gallo a w zasadzie u Deniza....
Niekonsekwencja Turków w jednym jeszcze mnie mierzi.... przecież Defne pracuje .... i już miała na I ratę długu .... i co zaś nie ma tej kasy, bo od Gallo pożyczyła całą sumę . no zwariować można....

Z czystym sumieniem mogę powiedzieć a nie mówiłam..... umowa i tak się nie wydała..... hahhahahaha
Jeszcze w wątku : rozmowy Sióstr" napisałam, że jeśli Omer dowie się o umowie to ja odszczekam wszystkie teksty o scenarzystce..... hahhaa nie muszę szczekać......

Kochana relaksuj się i nabierz siły do tłuamczenia.... bo chyba znowu będzie duet Koriś - Nero.... jak mnie już wkurzają ich debilne teksty...... żenua.....

Miłego weekendu do miłego zaś ;))))
P.S. Jak dotarłaś do końca moich wypociń.... jesteś Mistrz ;))))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Hello ;))) Witaj Duszko Moja ;)))
Wszystkiego Dobrego w dniu Naszego Święta ;))))

Mam nadzieję, że kwiat dostałaś, a nie kwiatem.... hahaha
Moi podarowali mi tulipany ;)))) uwielbiam ;)))

Wszędzie domysły i pomysły co do 37 odcinka kiralika ;))) po zapodanych zwiastunach... tylko nas cisza i spokój.... Meric nas pokonała.... brawo ona :)))
ja też nie dywaguję... co ma być to będzie... jeszcze w listopadzie nie myślałam, że mnie scenarzystka pokona, ale dała radę...... mój entuzjazm jedzie już na oparach mojego zachwytu tym serialem.... hahaha
Z przykrością ;))) muszę stwierdzić, że jeszcze nie obejrzałam 35 odcinka....całego, 36 nawet po angielsku nie oblukałam poczekam na tłumaczenie polskie.... a w piątek chyba pójdę do kina ;)))) czas się ukulturnić ;))))

Do miłego zaś ;)))

Margoargo

Cześć kochanku, no bakcyl się na mnie zasadził, siedzę zamulała i nie mam ochoty na nic:((

Spóźnione ale serdeczne życzonka przesyłam...
Dobrze Ci, idziesz kulturę przekąsić:)) Też bym wyszła, ale mam przymusowe siedzenie w chacie:((

Pozdrówka, nie dawaj się bakcylom!!!

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Hello ;))) Oj niedobrze.... kuruj się Kruszynko .... i wracaj szybko do zdrowia....

Hmmm czy się będę ukulturniać to się jeszcze okaże, bo u mnie czasem z dużej chmury mały deszcz ;))))
Zdrowiej mi Duszko .... przesyłam Ci całą moja pozytywną energię ;))))

Do miłego zaś ;))))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Witaj Duszko ;))) mam nadzieję, że bakcyle już odlatują w siną dal....

Kochana... po urywkach 37 odcinka bo nie widziałam całego, po turecku już nie oglądam, a do Jaśka mnie nie ciagnie.... stwierdzam, że Meric mnie pokonała.... dała radę muszę jej pogratulować...... poczekam spokojnie na tłumaczenie widziałam, że już jest 36 odcinek, a ja jeszcze 35 nie obejrzałam....
Duszko dziękuję Ci za trud jaki wkładasz w tłumaczenie, bo myślę, że dla Ciebie teraz to droga przez mękę;)))

Margoargo

Cześć podporo moja:))) jeszcze nie najlepiej, ale już jest lepiej jak wczoraj, zalazłam ja Ci tutaj i jaka miła niespodzianka od Ciebie.....pocieszycielu mój:)))

Nic nie oglądałam bo i oczy i baniak mnie boli, zrobiłam tylko lekkie wietrzenie sypialni i dlatego zajrzałam do Ciebie:)))
Nie mam chęci na Mericową wyobraźnię....kochanku, idę dalej leżeć;((
Pozdrawiam i ściskam, życząc zdrówka:)))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Witam Cię Duszko Moja..... no i pokonała mnie Meric w całej rozciągłości.... odcinki dalej nie obejrzane... jak zobaczyłam dziś II zwiastun 38 odcinka parskłam śmiechem.... hahaha czy to nie ja przewidywałam, że Deniz zagnie parol na Defne i będzie chciał dokopać w ten sposób Umusiowi..... hahhaha teraz ja jestem prorokiem w tym serialu.... i zamiast mnie to wkurzać i wywoływać emocje.... mnie to śmieszy....- zwłaszcza nieudolność scenarzystki.... jakie to oklepane.... Defne z Denizem widzi ich Umuś i się wścieka.... phi..... finezji brak.... i cóż powiem Ci, że chyba już mnie scenarzystka nie zaskoczy..... oj nie.... przewiduję jej kroki szybciej niż ona wymyśla fabułę.... a może mnie jeszcze zaskoczy jak myślisz Duszko Moja.... straciłam entuzjazm całkowicie..... a myślałam, że się scenarzystka ogarnie.... nie trzeba ich w oklepany standard turecki..... a w ogóle uważam, że Deniza już jest za dużo w tym serialu, ja wiem prywatnie mąż producentki, czy kogoś z zarządu telewizji, to trzeba mu rolę rozbudować..... oj nie powalili mnie tym zwiastunem, oj nie..... i kolacja z Denizem będzie na końcu.... i nawet zaskoczenia z dramą nie będzie????

Sorry Marzenka musiałam odprawić gorzkie żale kiralikowe;)))

Duszko Moja przesyłam Ci pozytywną energię ;))))
Do miłego zaś ;))))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Hello ;))) Duszko Moja:))) Mam nadzieję, że u Ciebie ok:)

Powiem Ci tak przeczytałam opis odcinka 38 na teleforum.... hahahah jestem prorokiem.... 10 :0 dla reszty świata.... skoro wychodzi na to, że Deniz wie o wynajmie..... jakie to wkurzające mieć rację, wylewać gorzkie żale, a nie chwalić scenarzystkę za inwencję twórczą no cóż życie....
Ja zamiast oglądać Kiralik obejrzałam Kara Para Ask 1 odcinek i wychodzi na to, że będę oglądać dalej..... a kiralik będzie sobie leżał i kwiczał....

Miłego dnia i do zaś ;)))

Margoargo

Cześć słońce no nie najlepiej u mnie teraz mam zapalenie spojówek:))))) Kara za Meric:))) Matko co dwie godziny wpuszczam krople po których jestem ślepa jak kret, później muszę siedzieć w opasce bo mam światłowstręt.....i właśnie przychodzi na nie pora....słonko komunikacja z Tobą bedzie opóźniona..ale będzie:))) Trzymaj kciuki żebym nie zwariowała

Pozdrawiam i do miłego:)))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Hello ;))) oj coś Cię te choróbska za mocno lubią.... niedobrze.
Kuruj się Duszko ;)))

Do miłego :))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Hello :)) i jak się czujesz Duszko Moja ;))) mam nadzieję, że już lepiej.....

Jak tam 38 odcinek kiralika.... wrażenia ????

A co sądzisz o zwiastunie????
Popatrz tak mnie zmęczył kiralik, że nawet nie mam siły dywagować.... nad odcinkiem.....

Meric mnie pokonała..... total nokaut ;)))

Do miłego zaś ;))))

Margoargo

Cześć kochana:)) Już jest git..że się tak wyrażę....
Co do odc..to przyznam się że jeszcze nie oglądałam całego...zwiastun nowy obejrzałam...ale za grosz nie wierzę Meric:(( Trzeba by babie porządnie w łeb przydzwonić...żeby się ocknęła....choć w tym przypadku nie wiem czy efekt byłby prawidłowy....

Ja jeszcze się trzymam....jakoś...i paczę:)))

Do miłego kochana:))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Merhaba ;))) 39 odcinek tuż, tuż.... dywagacji na teleforum i fejsie dużo.... wszyscy chcą, żeby w końcu Omer i Defne zjedli jabłko..... hahahaha normalne jabłko to jak widać w zwiastunie Defne zje hahahha ;)))

Natomiast to o którym wszyscy zawzięcie marzą... w czerwcu.... albo w ogóle, albo..... wcześniej jak fani tureccy postanowią zakończyć serial.... - wystawiając ocenę Meric- ratingiem.... hahahaha, tak się właśnie Duszko Moja nastawiam do tych dalszych odcinków... jutro zresztą i tak nie będę oglądać..... a jak już przetłumaczycie.... to pewnie obejrzę.... a nuż okaże się, że umowa ujrzy światło dzienne.... hahahha ale mam marzenia....
Kochana Moja mam serdeczną prośbę..... jak się okaże, że w tym odcinku ujawnią prawdę o wynajmie Umusiowi koniecznie mi to napisz :))))

Pewnie w ferworze świątecznych przygotowań jesteś ;))) Zatem życzę miłego działania przedświątecznego ;))))

Do miłego zaś ;)))

Margoargo

Radości oczu moich:))) dopiero teraz uruchomiłam to okno na świat:))) Niech te święta już się skończą:) Padam na przysłowiowy ryj...
Kwiatku jak uda mi się jutro obejrzeć ..tzn. przeczytać coś ciekawego to od razu napiszę:))
Nie mam nawet chęci na czytanie forum, i tych wszystkich dywagacji, jestem tak urobiona..marzę tylko o poduszce...

Słodyczy moja życzę Ci Wesołych Świąt w miłej rodzinnej atmosferze:))
Pozdrawiam i do miłego:)))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Hello Duszko Moja ;))) no tak myślałam, Marzenka świątecznie urobiona po pachy ;))) .... oj Kobieto .... znajdź czas na odpoczynek... ja to dobrze, że ja w tym roku nie mam gości w święta.... przynajmniej sobie dychnę....
Oki napisz mi na przysłowiowym luzie....nic na siłę... aż takiego parcia na kiralik nie mam ;)))

Tobie również życzę Radosnych Świąt i odpocznij troszkę ....
a i udanego uciekania w dniu wielkiego lania ;)))))

Pozdrawiam i do miłego zaś ;))))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Hello :)) No i było fajnie w 39 odcinku co nie co zerknęłam.... hahaha się Meric wystraszyła ratingów..... nareszcie.... ale drama będzie Deniz wkracza do akcji.... ło matko dlaczego to mnie nudzi, zamiast wkurzać..... nic Meric lepszego nie wymyśliła.... tylko bez przerwy Deniz zaczajony na Defne może by go potraktowała jak Omera w pierwszym odcinku i zasadziła mu z liścia ....
Po tych słodkich scenach 39 odcinka.... drama będzie to norma.... no i znowu żadnego zaskoczenia..... tylko Defne zamiast w końcu coś powiedzieć zaś dostanie po dupie....
Niech już będzie dramat, ale dlaczego ciągle ten sam ograny temat.... Deniz szantażujący i chcący dowalić Omerowi..... nie ma nic ciekawszego do wymyślenia....
Powie Ci Marzenka oglądam KPA .... jak na razie 11 odcinków za mną i zwroty akcji przyprawiają mnie o zawrót głowy.... nie możesz być pewna jak skończy się odcinek....
jak na razie fajny.... pewnie się zepsuje w dalszych odcinkach....
Do miłego zaś ;)))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Hello ;))) Wychodzi na to, że pisze sobie tutaj sama do siebie hahahha ;)))

Jaki gorący fragman 40 odcinka kiraliki zapodały nic tylko się cieszyć, że serial wraca na właściwy tor miejmy nadzieję.... mnie tylko zastanawia jedno czy rzeczywiście będzie cała scena z fragmana...... jeśli tak będzie super ;)))

Do miłego zaś ;)))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Hello;))) no i dalej piszę sama do siebie hahaha ;))) ale doszłam do wniosku, że w tym wątku nic nie pisałam ponad tydzień, więc muszę napisać jakiś komentarz ;)))) OJ jaki ze mnie grafoman wychodzi ;))))

Odcinek 40 fajny, ale jak dla mnie za dużo zapychaczy.... jedno co mnie cieszy to akcja dziadek Iplikci i babcia Turkan hahahha jak widać mój pomysł na wątek podpatrzyła Meric i tego się trzymajmy hahahha ;))) - obejrzałam większość po polsku ,a resztę muszę nadrobić.... kiedyś....

Poza tym twierdzę i będę twierdzić, że prawdę o wynajmie powinna Defne powiedzieć w 23 odcinku nad rzeką, albo chociaż zacząć, a ta nic.....a teraz ....no cóż teraz właśnie Meric zrobi mega dramę.... oni związek skonsumowali, albo i nie ..... nigdy do końca nie wiadomo, bo to Turki ;))) no ale może w końcu zaczęli ogarniać temat, że do łóżka można pójść wcześniej niż po ślubie..... zaczynają iść tą drogą i bardzo dobrze....
No to teraz wyznanie prawdy będzie najbardziej bolało i Omera i Defne....a już zakładam i pewnie się nie pomylę, że o wynajmie Omer nie dowie się od Defne tylko od chyba Deniza i Sude , bo to standard turecki..... czyli największy wróg znowu musi dokopać Umusiowi.... oj , oj, oj,

Poza tym coraz bardziej podoba mi się szalona miłość Sinana i Yasemin, normalnie jaka młodzieńcza fascynacja..... po prostu oderwać się od siebie nie mogą;)))

I Gallo co za mękoła z tej ponoć światowej sławy projektantki po prostu mam nadzieję, ze zniknie..... bo wydaje się jej, że jak powie Umusiowi o sigmurze to ten poleci do niej w podskokach hahahhaha o święta naiwności..... dobra to tyle ... dziś 41 odcinek po zwiastunie zapowiada się fajny pytanie czy tylko zwiastun jest fajny czy reszta też.....

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

A Ty odpuszczasz tłumaczenie tylko 33 odcinka czy następnych też ???? Bo coś złowrogo zabrzmiałaś w poście powyżej ;)))
Nie strasz mnie proszę ;)))

ocenił(a) serial na 5
veronka2015

Witaj nasza kochana Torpedko.

Jak tak dalej będa psuć ten serial,to moze przerzucisz się i inny będziesz tłumaczyć.

Jedna z dziewczyn zaczeła tłumaczyć " Adi Mutluluk " ,ale niestety usuneła stronke na fb.
Szkoda,bo zostało tylko 10 odcinków a serial jest ciekawy.

Rozważysz propozycję jego tłumaczenia?

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :D

sloneczkO_1

Najpierw musi się skończyć KA, na razie przerzucić się nie mogę bo obiecałam że tłumaczę do końca.

ocenił(a) serial na 5
veronka2015

Ok.
Nie ma problemu.

Tak tylko zapytalam :D

ocenił(a) serial na 5
veronka2015

Torpeda jakich mało.

Odcinek przetłumaczyc w 3 dni.
Szacun :D

Współczuje tekstów Koraya ,bo jak sie rozpedzi to nie ma umiaru :D

sloneczkO_1

Dziękuję wam za wsparcie:))

ocenił(a) serial na 5
veronka2015

Na Nas zawsze możesz liczyć :D

sloneczkO_1

dziewczyny właśnie przetłumaczyłam opis 28 odc. uwaga
Defne i Omera czeka nowe wyzwanie. Z jednej strony plany wspólnej pracy, z drugiej strony obydwoje myślą o rywalizacji. Kidy obydwoje próbują wybrać miłość, Defne pokazuje Omerowi twarz jakiej wcześniej nigdy nie widział. Niewypowiedziane słowa zostaną powiedziane, dla Omera i Defne wszystko zaczyna sie od nowa

ocenił(a) serial na 5
veronka2015

No to fajnie.

Czyżby rzeczywiscie tajemnica ujrzała światło dzienne?
Ciekawe :D

veronka2015

powinno być" kiedy obydwojgu wydaje się że wygra miłość"

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

"kiedy obydwojgu wydaje się że wygra miłość" do akcji wkroczy Deniz i my z prędkością światła polecimy do Stambułu helikopterem pożyczonym od Słoneczka i naprostujemy Denizowi facjatę tak, że dopiero po rentgenie zatok okaże się , że to Deniz... hahahah wieczorna głupawka...

Arcyciekawy opis odcinka.... niech ten sekret naprawdę ujrzy światło dzienne bo zniosę jajo w końcu ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

"Arcyciekawy opis odcinka.... niech ten sekret naprawdę ujrzy światło dzienne bo zniosę jajo w końcu ;))))"

Jak tam Twoje jajko?
Mineły 3 odcinki a sekret dalej pozostał sekretem

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha Słoneczko rozwalasz mnie dziś ;))) już zniosłam tuzin jaj i je rozbiłam w ataku wściekłości na scenarzystkę.... jak już zrobiłam tę jajecznicę.... to mi nerw przeszedł i jego miejsce zajęło znużenie..... a wiesz znużenie = coraz mniejsza ekscytacja nowymi odcinkami i tak jest już od miesiąca.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Jak mi sie cos strasznie ciagnie to zawsze mówię,ze prędzej bym słonia urodziła ( ciaza trwa az 22 miesiace ) niz sie czegos doczekam.

A taka głupawka mnie dzis wzieła.
Jak nie mozna się cieszyc Kiralikeim ,to trzeba się inaczej rozweselać ha ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Siostra nie jesteśmy naiwne .... i dobrze już wiemy, że Turcy tylko straszą i straszą nas ujawnieniem tej umowy, a tego nie zrobią.... jeśli sprawdzą się moje dywagacje na temat 32 odcinka to Omer i Defne pogodzą się z innego powodu niż umowa , a ta dalej będzie krążyć w eterze.... tak myślę i niech wszystkie gwiazdy na niebie i co tam jeszcze niech sprawią żebym się pomyliła, niech w końcu już ta tajemnica z umową pieprznie... bo mi się już nudzi.... na teleforach pogadują, ze Umuś dowie się w ostatnim odcinku I serii..... hahaha czy myśmy już o tym nie pisały..... tylko dla nas to już żadna niespodzianka i ekscytacja....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dokładnie tak.
Zgadzam się z Toba w 1000 procentów.

Omer dowie się w ostatnim odcinku,nakrzyczy na Defne.Ona będzie miała jakis wypadek i koniec 1 serii.

A w drugiej Omer wybaczy jej wszystko i bedzie wokół niej krążył proszac ja ,zeby mu wybaczyła.

Nie mam juz do nich słów.

Nie wiem,moze ten serial robia dla naiwnych nastolatek ( nie obrażając tutaj nikogo ) ,ale nie dla nas , kobiet ,ktore znaja zycie .