PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7806
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Heja! Znam większość streszczeń odcinków SOS MI VIDA. Chcecie wiedzieć pytajcie...

ocenił(a) serial na 10
papalina94

mnie bardzo ciekawią streszczenia odc od 125 - 150... jak możesz to podaj wystarczy tak tylko w zarysie ...najlepiej by było jakbyś podawała na bieżąco np tak po dziesięć lub 20 odcinków tygodniowo ... jak oczywiście dasz radę

ocenił(a) serial na 10
karolka1080

no fajnie by było wqiedziec co sie wydarzy w tych odcinkach od 120-nawet 160:D:D

ocenił(a) serial na 10
karolka1080

szczerze nie chce mi sie pisać, ale zeby ułatwić sprawe mi i wam wejdzcie na strone internetową: http://www.kalisz.mm.pl/~robikok/fotos.htm

ocenił(a) serial na 10
papalina94

ja już od dawna korzystam z tej stronki ale myślałam że ty jesteś w stanie streścić wiele odcinków naprzód więcej niż jest na tej stronie...szkoda=

ocenił(a) serial na 10
karolka1080

Ja bym mogla dodawac te streszczenia, ale dodawano je kiedys i nikt tego nie czytal, wiec nie wiem czy jest sens, pojawiaja sie coraz nowe tematy, a rzadko kto otwiera 2 czy trzecia strone. dopoki te stresczenia sa po hiszpansku moznaby dodawac zarys kolejnych. to nie wiem;p

ocenił(a) serial na 10
papalina94

to zes ameryke odkryla;pp , ale dzieki:)

ewelincia

hejka eWELICIA JESLI MOZESZ i chce Ci sie , podawaj streszczenie odcinkow tak od 150-tego wzwyz,a w sumie to uwazam za glupote jeski ktos najpierw jak pierwsza ososba w tym temacie reflektuje sie ze odpowie na pytania dotyczace odcinkow a potem pisze ze jej sie nie chce.

ocenił(a) serial na 10
mefista81

No mysle, ze ta Pani chciała pochwalic stronke glt.pl, no ja z przyjemnoscia moge opisywac te odcinki w srednio dlugim zarysie oczywiscie. tylko, zeby pretensji nie bylo, ze cus zle napisalam, gdyz moj hiszpanski jest sredni;)

ewelincia

stronka fakt fajna jest:) a Twoj hiszpanski jest napewno bardzo w porzadku, bo do tej pory sprawdzilo sie wszystko co pisalas, strasznie dziekuje za to:) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

super by było gdybyś co jakiś czas podawała te streszczonka jak oczywiście dasz radę bo na stronie www.sosmivida.glt.pl sa fajne streszczenia ale jest tylko tygodniowe wyprzedzenia a myśle że wszyscy chcieliby wiedzieć co się stanie dalej...a tak nawiasem mówiąc zgadzam się z memfista bo jak ktoś zakłada taki temat to niech potem nie mówi że się mu nie chce i nie odsyła nas na stronkę z której myśle ze wiekszosc korzysta...

ocenił(a) serial na 10
karolka1080

No siostra dodawaj streszczonka, wiele osob na to czeka ;) i nie badz taka skromna co do swojego hiszpanskiego ;p

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

no dodam jutro od 150 do 155 chociaz:))

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

Wielkie dzieki!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
papalina94

Znam kilka odcinków do przodu których nie ma na tej stronce np. wiem kiedy martin i mumia się rozwiodą kiedy bezie slub itd...

papalina94

Papalino troszke Cie nie rozumiem, skoro to wszytko wiesz, to czemu sie nie podzielisz wiadomosciami z uczestnikami forum, tylko komunikujesz ze wiesz, a jak ktos zadaje Ci pytanie to odpowiadasz ze nie chce Ci sie pisac. Jak sie mowi A, trzeba powiedziec B, z calym szacunkiem, ale to Twoje zachowanie troszke nielogiczne.

ocenił(a) serial na 10
papalina94

Zmiast gadac dalibyscie te streszczenia. Albo ajk nei chcecie tłumaczyc na polski to dajcie stronke z hiszpanskimi, mi wystarczy bo dobrze gadam po hiszpańsku.

ocenił(a) serial na 10
Scofield

Streszczenia sa na stronce www.sosmivida.net po hiszpansku oczywiscie

ocenił(a) serial na 10
papalina94

A mógłby ktos napisac w ktorym temacie albo wejsc w temat, skopiować adres i dać albo streszczonka skopiować bo mój hiszpański słaby jest...

ocenił(a) serial na 10
Scofield

http://www.sosmividaonline.netfirms.com/SMV/nfphpbb/viewtopic.php?t=3105

np tutaj, a pozniej sie cofasz na glowna i wbijasz na comentarios i resumenes de los capitulos i szukasz po stronach gdzie jest najdluzszy tekst.
Proponuje abyscie podali mi kolejne 5 numerow jakie chcecie do przetlumaczenia. Moze 155-160 ??Zrobie to w weekend, bo niesttey jutro mam egzam i dzis nie dam rady:((

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

i do goracy latynos: pytales mnie o nazwisko Beatriz oto ono: Ana Acosta:)

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

http://www.filmweb.pl/Alpha+Acosta,filmografia,Person,id=142261

To ta? Ta Beatrice , a jak nie to podaj jee status na filmwebie

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

http://www.filmweb.pl/Alpha+Acosta,filmografia,Person,id=142261

To ta? Ta Beatrice , a jak nie to podaj jee status na filmwebie

ocenił(a) serial na 10
Scofield

latynosek, to nie ta, jej wogole nie ma na filmwebie, a co zakochales sie w niej?;p, sluchaj na tej stronie http://www.sosmividaonline.netfirms.com/SMV/nfphpbb/viewtopic.php?t=4551
jest tylko jej fotka, i filmy w ktorych wystapila.:)

ewelincia

Hejka, mozesz-jak dasz rade- podac te odcinki 155-160, bedziemy wdzieczni. i trzymam kciuki na egzamie! :)