Dobra dziewczyny po obejrzeniu ostatniego odcinka 1 sezonu jak wrażenia? Myślicie że dojdzie do ślubu. Z tego co czytałam istnieje też opcja że Omer wiedział o wszystkim wcześniej z listu. Nie było pokazane kto ten list wyciąga z samochodu. Omer mógł go przeczytać i przekazać Szukru który następnie poszedł do Defne i powiedział to co Omer mu kazał. Chociaż z drugiej strony jak on tak wszystko bierze do siebie nawet rozstał sie z Defna przez dziadka to czy to uszło by tak płazem? To by kłóciło się z charakterem tej postaci. Piszcie co myślicie?
Wersja alternatywna nowego sezonu zrobiona przez MoniceWeronice :
https://youtu.be/fkD1QA4SZaM
hahaa oczywiście Deniz musi być.... filmik moniki bez Deniza to filmik stracony....
Dobra ja zmykam.
Tylko nie szalejcie,żebym jutro nie znalazła się w nowym wątku ha ha
Dobrej nocy siostry.
Do zaś.
Dobranoc Siostra.... hmmmm zobaczymy czy będziemy grzeczne;)))) jakby co szukaj nas w innych wątkach ;)))
Hello Siostra ;)))
Byłyśmy grzeczne i dalej piszemy w tym wątku ;))))
Miłego popołudnia ;))))
Do zaś ;)))
Właśnie nadrobiłam GF :))
Kerim jak zawsze kochany.
Wyjaśniło się dlaczego Mukkades taka jest. Ją też kiedyś Rahmi uratował. Powinna być mu wdzięczna , a ona tak go traktuje. Fajne to była jak po wspominaniu wytarła mu kefir z twarzy.
A Mustafe to bym na księżyc wysłała.
Kerim jaki on jest biedny, taki zakochany , obrywa od Fatmy na każdym kroku....
Mukkadess to mukkadess jeszcze pokaże różki, ale też dostanie po głowie...
a Mustafa.... to za kreatura z niego wyłazi.... masakra.... tak to jest jak się duszę zaprzedaje mamonie... chciało się być szybko bogatym... to się jest ostatnim..... skurczybykiem.....
Siemka.
Miałam chwilę i nadrobiłam wszystkie odcinki " Sili ".
Jestem na bieżąco.
Boran jest fajniutki :)))
Hello ;)) czyli wciągnęło Cię ... jak mi miło;))))
Boran na razie fajniutki, potem nie całkiem, ale jestem ciekawa tego... bo oczywiście jak to ja już obejrzałam do przodu do chyba 20 odcinka tureckiego tylko urywki, nie całe... bo tyle czasu nie mam...
znowu gifek z Enginem :D
http://gifowisko.pl/uimages/gifs/201609/1473113408_by_Gall%20Anonim_50003.gif
a teraz sobie wyobraź, że to Ty tam jesteś zamiast niej :D:D
Ale jednak bardziej widzę się w scenie jak Omer w KPA całuje tatuaż... Elif....hmmmm to jest dopiero erotyczne....
https://ok.ru/video/43440802514
od 1.28 ......
sobie tak myślę - jakby tak nagrywać ulepszoną wersję Hayatimin aski z lepszym scenariuszem, remake taki ;))
to może w ogóle wywalić stąd Serkana, a do roli Demira wziąć hmm......................... Buraka Ozcivita ;) Nie zagrałby tego lepiej ?
A może masz innego kandydata ?? :D
A Hande zostawimy czy też inną aktorkę ?? :D
..... hahaha jakie mam wizje i przemyślenia :D
u mnie dziś słonecznie, ciepło, ale nie gorąco. Chłodny wiatr trochę powiewa.
zobaczymy jak będzie później.
pozdrawiam :D
Hello ;)))
U la, la Burak Demirem.... o to by był charyzmatyczny szef, facet i kto tam jeszcze....
a to spojrzenie..... nogi się uginają.....
hej hej :D
ale się wczoraj rozbrykałyście :D
wątek już prawie na wykończeniu ;ddd
miałam dużo spraw do ogarnięcia w realu ale już w końcu jestem ;DDD
udanego dnia ;)))))))))))))))))))))))
hello Gina :D
ostatnio się mijamy, jak w piosence Sylwii Grzeszczak i Libera "Mijamy się", którą uwielbiam :D https://www.youtube.com/watch?v=URX2y2XZ2ys
tylko tam o mężczyźnie i kobiecie :D
to już ostatni tydzień z HA ;) i z naszym Kaanem :D gdzie teraz będziemy oglądać Berka ?? chyba nigdzie już ;(((((
ostatnio popularna jest piosenka Mahmut Orhan - Feel, lubię ją, pasowałaby mi do jakiegoś serialu o miłości :D
albo do sensacyjnego też :D albo do sensacyjno-miłosnego :D
https://www.youtube.com/watch?v=rQ7tMWOCQlM
ten Orhan twórca tej piosenki jest właśnie Turkiem :D
ta kobieta w teledysku Daniela Freitas ma hipnotyzujące oczy :D podobna z wyglądu do Cara Delevingne :D
słoneczko chyba kiedyś podsyłała tą piosenkę, ale nie jestem pewna, bo tyle tu piszemy, że czasem się gubię hahha
więc jeśli powtórzyłam link, a już był, to przepraszam :D
hello Vanessa :d
no faktycznie coś mijamy się haha ;D
ogólnie to straszne, że nie będzie gdzie już oglądać Berka ;((( ale obiektywnie patrząc to HA zeszło na psy i dobrze, że to koniec... zwłaszcza po tym jak zrobili z Kaana desperata i pajaca... dramat.
haha to ja tu wrzucałam tą piosenkę :D trafiłam na nią na eska tv i zachwyciły mnie te tureckie widoki w teledysku... no i ogólnie byłam zdziwiona, że puścili taki kawałek w tureckim klimacie... a teraz patrzę.... a ta piosenka stała się mega popularna ostatnio :P bardzo fajna, lubię ją ;))))))))))
mam takie same skojarzenia dotyczące modelki ;D z kolei pan model jest Niemcem i też niczego sobie :D
no tak, HA całkiem się stoczyło ostatnio. Już nic by chyba tego nie uratowało, za słabi scenarzyści ;((((
Ale Kaanowi i tak wybaczam tą desperację, bo ja jestem w niego zapatrzona jak Gokce w Demira hahaha ;))
oooooooo to Ty wrzucałaś tą piosenkę :D
ten pan model tak przystojniaczek i ciało też fajne, przypomina mi Marka Sloana z serialu Chirurdzy Grey's anatomy (gra go Eric Dane)
to znowu ja :D
nasza ekipa HA rozjechała się po świecie, podróżuje sobie po zakończeniu serialu :D
Serkan - dopiero co był w Portugalii, teraz rzekomo w Niemczech, a w najbliższych dniach podobno (nie potwierdzono oficjalnie) ma być gościem razem z Ozge Gurel we włoskim programie tv (we Włoszech Sezon na miłość jest bardzo popularny)
Hande - Włochy, Szwajcaria
Berk Hakman - Norwegia ;)) Tak wynika z jego zdjęć na instagramie, że w Norwegii sobie jest hahahaha no proszę ;))
masakra jak się rozmijamy, ja weszłam, a Ty 2 minuty temu sobie poszłaś hahahah :D
a pewnie już dziś rezerwujemy i już dziś tam lecimy, nie ma na co czekać, może jeszcze go dorwiemy :D:D
o kurde, a myślałam, że nikogo nie ma i poszłam sobie haha :p
jak pech to pech :P
w końcu to nie tak daleko, a my jesteśmy zdeterminowane jak mało kto :D
trzeba chłopinę pocieszyć, HA zapewne czkawką mu się odbija.
no właśnie skoczyłam do kuchni po kanapeczki i jestem :D
w końcu się udało, haha :D
witaj ;D
dziękuję :D
chętnie bym Cię poczęstowała ale nie ma jak haha ;pp
ojj bardzo chłodne, godzinkę temu wracałam do domu w spodenkach i myślałam, że zamarznę, masakra ;pp
jak minął Ci dzień?
znasz tą piosenkę? leci często w radiu w ostatnim czasie, jestem nią zachwycona ;p
https://www.youtube.com/watch?v=B10Xe5Gm5cY
a z czym te kanapeczki ? może mnie poczęstować wirtualnie hahaha :D:D:D
znam, znam, ciągle ją puszczają niestety, już jej słuchać nie mogę hahaahah :D bardzo ładna, ale mi się znudziła :D
na Stopklatka TV powtarzają serial Matki, żony i kochanki od poniedziałku do piątku 0 17.55. Oglądam :D
dziś był 4 odcinek ;)
w dzieciństwie to oglądałam z rodzicami :D zresztą całe rodziny to oglądały :D fajny serial, świetne dialogi, piękna ścieżka dźwiękowa :D
teraz poprzypominam sobie niektóre wątki, bo trochę pozapominałam :D
Piosenkę z czołówki anny Jurksztowicz chyba każdy zna :D
https://www.youtube.com/watch?v=CrhmUpBWYpY
z szynką i pomidorkiem haha ;p
a to znasz?
https://www.youtube.com/watch?v=RonC11o3oM4
ogólnie nie lubię reggae ale ten utwór mnie urzekł, zwłaszcza słowa ;p
o kurde, kiedyś o tym słyszałam ale nigdy nie oglądałam.
a o czym ten serial opowiada? muszę kiedyś na to zerknąć tylko ta pora emisji.. ;p
za szynką nie przepadam hahaha :D wiem dziwna jestem :D
ale pomidorka chętnie :D
też nie lubię reggae hahah :D konkretnie tych melodii, tych aranżacji, ale rzeczywiście same teksty w reggae są niegłupie :D
nie znałam tego, ale słowa tej piosenki rzeczywiście ładne :D
Matki, żony i kochanki - kultowy serial lat 90-tych (22 odcinki) to coś odrobinę jak polsatowskie Przyjaciółki :D (w Przyjaciółkach musieli się scenarzyści zainspirować troszeczkę :D) tylko że w mojej ocenie Matki lepsze o wiele. Teraz już prawie wcale nie robią takich seriali, tylko żałosne przelukrowane tandetne ścierwa jak Pierwsza miłość albo M jak miłość itp. którą ciągną się przez 15 lat albo i więcej.................
4 przyjaciółki z liceum medycznego spotykają się po latach na spotkaniu klasowym :D Są po 40-tce, każda z nich ma różne zakręcone perypetie życiowe. Od tego spotkania postanawiają się częściej spotykać, już na stałe utrzymywać znajomość.
Ach mam do tego serialu ogromny sentyment :D jak w poniedziałek go obejrzałam, to miałam wrażenie, że przeniosłam się wehikułem w czasie do lat dzieciństwa haha :D naprawdę :D
http://www.filmweb.pl/serial/Matki%2C+%C5%BCony+i+kochanki-1995-36201
możesz kiedyś zerknąć, ale nie gwarantuję że Ci się spodoba :D bo przecież każdy ma inny gust i nie wszystkim musi się podobać :D
ewentualnie mam jeszcze kinder bueno, jeśli lubisz :DDDDD
brzmi fajnie, taki babski serial ;D
powiedz mi jak tam na teleforum, rozpaczają, że HA się kończy? ;pppp
na teleforum temat HA wygasa, ostatnie posty były we wtorek, a dziś czwartek i nic :D:D
tak, odkąd ogłoszono że serial się kończy na 17-tym, to było trochę komentarzy ze smutkiem pisanych, że szkoda że już koniec. Ale zbiorowej rozpaczy i żałoby nie było hahaha :D
ooo to biednie...
serial skończył słabo to nie rozpaczają... tylko Berka żal :p
biedak został bez pracy i marne szanse na to, że dostanie jakąś rolę ;c
no żal Berka, bo nie miał co tu grać, a szkoda, bo mógł mieć tyle pięknych scen z gokce..............
w jednym jego spojrzeniu jest więcej emocji niż w 10 sztucznych scenach GokDem............... masakra, serial się kończy a ja nie zauważyłam, żeby demir kochał gokce............ on się nią troszkę zauroczył i tyle, zwykłe małe zauroczenie a nie żadna miłość ;((
Serkan tak lipnie to zagrał że tragedia ;((
hahahha berk musi się zgłosić do Urzędu Pracy ;)))
ja też wielkiej miłości ze strony Demira nie widzę...
a Serkan to mnie tak rozczarował, że szkoda gadać... ciekawe czy posypią się kolejne propozycje..okazał się niezłym drewnem... ale widocznie tam liczy się ładna buźka a nie talent ;P
hahaha dopadnie go szara rzeczywistość ;P
mnie też Serkan rozczarował............nie spodziewałam się że tak słabo tu wypadnie jako aktor ;(((
matko jak on to wszystko grał że niby ładnie, niby ok,.......... a tak nieprzekonywująco ????
widziałaś że pisałam do Margoargo, że może lepiej żeby w nowej wersji HA (naszej ulepszonej hahaha) na Demira wziąć Buraka Ozcivita. Wiesz który to ??
Berk chyba gra w jakimś kryminalnym Kurtlar Vadisi, więc pracę dalej ma
oczywiście, że znam Buraka ;D
zachwycałam się nim we wspaniałym stuleciu ;DDDD
pierwszy turecki aktor jaki mi się spodobał... potem pojawili się już inni ;PPP
no właśnie czytałam, że tam gra ale jakoś nie mogłam znaleźć fragmentów z nim.
lubisz kuchenne rewolucje? ja właśnie oglądam... uwielbiam Madziule w akcji, ta kobieta ma ikrę :DDDD
Siemanko.
Podsyłam Wam kawał.
Trochę długi,ale się uśmiałam.
http://www.lolmania.pl/lol/17666/jak-rozpalic-kobiete.html