PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 569  ocen
8,2 10 1 569
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Piosenki

ocenił(a) serial na 8

hej :) poratuje mnie ktoś piosenkami z serialu? Bo szukam i szukam a znalazłam do tej pory tylko jedną :(

p_o_n_

Hej :) Może tutaj coś znajdziesz ;)
https://www.youtube.com/channel/UCs14WD8jm3LhKIdDxTsPraQ

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Dziękuje ! Akurat jest tam ta na której mi najbardziej zależało :)

p_o_n_

Nie ma za co :) Cieszę się, że coś znalazłaś ;)

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Cześc Jagodajulia;))) rozumiem, że oglądasz kiralik ?
Jakbyś miała ochotę z nami pokomentować to czekamy na Ciebie ;)

Margoargo

Hej Margoargo :) Oglądam od trzech dni :D Oczywiście, że mam ochotę z Wami sb poromzawiać. ale Wy jesteście pewnie na bieżąco, a ja jestem na bieżąco, ale tylko z tymi odcinkami z napisami, czyli dopiero na 9 i nie chce sb spoilerować.

Chyba, że jest jakiś temat, gdzie komentujecie tylko do 9 odcinka z napisami pl?

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

no faktycznie jesteśmy prawie na bieżąco ;)
i chyba musimy założyć wątek o odcinkach już obejrzanych;)
Bo mamy wątek spojlery i tam piszemy do przodu i o odcinkach już obejrzanych z napisami, więc tam Cię nie zapraszam, bo szanuję to, że nie lubisz spoilerów:).

Oj w takim razie ciężko będzie bo my się często zapominamy ;)))

Margoargo

Czyli dobrze zakładałam ;) No nic, to pewnie zostanie tak jak jest, albo ja nadrobię odcinki w oryginale ;)

Aa jeszcze pytanie w jaki dzień i o której leci KA w Turcji?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Margoargo

Dzięki. Czas przestawiali 8 listopada, więc teraz to chyba będzie leciał u nas o 19.

Tak, widziałam, bardzo szybko tłumaczą ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Zauważyłaś , że zablokowali Ci ten wpis.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

zauważyłam i ciągle się zastanawiam po pierwsze co tam było i za co...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Szkoda gadać .

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

ale wiesz co chyba za podanie linka do oglądania na żywo... bo post wcześniej Jagoda pytała kiedy leci KA w Turcji... to może to.... a po prawie roku nie ma co dywagować za co mnie zablokowali hahaha;)

Margoargo

Tamte posty pochodziły z czasów, w których oglądałam KA na żywo. Kiedy to było haha
Też się zastanawiam za co mogli zablokować Twój komentarz i możliwe, że akurat tam był jakiś link.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

możliwe, patrz rok temu dałybyśmy się prawie pociąć za kiralik tak nam się podobał... a teraz ... na żywo nie oglądamy, z napisami ja czekam do 60 odcinka i obejrzę hurtem.... bo mam już pomysły na elabusie... i zobaczmy co z tego wyniknie....

Margoargo

To były czasy :D Ja oglądałam po turecku, potem w komentarzach szukałam jakiekolwiek tłumaczenia na ang, dyskutowałam z koleżanką o KA, bo zaraziłam ją KA, a od ładnych paru miesięcy żadna z nas nie oglądnęła ani jednego odcinka haha I co jakiś czas pytamy się jedna drugiej, czy oglądnęła kolejny odcinek haha A żadna z nas tego nie zrobiła

ocenił(a) serial na 5
jagodajulia

Spróbuj wejść na wątek " serial z polskimi napisami"

Tam piszemy na bieżaco z ogladanych odcinków z napisami. Chociaż my to wszędzie piszemy o wszystkim i o niczym ha ha,Jak się rozgadamy to nie ma zmiłuj.

Ja kiedys też się zarzekałam ,ze będę ogladać tylko z napisami,ale dziewczyny tak mnie nakręciły,ze zagladam do spoillerow i czytam ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha Twoja miłość do kiralik ask okazała się silniejsza ;))))
i omeroholizm też ;) hahahha ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dokładnie :D
Trudno się oprzeć :D

sloneczkO_1

Ja jednak nie spróbuję, bo jak przeczytam jakiś spoiler to się zdenerwuję, a na co mi to ;) Ja czasem jestem bardzo uparta ;)

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

To lepiej nie wchodź ;))) na nasze wątki no może poza tym;))) bo nad nam ciężko zapanować ;))))

Margoargo

Wiem po Sezonie na miłość :P :D

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

A słyszałaś nowinę, bo nie wiem czy oglądasz nową serię sezonu na miłość, że mają go skończyć na 60 odcinku podobno?

Margoargo

Tak, oglądam w oryginale, a później z napisami. I niestety, ale słyszałam, Asena na tt napisała. W związku z tym raczej prawda. Chyba nie mają w Turcji dzisiaj Prima Aprilis?

jagodajulia

Jutro KM dalej o 18.15 naszego czasu?

Vanessa100

Raczej nie. Już o 19:15, bo zmiana czasu, ale jeszcze Ci to potwierdzę ;)

Margoargo

Nawet nie wiadomo kiedy zakończyłyśmy poprzedni wątek, więc teraz piszmy tutaj :D

ocenił(a) serial na 10
p_o_n_

A co do piosenek to się swoim projektem pochwalę, czyli tłumaczeniem naszej super piosenki tytułowej

ocenił(a) serial na 10
lolita5

https://www.youtube.com/watch?v=6XSJ3LQsJI0

lolita5

Dzięki :) Świetne :D Kiedyś próbowałam tłumaczyć, ale ostatecznie zrezygnowałam.

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

Znalazłam po angielsku, z tureckiego nie dałabym rady

jagodajulia

Nawet nie wiadomo kiedy zakończyłyśmy poprzedni wątek, więc teraz piszmy tutaj :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

OKi Pani Generał ;) tutaj dalej będziemy pisać ;)

Wizja z Berkiem świetna ;) W tamtym wątku już nie miałam jak odpisać ;)

U mnie już po słońcu....oj nabyło się nabyło ;)))

Do wieczora ;)))

użytkownik usunięty
Vanessa100

Siema w nowym, starym wątku :D
ale mnie drażni ta zmiana czasu, godzina 17 a ciemno jak w... :P
wpadnę do Was przed rolnikiem ;ddd

ocenił(a) serial na 8

Hello:) nie tylko Ciebie drażni zmiana czasu ;.)))
A mimo, że spałam godzinę dłużej ....coś nie mogę się dostosować i spałam pół dnia dziś ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello :))) Jesteś ??

Margoargo

jestem :D a skąd wiesz, że jestem? hahaha ;))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha bo jesteś ufoludkiem filmwebowym świecisz na zielono hahahha;)))
Jak tam żyjesz po zmianie czasu... ja coś się dostosować nie mogę ;)

Margoargo

ahahhhaah ufoludkiem dobre :D
no patrz, a u mnie się nie świeciłam, a u Ciebie tak :D

ja tam żyję dobrze po zmianie czasu :D przykro mi, że Wam jest ciężej ;((

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

tutaj jesteśmy ufoludkami hahaha;)) bo sobie świecimy na zielono ;)
To się ciesz, że dobrze się czujesz, bo ja coś rozmemłana jestem.... przy mojej energii i wietrze który robię.... to coś nienormalnego ;)

Margoargo

Informuję wszem i wobec, że dziś obejrzałam cały 13 odcinek HA pl ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Ło matko i trzeba zaznaczyć jeszcze, że przeżyłaś hahahhaha;)

Margoargo

hahhhaha jakoś dałam radę :D

uśmiałam się z Gokce, bo zgubiła tą Demirowa kopertę od kuriera. I poszła szukać, Demir dzwoni, pyta Gokce gdzie się podziewa, a ona, że szuka pampersów z drzewa palmowego dla siostrzenicy. Haahhahahhahha padłam :D
Gokce powiedziała, że nie znalazła tych pampersów, więc teraz będzie szukać drzewa palmowego, żeby uszyć pampersy z tego drzewa :D
Potem Demir odwiedził rodzinę Gokce i pyta Nilufer (jej siostrę) która siedziała z dzieckiem na rękach, czy te pampersy z drzewa palmowego rzeczywiście są dobre hahahahha

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

ahhahaha o ha poziom głupoty niczym u melepety hahahahha tak dawno o nim nie pisałyśmy hahahahhaa;)
A czy wiesz, że Fatma czyli Sibel z KM gra w pokoju 309 siostrę Lale( protki) o imieniu właśnie nilufer.... co oni się na te imiona tak uwzięli. hahaha w dodatku gdzieś wyczytałam, że Fatma prywatnie kręci ze swoim serialowym mężem ....
a taka nowinka

Margoargo

oho romansik :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dokładnie i kto teraz robi za przyzwoitkę dla Serkana i Ozge hahhahaha;)

Margoargo

hahahahah :D Fatma widocznie miała dość tej fuchy :D

a jak tam, oglądasz rolnika?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha dokładnie zadbała o własne szczęście...

nie nie oglądam jakoś ta forma do mnie nie przemawia.
Ubaw mam z Waszych komentarzy i relacji....
mam nadzieję, że i dziś będziecie nas tu raczyć sowimi celnymi komentarzami hahahha;))
Gina co prawda odpłynie za chwilę w kierunku Kocha nie kocha... zakręciła się na punkcie tego serialu....

Margoargo

a o której się zaczyna kocha nie kocha?

użytkownik usunięty
Vanessa100

chyba za niedługo ;d
ale ja obejrzę po rolniku dopiero ;DDD