Hej,
KIralik Ask ma się skończyć prawdopodobnie I sezon 3 czerwca , czyli I serii powinno być 49 odcinków, ale cos pogadują o końcu I serii 17 czerwca , wtedy byłoby 51 odcinków.
Do końca nie wiadomo, czy będzie II sezon od września 2016 r, ponieważ ani telewizja Star TV ani producent Ortaks jeszcze nie wydali oficjalnego komunikatu w tej sprawie. Miało być info w tym tygodniu, ale nie było.... może teraz w nadchodzącym coś powiedzą.
Na razie zarówno fani tureccy jak i polscy obstawiają, że II sezon będzie, bo za dużo jest w Kiralik Ask jest pootwieranych wątków , ale to Turcja u nich nigdy nic nie wiadomo.
Tu masz link do fb z polskimi napisami, odcinki są w zasadzie na bieżąco, bo 48 który był w piątek w Turcji już jest tłumaczony i na pewno pojawi się w piątek na fb....
https://www.facebook.com/KiralikAskPL/
jest też strona z angielskimi napisami
https://www.youtube.com/channel/UCMPh_3ZXOTiNznzfxrCt3Sg
tutaj odcinki są cięte na 15 min filmiki
Nie ma za co ;)))
mnie kiedyś ten serial bardzo fascynował, ale teraz już oglądam z sentymentu.... scenarzystka mnie niestety wkurza....
Nom wiem o czym mówisz pierwsze odcinki są mega aa teraz to tylko ciągną jeden wątek;/
Dokładnie teraz zapychacze rządzą .... do drugiego sezonu i oby nie okazało się, że II sezon skończy się na 10 odcinkach , bo tak polecą ratingi....
ale Ci napisałam w poprzednim że jednak nowy niepotrzebny, tylko tutaj będziemy pisać i podałam link
hello w nowym wątku ;ddd
ja już niestety muszę zmykać.
Dobrej nocy siostry ;)))))))))))))))))))))))
hej Gina :D
czyli rozumiem, że Ty także zgadzasz się na Buraka Ozcivita jako Demira ?? :D
jeśli chodzi o porę emisji Matek, żon i kochanek (17.55), która Ci nie pasuje, to dają odcinki również o ............ 7.20 rano hahaha ;)))))
tak, lubię kinder bueno :D
Nie oglądam Kuchennych rewolucji, zdarzyło mi się tylko fragmenty oglądać. Ta Gessler zawsze z taką szopą włosów na głowie łazi między tym jedzeniem, zastanawiam się, czy nie zdarzyło się, aby jej włosy znalazły się w jedzeniu i były tzw. "wkładką" hahaha :D
do zaś :D
oczywiście, że się zgadzam :D
zresztą każdy zagra lepiej Demira od Serkana, nawet kukła ;P
o kurde, 7.20 toż to dopiero pora emisji... odpada, ze mnie śpioch straszny haha ;D
haha z tej jej szopy to ludzie mają beke niezłą :D ja tam jej zazdroszczę bujnych włosów mimo wszystko, moje tak niestety nie wyglądają :PPP
udanej reszty dnia ;))))))))))))))))))))))))))))
Berk Hakman jaki niegrzeczny w tym serialu "Kurtlar Vadisi" ;))
https://www.youtube.com/watch?v=VPC5ievtwyw
I jakie wejście na początek, jaki pewny siebie :D
powinien taki pewny siebie wchodzić w HA na spotkania z Demirem ;;)))
super muzyczka :D
ech takiego super aktora w HA mieli i nie wiedzieli, jak go wykorzystać........... marnotrawstwo...............
czyli w nowym HA naszym Demirem Buraczek, a
Hande rozumiem zostawimy ?? :D
się podjarałam naszą kolejną wspólną produkcją :D:D:D
hmmm z tureckich .... może Tuba albo Ece z klasy wyższej hahahha ma dziewczyna ikrę.... czekaj zapodam Ci link...
ona się nazywa Hazar Ergüçlü ;)
młoda, dopiero 24 lata ;)
ooooooo jak ładnie to zagrała :D i jak ładnie poważnie dramatycznie wzruszająco na niego patrzyła jak weszła do sali :D
a komediowe sceny też umie grać ??
to ok, bierzemy ją :D
to będzie nowe HA w nowej jakości :D i nie chodzi o jakość HD hahaha :D
Burak, Hazar, Berk ;))
a Siostra Demira to czasem nie był czarny charakter.... jak to co mają robić przeszkadzać miłości... a potem wpaść w jej sidła... i będzie ognisty romans villana i villanki achhhh rozmarzyłam się ...
a bo wiesz ja się nastawiłam na zmianę tylko aktorów demira i gokce :D
a rozumiem że Ty chcesz więcej zmienić bo w końcu remake :D
ajj się napaliłam na ten nasz projekt hahaha :D
i zamiast nich byłaby nasza trójeczka w reklamie promocyjnej :D:D
https://pbs.twimg.com/media/CrSOIaLXEAQ38UD.jpg
o tak właśnie ..hahaha to może czarny charakter Elcin / Defne z kiralika oj potrafi też zagrać villankę, bo w jednym serialu grała... jaka tam była fajna...
a villan.... hmmmm może ten nowy aktor z kiralika hahahha
hahaha może być nareszcie będzie grał czarny charakter, bo ciągle jest tylko tym dobrym.... hmmmmm podoba mi się ta wizja...
oki ;) Engin villanem, a Defne ta wredną Duru siostrą Demira ładniejsza niż oryginalna :D
teraz pytanie kluczowe - jak zakończymy serial ?? z kim będzie gokce ?? z demirem z czy z kaanem ?? :D
idę spać :D dobranoc :D
oczywiście jakby co, to ja osobiście chcę aby gokce była z kaanem :D
a Demirowi Burakowi się kogoś znajdzie :D::D
OKi Kaan jest z Gocke....
villany są razem czyli Engin i Elcin ;)))
a Demir jest z Tubą..... bo pojawiła się dawna przyjaciółka Gocke... wróciła z Timbuktu..... hahahhaa';))))
Dobranoc ;)
Witajcie Siostry ;)))
Ja dziś wyjątkowo wcześnie do Was zawitałam, ale dziś mam rozjazdowy dzień i nie wiem czy nawet zajrzę na forum ;))))
Życzę Wam udanego dnia ;)))) samych miłych chwil ;)))))
a dla formalności zostawiam zwiastun 53 ( nowego odcinka) KIralika.....
https://www.youtube.com/watch?v=6-H-VXvwbT4
Słów kilka komentarza do zwiastuna.... jakoś specjalnie nie przebieram nóżkami, żeby zobaczyć za tydzień odcinek na żywo.... zwiastun jak zwykle nic nie mówiący..... jak znam zycie wszyscy zainteresowani dywagują, że dziecko jest Omera... a ja myślę, że Nihan i Serdara..... hahahhaha za tydzień okaże się kto ma rację....
Do miłego zaś Siostry ;)
Siemanko.
Chciałam odpisać w starym poście,ale oczywiście się nie załapałam.
Zwiastun Kiralika jest do d....
Też obstawiam,że to dziecko Nihan.
Co do reszty to myślę,ze skoro odcinki były kręcone we Włoszech to uciekł tam Omer zaraz po ślubie albo nawet przed .
Co do Sili to się wciągnełam.
Przynajmniej się coś dzieje.
Życzę miłego słonecznego dnia :))))
Hej;)))) Dać nam dostęp do kompa patrz co robimy hahahaha bach i po wątku ;))))
Jak dobrze, że nie tylko ja nie odczuwam ekscytacji z powodu tego zwiastuna.... a już znowu Rzym pachnie mi odtwórczym scenariuszem Meric..... znów będzie zżynać z Sezonu......żenua....
Sila mówiłam Ci, że fajny.... Boran hmmmm zastanawiający... ale też już niedługo sobie nagrabi, oj nagrabi..... Można poznać te ich zasady... ale cieszę się, że nie żyję w tym kraju.... zwłaszcza na prowincji....
Do miłego zaś ;))))
Też przewinęłam Sile do przodu i wiem czym sobie nagrabi.
Ja tez nie chciałabym mieszkać w takim kraju.
wstawili do zwiastuna moją ukochaną piosenkę Ask Lazim ;))
Defne jak skoczyła na tego faceta, jak jakaś tygrysica albo puma hahaha :D
Te Włochy do złudzenia przypominają Sezon na miłość..........
Hello ;))) jednak wyrobiłam na zakręcie i wpadłam przelotem .... otóż właśnie za to nie lubię Meric i producentów kiralika..... znowu Rzym jakby innego miasta włoskiego nie było..... no i oczywiście musi być Meric odtwórcza.... ucieczka do Włoch..... to już było..... i robi się nudne.... oj jak oglądam coraz więcej tych seriali tureckich to dochodzę do wniosku, że oni się powtarzają..... hahahha seriale dramatyczne jeszcze im wychodzą... bo pokazują swoje tradycje i zasady, czasem tak koszmarne, że człowiek cieszy się, że w Europie mieszka...