mam wszystkie odcinki, głównie avi ale kilka rmvb. 3335262 moje gg
ma taką prośbę. Jeżeli juz ktos się do mnie zgłasza to niech to będę poważne osoby, które naprawdę chcą ten serial. Skończcie sobie stroić żarty
nic specjalniego, serio :) pogrzebiesz w necie i znajdziesz wszystko, razem z filmem
O kurde, czy po 6 latach ciągle aktualne? XD Co do filmu to chyba niestety już nie z Panem Marcinem w roli Johnnego, nie? :/
aktualne :) szukaj mnie na gryzoniu: tanatos89 -> seriale -> animowane. hasła do folderów w jego nazwie.
folder "bravo pl". co do filmu to jest on tam w oryginalnej wersji językowej. inna nie jest dostępna niestety (chyba że się coś zmieniło w ostatnim czasie).
Hej :D. Mogę Cię dodać znajomych? Na razie nie mam jak pobrać tych odcinków, a jak zapiszę sobie gdzieś tam to o tym zapomnę. A na filmweb często zaglądam to chociaż będę pamiętać :)
mój torrent z odcinkami z dubbingiem powinien latać po sieci. jeśli go nie ma, to napisz do mnie, do mojego nicka dopisz @wp.pl
wiem wiem, chomik mi usunął zasoby. napisz do mnie maila proszę. do nicka dopisz @wp.pl wyślę Ci link do google drive
A sluchaj, czy O, Mamo! DVD z 5 odcinkami to jakies konkretnie epizody?btw. Sprawdz maila aerosplain
Hej! Też do Ciebie napisałam na WP, będę bardzo wdzięczna, jeśli uda Ci się podesłać ❤️ Fallen.manffred@gmail