PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 208 tys. ocen
8,0 10 1 208271
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

[Spojler alert!] Odcinek 23 spoko i świetne środkowe imię, aczkolwiek to że się Barney oświadczy Queen i że panną młodą jest Robin było na 100% pewne. Jedynym dziwacznym wątkiem jest ten z Victorią, która pojawiła się nie wiadomo skąd i dlaczego i po co i na co.

"To że ktoś mówi do kogoś ciociu, wujku to nie musi oznaczać, że są spokrewnieni. "

Dokładnie, w takiej Szwecji dzieci swobodnie nazywają obcych wujkiem czy ciocią, podobnie jak w Polsce menel chcący od ciebie wyżulić pieniądze nazwie cię szefową albo prezesem ;-)

użytkownik usunięty
meganjewell

przecież na Marshalla mówi wujek Marshall, a nie są spokrewnieni po prostu jest to ich przybrany wujek ( z Lily to samo)

Po 8 sezonie wszystko będzie jasne

ekiwok

moim zdaniem to nie był ślub Bareya i Robin. był to ślub Robin z osobą trzecią. dowody:
1 - Ted powiedział "Barney was getting married" , a nie że to było "Barney's wedding". Chodziło mu o okoliczności - że Barney był zaręczony i miał swój ślub brać wkrótce
2- Barney nie był ubrany jak pan młody, tylko jak drużba.

ocenił(a) serial na 10
ennoir

1 - tak, można to na siłę różnie interpretować , tylko po co w takim razie twórcy by kłamali, że to ich ślub?
2 - był ubrany jak pan młody, a dodatkowo jeszcze ta gadka o odpowiednim 'krawacie'

ennoir

A Lily nie mowi do Teda ,ze pan mlody go prosi ? to chyba bylo w finale 6 sezonu

ocenił(a) serial na 7
Van_fw

Lily powiedziala, ze panna mlod go wola

bohemianbunny

Ale w 6 sezonie, ostatni odcinek Ted wchodzi do pokoju gdzie jest Barney i mowi : Pan mlody mnie wyzwal ? czy jakos tak

ocenił(a) serial na 7
Van_fw

A mozliwe, 6 sezon probuje wymazac z pamieci... ;)

ocenił(a) serial na 9
ekiwok

A może to podwójny ślub będzie? Może Robin znalazła sobie kogoś i dopiero teraz zobaczymy ich historię?

ocenił(a) serial na 10
maqs77

Gdzieś już czytałem o tym że jego żoną ma być właśnie siostra barneya. Dużo wątków na to wskazuje , a motyw z Victorią to jak dla mnie tylko taki przejściowy .B+R ...hmn. Dla mnie spoko , choć Robin stała się bardziej nudna w ostatnim sezonie , a Barney dobrze układa sobie życie z Queen , lecz wciąż jest tym samym gościem co w 1 sezonie , tylko bez tylu dziewczyn .

maqs77

Nie no, przegięciem byłoby, że Robin żeni się z kimś innym, a Barney z Qwenn. No proszę Was, ile można komplikować sytuacje ? :O
Robin&Barney- yea :D

użytkownik usunięty
ekiwok

to nie będzie ślub Robin :) ona tylko z ciekawości przymierzyła suknie ślubną i chciała znać zdanie Teda o tym jak w niej wygląda :D

ocenił(a) serial na 10

dokładnie ;]

ocenił(a) serial na 9

o, a skąd takie informacje? :D

niestety niemożliwe, po pierwsze Ted jak wchodzi do pokoju w ogóle nie jest zaskoczony tym co zobaczył, a po drugie jeśli tylko by przymierzała suknię, panną młodą byłaby Quinn, a po kiego byłby jej potrzebny Ted? ;>

ocenił(a) serial na 10
ekiwok

A mnie się serial bardzo podoba w 100% i odcinki finałowe ekstra,bardzo mnie cieszy że B+R będą razem do końca chciałam żeby tak było,Lili i Marshal cuwodna para a teraz mają dzidziusia,Ted jest niesamowity ciekawe czy Victoria to będzie matka,mam nadzieje że 8 sezon to nie koniec i będą jeszcze inne sezony.Uwielbiam każdego z tych aktorów a wątki są zabawne i fajne,nigdy nie drażnił mnie ten serial,czekałam z niecierpliwością kto jest panna młodą i bardzo sie ucieszyłam że jest to Robyn.

ocenił(a) serial na 10
Sarah1989

Robin sorrki :P

ocenił(a) serial na 8
Sarah1989

a może Yobin :D

ocenił(a) serial na 10
inka83

Oj tam oj tam każdemu sie może pomylić :P akurat niedawno oglądałam odcinek gdzie Ted sie umawiał z poszczególnymi kobietami i tam była właśnie Robyn przez Y :P

ocenił(a) serial na 8
Sarah1989

no właśnie o to mi chodziło ;) ona mówiła,że nazywa się Robyn przez Y,a Ted i Barney myśleli,że Yobin :D

ekiwok

Ja wiem tyle, że Barney ma się ożenić z Robin i koniec. Jeśli twórcom coś strzeli do głowy i to zmienią, to wyjdzie z tego jeden wielki bajzel stworzony tylko po to, żeby namieszać fanom w głowach.

ocenił(a) serial na 9
ponder

Też stawiam na to, że panną młodą będzie Robin :-))) Pamiętacie, jak w rozmowie z Tedem wyznała, iż jak w przyszłości będzie wychodzić za mąż, to chce, aby to właśnie on był jej drużbą? Ted został najpierw wezwany przez Pana Młodego, a później weszła Lily, prosząc, żeby zajrzał też do Panny Młodej...

ocenił(a) serial na 8
ekiwok

Koniec sezonu jak i cały sezon rozczarowujący. Niestety to już nie ten sam serial co w sezonach 1-6. Wątki są powtarzane, dowcipy często te same, wszystko prawie jest do przewidzenia. Ja osobiście nie wyczuwam już żadnych emocji i przywiązania do postaci w tym serialu, bo mnie zwyczajnie zanudza.

ekiwok

Marvin Wait-for-it Eriksen :) piękne imie :D

ekiwok

Lubiłam Barneya i Robi razem , ale uważam ze Queen zdecydowanie bardziej do niego pasuje i to właśnie jej kibicuje

ocenił(a) serial na 7
ekiwok

a wiadomo może kiedy bedą napisy ?

ocenił(a) serial na 8
ekiwok

Barney będzie z Robin bo ciężko było by wcisnąć dwóch nowych głównych aktorów, których polubią widzowie. Z samo żona Teda jest duży problem, ponieważ miał on dużo fajnych dziewczyn. A to przecież ma być ta jedyna, czyli ta która widzowie polubią od razu po pojawieniu się w serialu.

ekiwok

Barney na 100% bedzie z Robin. Nawet ten odcinek, gdy ona opowiada "dzieci jak poznałam waszego ojca" to syn jest w garniturze! a to mówi samo za siebie ;p

ocenił(a) serial na 8
BlueLips

Przecież te dzieci istniały tylko w jej wyobraźni;)

inka83

moim zdaniem to i tak była taka podpowiedź :D

ocenił(a) serial na 9
BlueLips

to chyb razej chodzilo o to ze ona wtedy mila taki moment ze myslala ze jest w ciazy z b

ocenił(a) serial na 9
ekiwok

Ted to gej.

ocenił(a) serial na 9
ekiwok

Wg mnie to jest ślub Barneya - w pierwszym odc 7 sezonu jest to jasne jak słońce z rozmowy Teda z Barneyem (np. o krawacie)
Co do Robin to nie jestem przekonana czy to właśnie ona jest panną młodą... bo w ostatnim odc 7 sezonu Lily wołając Teda do panny młodej ma zdziwioną minę mówiąc, że panna młoda go potrzebuje. Z kolei jak Ted wchodzi do pokoju panny młodej nie jest zdziwiony widząc Robin.... Aczkolwiek z drugiej strony to może być ich ślub, ale Ted w tym samym odc powiedział: "Which brings us to the story of wedding day that went horribly wrong" - po tym można stwierdzić, że na ślubie wszystko się rypnie i do zaślubin nie dojdzie. Tak czy inaczej sezon 8 wszystko wyjawi :D Aha, i też myślę, że siostra Barneya jest przyszłą żoną Teda, a wątek z Victorią całkiem zbędny.

ocenił(a) serial na 7
picia909

Dokładnie to samo zauważyłem dzisiaj rano. Coś mi tu śmierdzi z tym ślubem.. Mam nadzieję, że do tego ślubu nie dojdzie ;p
Ogólnie lubiłem postać Robin, ale po ostatnich dwóch odcinkach szczerze mam jej dość, wszystko psuje -.-

Sebikk

Wiadomo że jest to ślub Robin i Barneya, i że ślub przebiegnie z problemami, ale przebiegnie do końca i Barney oraz Robin zostaną małżeństwem. Tak powiedzieli scenarzyści. W ich mniemaniu Ted będzie gotów na poważny związek dopiero jak zrozumie, że Robin jest poza zasięgiem...

ocenił(a) serial na 7
ekiwok

Chyba masz rację. Za dużo kombinowania już. Zobaczymy jak to będzie, mam nadzieję, że matką jednak nie będzie Victoria.

ocenił(a) serial na 9
Sebikk

Wszystko pięknie poza 1: Końcowa scena... Po prostu nie cierpię pary Barney-Robin. Quinn jest o wiele lepszą dziewczyną dla Stinsona, a Robin jest chyba najgorszą postacią w serialu, która już mnie irytuje.

ocenił(a) serial na 2
Aczer

http://www.comedycentral.pl/news/slub-himym/

RobiN jednak bedzie z Cylonem (Fani BSG widza o chodzi), a nie jak niektorzy pieprzyli ze przeszedl do innego serialu

ocenił(a) serial na 7
Aczer

Fakt, Quinn i Barney to para idealna. Od razu mi się przypominają jego zaręczyny. Scenarzyści jeszcze mogą nas zaskoczyć, oby.

Sebikk

Moim zdaniem to dwa różne śluby. Na ślubie Barney jest ładna pogoda, a jak jest ślub Robin to pada.

ocenił(a) serial na 7
ivona_maciejewska

Tak też może być. Ale to znowu byłoby mega skomplikowane. Mi się wydaje co innego. Ostatnio to zauważyłem. Myślę, że ślub Robin i Barneya dojdzie do skutku. W opowieści o Marshallu, tej z tymi drzwiami, Barney i Robin zachowują się jak para. A sam narrator wcześniej powiedział, że ta historia miała miejsce PO ślubie.