Czy ktos moze mi odpowiedziec na to pytanie,bo nie pamietam czy bylo to opisywane juz.
Monita ich zobaczy razem dopiero w jednym z ostatnich odcinkow, pzredostatnim chyba, byla zdziwiona , ze oni razem:| hmmm nie wiem jak mozna sie nie domyslec;pp
naprawde tak pozno sie dowie o nich? jejku ,a myslalam ze kwestia ojca dziecka Coni ujrzy swiatlo dzienne wczesniej i ze Coni z Kikutem beda mieszkac razem?
Coni caly czas bedzie wmawiac ludziom, ze to dziecko martina, dopiero w ostatnich odcinkach pwoie Kikutowi, ze chce z nim byc i to jego dziecko, ale po chwili sie rozmysli, bo stwierdzi, ze chociaz jest milosciua jej zycia, to ona nie mkoze zyc w jego swiecie, ze potzrebuje luksusuw itd, ale powie, ze z dzieckiem normalnie sie moze widywac, ale pozniej jednak milosc zwyciezy i wyskoczy z autobusu ktorym wyjezdzala by z nim byc.
Dzieki wielkie.Troche dziwnie.Przeciez juz pozniej po rozwodzie nie musieli sie ukrywac....To teraz drugie pytanie<kiedy Kike dowie sie o Monicie i Martinie>???
Dzieki.Jak bedziesz miala czas i ochote to napisz w jakich okolicznosciech do tego dojdzie i co Kike zrobi.Szybko sie z tym pogodzi?
wiec tak, mono i martin beda lezeli w jej pokoju w lozeczku i sie calowali, wtedy bez pukania wejdzie Kike i wiecie zacznie dyszec jak pojebany. a pozniej zrobi awanture im, strasznie sie wkurwi;/ pozniej ucieknie i bedzie spal w kartonach, az go Nieves znajdzie ;p. Nastepnie z nozem w reku wejdzie do pokoju Mono (bedzie ona tam z Martu) i bedzie chcial ich zabic, ale Mono wyjasni mu jak wyglada sytuacja i jakos chlopaczyna sie z tym pogodzi. ale wiemy o tym, ze dopoki tak narawde nie wyzna milosci Conni to w sumie bedzie dalej niby kochal Mono.
Aha.Dzieki.Wiec po tej sytuacji dlaczego nie zacznie sie bardziej uganiac za Coni?I kiedy sie wkoncu z nia przespi?
Sorki Ewelincia ze tak Cie molestuje ale tylko Ty jestes tu wszechwiedzaca:-)
hehe:) nie wiem kiedy pierwszy raz to robili , ale w 170 odcinku spali ze soba w łozku martina, szczyt bezczelnosci. Ciagle sie beda zabawiac, juz biedna Coni sama chyba nie zna miejsc by go ukrywac, gdy ktos idzie;p, a to Coni nie chce sie z nim widywac, bo chce Martina nadal.
jej czasem to ich zachwac w ogole nie rozumiem, dlaczego Kike tak sie przyczepil do Monity skro w sumie z tego co widzimy lata ciagle za Constanza i to na nia ma ochote;)zreszta na wiele innych babek tez...a Monicie nie odpuszcza momo, iz ona czesto traktuje go jak glupka(nie trduno jej sie dziwic zreszta)wydaje mi sie ze to chyba raczej Nieves tak go pcha w strone mONU
napewno Nieves.Chciala bym zobaczyc jakie oczy zrobil
Kike jak pierwszy raz zobaczyl Turke hihi
Nieves mysli tylko o sobie i swoim synku, a nie wyobraza sobie jakie zycie bleee mialaby Monu gdyby wyszła za Kike. dla mnie to on jest strasznie obleśny. a Turca to go nie znosi ze hej;) a i sorki za czeste błędy w pisowni, to z pośpiechu, poprawie sie, hej
Wiem ze go nieznosi,ale Kike w filmie to pies na baby!!Wiec nie potrafie sobie wyobrazic gdyby poznal Turke w jakims odcinku serialu,jak naprzyklad ona wprowadzila by sie do czynszowki.On by sie w swojej slinie utopil!hehe
No tak, za Turca sie pewnie slinic to normalna rzecz;p, boshe tesh chce takie ciało kurwa!!!:P, a Nieves mowi Mono, ze ja kocha jak corke, ale tak naprawde ma ja w dupie, nagadala jej, ze ksiaze nigdy nie spojrzy na kogos takiego jak Mono... moze i ma troche racji, ale gdyby ja naprawde kochala, to by nie knuła z Constansa i wogole.
w sumie to wlasnie Nieves jest jedyna postacia, ktora nie toleruje w serialu, bo jest strasznie falszywa, wscibska i w ogole straszna, a po tej akcji ostatniej z ukryciem listu do Turki to juz przesadzila, inne postacie jak Falucho ,Coni czy Miguel tez knuja i sa falszywi, ale wszystko co robia obraca sie w koncu przeciwko nim i do tego sa niesamowicie smieszni, a Nieves jest tylko wredna, psuje mi humor jak sie pojawia. a co do Turci to ma boskie cialo, ale ja jednak wybralabym dla siebie figure Monity.pozdrawiam ;)
No mono ma super figure, ale ja za piersi turci oddalabym wiele;p. Tak z tym, ze sie obraca przeciwko nim to sie zgodze, a Nieves nie dostanie za swoje wogole;/ bez sensu;p
oj to mnie zasmucilas;) a myslalam ze sprawiedliwosci stanie sie zadosc i Ktos tam Nieves wreszcie da popalic, moze Coni by jej pokazal gdzie raki zimuja, gdyby serial byl krecony dalej i moglibysmy zobaczyc malzenskie perypetie obu par...
Niestety Nieves jako jedyna sie uchowa bez kary, ale przynajmniej da spokoj Monicie i Martinowi na koncu;p
serial sie nie skonczy na malzenstwie monity i martina slub bedzie w 214 odcinku a serial ma 231:)wiec jakies perypetie napewno beda. Najbardziej mi sie podoba ostatni odcinek jak Mono juz trzyma na ramienu swoja sliczna córeczke. Po malzenstwie jeszcze bedzie pare smiesznych sytuacji!
A coni tak latwo nie odpusci nawet na slubie zrobi zamieszanie:(Ale wszystko sie dobrze skonczy.Oczywiscie na koncu obie panie Coni i Mona sie grzecznie przeprosza a nawet przytula:)Syn Kike i Coni tez bedzie nie zly w i super fryzurke bedzie mial:)
Pozdrawiam fanów sos mi vida!!!!!!