PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111440}

Kiedy będziesz moją

Cuando seas mía
2001 - 2002
7,9 148  ocen
7,9 10 1 148
Kiedy będziesz moją
powrót do forum serialu Kiedy będziesz moją

Kiedy umiera Lorenzo Sanchez Zambrano właściciel wielkiej hacjendy, plantacji kawy Casablanka i konsorcjum w stolicy Meksyk, Elcafetalero jego wnuk przebywający w Londynie gdzie studiuje,przyjeżdza na pogrzeb.Jest październik, okres zbioru kawy.W tym czsie na plantacjii przebywa bardzo dużo robotników którzy są wynajmowani do zbierania kawy.Jest też Paloma i jej matka Soledad,które przyjeżdzają tu co roku do zbioru kawy.Zawsze zamieszkują w małym domku który mieści się na posiadłości hacjendy.Matka Palomy bardzo przeżywa śmierć Don Lorenza.Ten człowiek bardzo jej pomógł.Soledad ma jeszcze jedną pasję, oglądać seriale.A że nie mają swojego telewizora zawsze z córką przychodzi do domu państwa na hacjendzie i ukradkiem, nie przeszkadzając nikomu oglądają telenowele.Przez nieuwagę Paloma stąca wazon z kwiatami i robi się wielki rumor.Diego zauważa młodą i piękną dziewczynę.Kiedy na drugi dzień przychodzi do domku i przynosi kobietom mały telewizor, żeby mogły oglądać swoje telenowele, widzi dziewczynę już z bliska.Paloma robi na nim wielkie wrażenie.Zakochuje się w niej od pierwszego spojrzenia.Dotychczas nie czuł nic do żadnej kobiety.
Zaczynają się spotykać ze sobą.Przychodzi wielka miłość.Diego uczy Palomę różnych rzeczy.Mówi jej gdzie jest Londyn i co to jest Europa.Mówi jej też że ją bardzo kocha, i jest pierwszą kobietą którą tak bardzo pokochał.Przyżeka jej że za rok w październiku się tu spotkają, i jeśli ich miłość przetrwa próbę czasu, pobiorą się.Diego z ciężkim sercem wyjeżdza do Londynu.Wróci tu za rok by już wtedy zostać z Palomą na zawsze.......

ocenił(a) serial na 10
serial

Diego zrywa się skoro świt. Słyszy Palomę śpiewającą piosenkę, ich piosenkę. W pośpiechu bez śniadania wychodzi na plantację.Obserwuje cały czas pracującą Palomę. Szuka okazji aby porozmawiać z Soledad.Kobieta nie chce wspominać o tym wszystkim.
Diego nalega-Mimo to jestem ciekaw. Wiem że Paloma zgodziła się się wyjechać do Europy i pracować jako.....prostytutka.Interesuj e mnie dlaczego to zrobiła. Niech mi pani mi wyjaśni dlaczego jej na to pozwoliła.
Sprowokowana Soledad, mimo zakazu opowiada co było powodem wyjazdu Palomy do Europy.- Wróciłem do hacjendy dotrzymać danego słowa.Nie ponoszę za to winy że pani córka postanowiła się sprzedać..........Gdyby czekała w hacjendzie dziś bylibyśmy małżeństwem.
-Chciała pana odnależć i podzielić się wiadomością......że spodziewa się........pańskiego dziecka.
Diego zaniemówił. Ta wiadomość zwaliła go z nóg.
Neznajoma opowiada Berenice że jej mąż w tamtym roku uganiał się za jedną robotnicą.
Diego chce wysłuchać wszystkiego do końca. Dowiaduje się o fotografie który oszukał Palomę. O tym jak dziewczyna długo przygotowywała się do tej podróży. Dowiaduje się też jak straciła dziecko.Samotność i rozgoryczenie wpędziły ją w chorobę i.....staciła dziecko.Diego zaczyna płakać. Chwilę potem zrywa się i wybiega z chatki.
Berenice wraca z zakupów.Szuka męża po całej hacjendzie.Tymczasem Diego biegnie na plantację gdzie pracuje Paloma.Dochodzi między nimi do strasznej awantury.Paloma przedstawia swoje racje, Diego swoje.Awanturę tą przerywa przyjście Berenice.Paloma odchodzi a Diego nie może dopuścić do tego żeby Berenice dowiedziała się o czym kolwiek.
Diego mówi do przyjaciela że nie może wrócić do Palomy . Zniszczył jej życie i jedyne co może teraz zrobić to spróbować jej pomóc.
Berenice robi uroczystą kolację dla męża.
Soledad jest przekonana że Diego też bardzo cierpi.Paloma chce jak najszybciej wyjechać.