PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10021998}
6,4 1,6 tys. ocen
6,4 10 1 1600
Killer Sally
powrót do forum serialu Killer Sally

To, że Sally miała straszne dzieciństwo i młodość zdecydowanie wpłyneło na to czego się dopuściła. To, że Ray był katem, który niszczył życie jej a co najgorsze dzieciom to niezaprzeczalny fakt... Ale nie jestem w stanie uwierzyć, że powodem zabójstwa była w 100% obrona własna. Jak był moment, w którym mówili o tych walentynkach, że Ray'a nie było, spóźniał się pomyślałam "świetny moment na planowaną ucieczkę", wtedy udowodniłaby, że myślała tylko o ochronie dzieci, ale nie, ona wolała znaleźć go w barze z jakaś laską, pobić ją i jego przy świadkach, bo wtedy on nie mógłby jej tknąć , wrócić z nim do domu i wierzyć, że będzie najlepszy.

Iga_cc

Może niejasno się wyraziłam. Chodzi mi o to, że w tamtym momencie było w niej dużo złości. Na niego za to jak ją traktuje, może na siebie, że nie potrafi odejść (już raz to zrobiła przy poprzednim partnerze). On też był jedyną osobą, której ona nie dawała rady. Uważam, że fakt tego, że ludzie się jej bali (bo lała każdego kto się naprzykrzył) ją budował. Ray był jedyną osobą, przed którą nie mogła się obronić.