Przepraszam za założenie tutaj tego tematu, ale zauważyłam, że tu się dość ludzie udzielają więc pomyślałam, że tutaj założę. A mianowicie: Oglądnęłam kilkanaście seriali już i nie mam co dalej oglądać. Nie mogę się zdecydować do oglądnąć. Te seriale oglądałam już:
- 90210
- Plotkara
- Nikita 2010
- Revenge
- The lying game
- Shameless
- Dr. House
- Pretty Little Liars
- The big bang theory
- Lost girl
- Lost
- Pamiętniki Wampirów
- Glee
- Californication
- 2 Broke Girls
- The Carrie Diaries
- The Killing
Polećcie mi więc coś do oglądnięcia teraz. Od razu mówię, że nie chcę: Pogody na miłość, True Blood i How I met your mother. I jak można by było to nie fantastyczne ;D
Oglądałam prawie wszystkie z wymienionych seriali i ze swojej strony polecam Doktor Hart, Wyspa Harpera, Uwaga faceci, nie wiem w jakim jesteś wieku, ale ja uwielbiałam kiedyś Jezioro marzeń i Felicity
Faktycznie, jak mogłam zapomnieć o chirurgach , gotowych na wszystko i przyjaciołach :) To może jeszcze różowe lata 70-te.
Nie oglądałaś Przyjaciół? Jeśli tak to zdecydowanie polecam Ci właśnie ten serial. 10 sezonów więc trochę powinien Ci zająć. A co ważniejsze każdy sezon równie dobry ;)
Jeszcze True Blood (Czysta krew) i Married with Childern (Świat wg Bundych) ja oba seriale bardzo lubie :)
Supernatural, Being human, Sherlock BBC, Bates Motel, Teen wolf, Downton Abbey, Doctor Who, The Mentalist, Luther. :)
Z wymienionych przez Ciebie seriali oglądałam Plotkarę, Revenge, Shameless USA, The Big Bang Theory, Lost i Pamiętniki Wampirów. Na tej podstawie wnioskuję, że może spodoba Ci się Gilmore Girls? Desperate Houseviews to też jeden z moich ulubionych seriali, szczerze polecam. Z czysto komediowych może Modern Family (TBBT do pięt nie dorasta, ale są dobre momenty, szczególne w 2 pierwszych sezonach). A jak chciałabyś serial o życiu bogaczy to The O.C. było ok, z tych które widziałam.