PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563939}

Kiedy się zakocham

Cuando me enamoro
2010 - 2011
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1414
Kiedy się zakocham
powrót do forum serialu Kiedy się zakocham

Byłam w szoku jak zobaczyłam kto śpiewa piosenkę tytułową:) Bardzo ładna...
Nie mogę doczekać się na tą telcię:)

Lola140392

Ja bardzo się ucieszyłam, że to Enrique śpiewa, oczywiście nie sam :) A piosenka prawie od razu wpadła mi w ucho :)
Poza tym, Enrique już śpiewał piosenkę tytułową w telenoweli Nunca te olvidaré (Nigdy cię nie zapomnę), którą chyba tvn, kiedyś emitował ;) Tę śpiewał sam ;)

Ja też nie mogę się doczekać premiery:D To tylko 3 dni :)

jagodajulia

Mnie też piosenka bardzo się spodobała ;) Jakie są Wasze wrażenia po obejrzeniu 1. odcinka? Ja na pewno będę oglądać dalej, telka zapowiada się na pełną akcji...

Strawberry_77

Ja już od bardzo dawna zamierzam ją oglądać. I pamiętam, że pierwszy odcinek bardzo mi się spodobał i zainteresował.

jagodajulia

Pierwszy odcinek był spoko:) Jak to zazwyczaj bywa zaczyna się od wspomnień, a potem się rozkręca. Mam nadzieję że niedługo pojawią się odcinki z teraźniejszością.

Lola140392

Mi się bardzo podoba.

jagodajulia

tak, śpiewał " Nunca te olvidare" - piękna piosenka ;))

ocenił(a) serial na 9
Lola140392

Ta piosenka, no jest nadzwyczajna. Ma coś w sobie, takiego pozytywnego, że szok. Mogę jej słuchać i słuchać bez końca, ilekroć ja słyszę od razu wywołuje to u mnie uśmiech na twarzy. ;P
Telenowela, póki co mi się podoba. Jednak odnoszę wrażenie, że będzie się ciągła w nieskończoność, i w efekcie stanie się nudna. Cóż zobaczymy. ;)

czaarownicaa

ja już prawie na pamięć znam tekst piosenki ! Świetny sposób na naukę hiszpańskiego :D piosenka jest boska...wymiata;) Ma w sobie coś ... ahh cudna!!

czaarownicaa

Zgadzam się z Wami, piosenka ma w sobie coś ;) U mnie wywołuje uśmiech :) I uwielbiam oglądać entradę, a gdy się pojawi w telce to jeszcze lepiej :)

Lola140392

Fakt...piosenka jest taka, że aż się chce tańczyć;)