PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 208 tys. ocen
8,0 10 1 208251
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Jakie są wasze ulubione odcinki z Barneyem, takie w których miał najlepsze teksty/teorie lub takie które bardziej zagłębiały się w jego osobowość ?

ocenił(a) serial na 7
Diku

The Playbook - tu pieknie ukazany jego geniusz:D

ocenił(a) serial na 9
Diku

bardzo mi sie podobal moment kiedy uczyl sie jezdzic autem;)

ocenił(a) serial na 10
lukasz12548

on zawsze wymiata, trudno wybrać jeden, im więcej barneya tym lepiej :) czasem żałuję że serial jest o tedzie a nie właśnie barneyu :)

ocenił(a) serial na 10
Moradin

Tu się nie zgodzę,magia Barneya poza przebojowością,tekstami i momentami dziecinnością polega w dużej mierze na jego tajemniczości. Podobają mi się jego wejścia (jak wtedy gdy stoi za drzwiami Teda przebrany w kombinezon włączając muzykę z Top Gun;) ni z z tego ni z owego pojawia się,rzuca kilka żartów /opowiada historie jego podbojów w połowie zmyśloną,rozkręcając serial,potem znika a normalna fabuła dalej się toczy. Bez Barney'a serial byłby średni ale gdy jest go za dużo (czasem tak bywało) jego postać traci na uroku ;) A przynajmniej ja tak to odbieram ;p

ocenił(a) serial na 10
Diku

Z pewnością odcinek o urodzinach Lily gdzie cały czas wychodził tak samo na zdjęciach i o tym jak razem z Marshalem prowadzili wojnę z typkiem z sąsiedniej firmy :D

ocenił(a) serial na 10
Diku

podróż do Filadelfii z Tedem i telefon do Marshalla, jakieś wesele gdzie uczył niemowlaka swego "fachu" i wiele, wiele więcej :D

ocenił(a) serial na 10
Diku

Ten w którym pokazywał magiczne sztuczki :D

ocenił(a) serial na 10
Diku

moje ulubione to jak jadą do atlanty i barney się wita z tymi japońcami :D

ocenił(a) serial na 9
EpicFail

Atlantic City. Nie Atlanta.