Cześć. Oglądałam HIMYM od czwartego sezonu i teraz nadrabiam. Zaczęłam właśnie sezon trzeci i Ted wspomina o żółtej parasolce - w którym odcinku pojawiła się ona PO RAZ PIERWSZY? Bo chyba to przegapiłam :( Z góry dzięki za odpowiedź!
Nie jestem pewna ale chyba w 2 sezonie jest pokazane jak w czasie deszczu ludzie idą wzdłuż ulicy przy której jest bar i każdy ma czarną parasolkę i w pewnym momencie idzie ktoś z żółtą. No a później jest w 12 odcinku 3 sezonu jak ją zabiera z baru gdzie był na imprezie z okazji św. Patryka.
W 3 i4 sezonie ma ją Stella. Jak pamiętam później będzie miał zółtą parasolkę Ted i ciągle ją ma (na 90% to nie jest ta sama złta parasolka, ale pewnie będzie miała zwiazek z tą co posiada prawdziwa żona Teda)
Ted jej juz nie ma :) zostawil w mieszkaniu swojej przyszlej matki gdy spotykal sie z jej współlokatorką, w 5 sezonie :) a pierwszy raz pojawia sie bodajze w 1 odcinku 3 sezonu, po tym jak Robin rozstala sie z Tedem, ale tu moge sie mylic ;]
No właśnie, jestem przy epizodzie 1 s.3 i tutaj właśnie jest sytuacja taka że najpierw ujęcie jak parasolka leci z wiatrem, a potem to co wspomina Olewna: "w czasie deszczu ludzie idą wzdłuż ulicy przy której jest bar i każdy ma czarną parasolkę i w pewnym momencie idzie ktoś z żółtą", tylko że to ujęcie jak parasolka przylatuje wyglądało jak retrospekcja, stąd moje pytanie.... W każdym razie dziękuję za odpowiedzi!
,,lubie_placki''? Wybacz, ale ten tekst ciągle powtarza mój kolega z klasy i jest on fanem Jak Poznałem Waszą Matkę. Wybacz, ale muszę zapytać. To ty, Arek? Arkadiusz Nasiłowski?
robhans, jak Ty to oglądasz? Stella nigdy nie miała tej żółtej parasolki. W całym serialu jest jedna żółta parasolka, nie, że Ted ma jedną, ale inną niż matka. Jej historia jest taka:
Do odcinka 13, 3 serii ma ją 'matka'.
W odcinku 13, 3 serii 'matka' zostawia ją w klubie po imprezie z okazji dnia świętego Patryka.
Wówczas zabiera ją Ted.
W odcinku 12, 5 serii Ted zostawia ją u Cindy, czyli u 'matki', więc znów parasolkę ma matka.
Ot, cała historia.