PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208723
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Jaki serial oglądać?

ocenił(a) serial na 10

Przepraszam za założenie tutaj tego tematu, ale zauważyłam, że tu się dość ludzie udzielają więc pomyślałam, że tutaj założę. A mianowicie: Oglądnęłam kilkanaście seriali już i nie mam co dalej oglądać. Nie mogę się zdecydować do oglądnąć. Te seriale oglądałam już:
- 90210
- Plotkara
- Nikita 2010
- Revenge
- The lying game
- Shameless
- Dr. House
- Pretty Little Liars
- The big bang theory
- Lost girl
- Lost
- Pamiętniki Wampirów
- Glee
- Californication
- 2 Broke Girls
- The Carrie Diaries
- The Killing
Polećcie mi więc coś do oglądnięcia teraz. Od razu mówię, że nie chcę: Pogody na miłość, True Blood i How I met your mother. I jak można by było to nie fantastyczne ;D

ocenił(a) serial na 8
ati223

Oglądałam prawie wszystkie z wymienionych seriali i ze swojej strony polecam Doktor Hart, Wyspa Harpera, Uwaga faceci, nie wiem w jakim jesteś wieku, ale ja uwielbiałam kiedyś Jezioro marzeń i Felicity

Lilka840

Ja Oglądałam wszystkie 9 sezonów SERIALU "CHIRURDZY' i baaaardzo go lubię :) .

ocenił(a) serial na 8
saoirseronan

Faktycznie, jak mogłam zapomnieć o chirurgach , gotowych na wszystko i przyjaciołach :) To może jeszcze różowe lata 70-te.

ati223

z tego, co widzę, 'gotowe na wszystko' powinny Ci się spodobać.

ocenił(a) serial na 7
ati223

Nie oglądałaś Przyjaciół? Jeśli tak to zdecydowanie polecam Ci właśnie ten serial. 10 sezonów więc trochę powinien Ci zająć. A co ważniejsze każdy sezon równie dobry ;)

ocenił(a) serial na 8
MaxyM_2

Jeszcze True Blood (Czysta krew) i Married with Childern (Świat wg Bundych) ja oba seriale bardzo lubie :)

ocenił(a) serial na 10
ati223

Gra o Tron. Hannibal, Bates Motel, American Horror Story.

ocenił(a) serial na 6
ati223

Supernatural, Being human, Sherlock BBC, Bates Motel, Teen wolf, Downton Abbey, Doctor Who, The Mentalist, Luther. :)

użytkownik usunięty
ati223

Skins :)

ocenił(a) serial na 7
ati223

Z wymienionych przez Ciebie seriali oglądałam Plotkarę, Revenge, Shameless USA, The Big Bang Theory, Lost i Pamiętniki Wampirów. Na tej podstawie wnioskuję, że może spodoba Ci się Gilmore Girls? Desperate Houseviews to też jeden z moich ulubionych seriali, szczerze polecam. Z czysto komediowych może Modern Family (TBBT do pięt nie dorasta, ale są dobre momenty, szczególne w 2 pierwszych sezonach). A jak chciałabyś serial o życiu bogaczy to The O.C. było ok, z tych które widziałam.

ocenił(a) serial na 8
ati223

Skins, True blood, New girl
słyszałam też, że Hannibal jest dobry