Hej! Czy ktoś wie/czy bylo podane jak nazywa się matka? ona ma jakies imie czy coś?:)
Nie wiadomo jeszcze jak ma na imię, nawet sama aktorka tego nie wie w jednym z wywiadów przed startem 9 sezonu zdradziła że na razie gra bezimienną postać, może przedstawi się komuś z paczki, z Lilly nie przedstawiały się sobie ale B&R to para młoda więc tutaj raczej powinno dojść do jakiegoś oficjalnego przedstawienia i może wtedy poznamy jej imię.
Jeszcze taka ciekawostka, bodajże 20 odcinek będzie nosił tytuł Daisy. Mam nadzieje, że to nie jest imię matki bo byłoby beznadziejne.
haha, moja siostra też tak nazwała swojego psa :D widać popularne u nas imię dla zwierząt i jeżeli to będzie imię matki to nie będzie się za dobrze kojarzyło, chociaż do niej tam pasuje, bo jak się uśmiechnie to ma trochę końską twarz...
jak dla mnie matka jest całkiem trafiona, jeśli chodzi o urodę. bałam się, że dadzą jakąś cycatą seksbombę...
Cycata seksbomba nie pasowałaby do Teda. Ja myślałem że wybiorą jakąś bardziej znaną aktorkę, ale to by było głupie bo ludzie kojarzyliby ją od razu z jakąś inną rolą a tak nie wiemy o niej nic bo grała głównie w teatrze, nie tylko w serialu jest zagadką ale poza nim również.
Nie mówię że matka jest jakoś wyjątkowo brzydka, jest na równi z urodą z Lilly i Robin i na pewno pasuje do Teda ale czasem jak się uśmiechnie wygląda dosyć śmiesznie.
moim zdaniem jest urocza, choć faktycznie ma oryginalną urodę. tak czy siak mam tylko nadzieję, że fajnie pokażą ich wspólne początki, a nie w skrócie w ostatnich 2-3 odcinkach (jak sugerują niektórzy rozczarowani widzowie)
będzie odcinek o tytule "How I Met Your Father" czyli opowieść z jej perspektywy więc zapewne dowiemy się więcej o niej a początki z Tedem co jakiś czas wplatają, na pewno za mało jest tego...
"How I Met Your Father" to może być ciekawy odcinek. na pewno na tle pozostałych, które póki co strasznie mnie nudzą. ale skoro dotarłam aż tu, obejrzę do końca :)