Na każdym wątku jest dyskusja na ten temat ostatnio... ;-)
Zresztą dzisiaj lub jutro dowiemy się na 100%, po co teraz rozmyslac?
Ja tak samo! Niech zostawi Robin przed ołtarzem! Victoria zostawiła kogoś dla Teda, który też był zostawiony przed ołtarzem. Lili też zostawiła Marshalla prawie przed ołtarzem, więc teraz niech Barney zrobi to Robin :D
Spoiler. w ostatnim odcinku Ted wchodzi do pokoju panny młodej i jest tam w sukni Robin.
taa, tyle że może się okazać że to nie jest ten sam ślub czy coś :) już nieraz nas zaskakiwali scenarzyści
Mnie z kolei nie bardzo. Quinn jest sympatyczniejsza, a Robin została kobietą Teda i Barneya, jak mówiła Victoria ten trójkąt jest nieco chory. Pomijając to, chyba jestem pewien, że żoną Teda jest siostra przyrodnia pana Stinsona.
najlepsze i tak było zbliżenie na lustro, w którym przeglądała się panna młoda. nie ma to jak poznać kim jest panna młoda po cyckach.
Tu jest ostateczna odpowiedź na to pytanie http://www.tvguide.com/News/HIMYM-Finale-Barney-Bride-Craig-Thomas-1047516.aspx SPOILER dla tych, którym nie chce się czytać całego wywiadu: Robin i Barney pobiorą się, mimo że samo wesele "nie pójdzie gładko".
Prawdę powiedziawszy to żadna niespodzianka, obstawiałem to od mniej więcej 3 sezonu ;) jak duża część fanów serialu.