PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95293}

Jaś Fasola

Mr. Bean
1990 - 1995
7,5 72 tys. ocen
7,5 10 1 71920
8,2 10 krytyków
Jaś Fasola
powrót do forum serialu Jaś Fasola

Wpisujcie tu wasze ulubione sceny. Wiem, że jest ich bardzo dużo i każdy ma jakąś swoją ulubioną. Moja to (aktualnie przychodzi mi do głowy wiele ale ta mi się podobała najbardziej) to scena w kościele kiedy zabrakło mu chusteczek. A z "Nadciąga totalny kataklizm" podobała mi się scena w parku rozrywki. Wpisujcie swoje propozycje.

ocenił(a) serial na 10
ExOblivione

Dobre sceny to:
-w kinie gdy leci horror
-u dentysty
-cała akcja w hotelu
-w lunaparku

użytkownik usunięty
Mackal

Takich scen jest bardzo wiele. Moje ulubione to:
1. u dentysty
2. na basenie
...i jeszcze wiele, wiele innych... :)

ocenił(a) serial na 10
ExOblivione

Jak dla mnie to najlepsze były :
- W kinie
- W parku
- Na randce

Draciel

nei ogladalem jeascze wszytkich odcinkow(8 na 14 odc),ale najbardziej podoba mi sie scena gdy fasola pisze test i kombinuje jak tu sciagnac od sasiada:D::D W filmie-totalny kataklizm z fakolcem jak ten "harlejowiec"
pokazal mu fuck you a na koncu fasola wysztkich pozegnal tym gestesm:D:D:D:

ExOblivione

Moje ulubione to:
-na plaży
-w parku
-w szpitalu

ocenił(a) serial na 9
Mombik

Mnie to jeszcze powala jego sposób zachowania, gdy jest przerażony. Ten histeryczne skoki (czy jak to tam nazwać) są nie do podrobienia.

ocenił(a) serial na 8
ExOblivione

Dla mnie na parkingu wielopoziomowym,gdy zapala reflektory - Genialne.

ocenił(a) serial na 9
El_Libertador

Moje ulubione sceny to próba sciągania na teście i akcja w kościele i jeszcze w kinie. Z resztą, wszystki sceny z tego serialu są rewelacyjne. Pozdrawiam!

camillus_2

Ja najbardzier lubię sceny kiedy maluje mieszkanie swoim misiem i kiedy w sklepie bawi się figurkami z wigilijnej szopki;D

ocenił(a) serial na 9
non111111111111111

Też własnie pomyslalam o tym malowaniu mieszkania misiem:) I jeszcze o tym jak chcial zawiesc fotel do domu, umiescil go na dachu samochodu i oczywiscie musial kierowac siedzac na nim:)

ocenił(a) serial na 10
non111111111111111

masz racje wigilijna szopka była kapitalna:D dinozaury, jezusek i te sprawy ... :D
Świetna jest jeszcze scena gdy kupuje prezent Bożonarodzeniowy swojej dziewczynie [swoją drogą typka wygląda jakby w bibliotece pracowała] :D

pozdr

ExOblivione

-na basenie
-u dentysty
-jak robił sobie śniadanie
-w kinie
(kolejność przypadkowa ;)

ExOblivione

Na moje najlepsza scena to ta, w której Jachu przed zaśnięciem liczył owce na kalkulatorze..poprostu kosmos:D

ExOblivione

Scen sa setki........;)

Jedne z lepszych

-oczekiwanie na Krolowa Brytyjska,zaciety rozporek i...cios krolowej z "byka" ;D

-sceny z restauracji,upychanie tatara,...mistrzostwo..

-Jas u dentysty,i borowanie wszytkich zebow ;DD

-Boze narodzenie...upychaie tego olbrzymiego indyka,a potem paradowanie z nim na glowie

-.....i wiele wiele innych

KrzYsieq_21

w sklepie przed świętami Bożego Narodzenia. jak bawił się szopką xD

ExOblivione

Zdecydowanie w kościele, potem w parku (jak przygotowywał sobie posiłek), u dentysty i u Królowej. A i jeszcze jak nie mógł zasnąć :) W ogóle cała seria jest super :D

ocenił(a) serial na 9
hysia_80

W PRALNI ^_^_^_^_^_^_^

ExOblivione

Zdecydowanie na plaży z tym ślepcem, gdy sie przebierał :p Po prostu kosmos ;p

ocenił(a) serial na 9
ExOblivione

1. W kościele jak śpiewał AAAAALEEEEELUUUUJAAAAAAAAA, bo tylko to potrafił.
2. Jak jechał samochodem do dentysty, podczas jazdy mył zęby i płukał je potem spryskiwaczem.
3. Ściąganie na teście.
4. Zabawa szopką w sklepie na Boże Narodzenie.
5. Na szkolnym festynie była masa fajnych akcji.

Ogólnie świetny serial.

ocenił(a) serial na 10
Loszo

jest ich bardzo duzo:
-kino
- w restauracji
- na basenie
- w tej przychodni
jest ich multum ja wybralem naprawde kilka

ocenił(a) serial na 9
ExOblivione

moje ulubione:
-kino
-kościół
-święta

ocenił(a) serial na 9
ExOblivione

jak mogłam zapomnieć o świetnej scenie w restauracji z tatarem :D:D

ocenił(a) serial na 9
ExOblivione

Jeśli chodzi natomiast o nowy film (Wakacje Jasia Fasoli) to raczej nie było w nim nic śmiesznego. Jedyne co w miarę mi się podobało to scena na planie filmowym.

ocenił(a) serial na 10
ExOblivione

Najlepsza scena jest w restauracji:):):)

marekkonsek

W kinie gdy leci ten horror ta scena wymiata!!!

ocenił(a) serial na 10
deezly

-w przychodni
-u fryzjera
-w kościele też choć nieco monotonne
-gdy kupił fotel:D

I była też fajna scena kiedyś w pralni, co wszedł do pralki i ta została wprawiona w ruch:DDDD

ocenił(a) serial na 9
Betinka

takich scen są setki....

bardzo dobre są:
-drugie śniadanie na ławce parku,
-w kościele
-na plaży
-gdy kupił telewizor:D
i wiele innych....

mateusz_manchester

Jak Jaś zasypiał w kościele i jak śpiewał

Lina_senpai

Moim ulubionym odcinkiem jest ten w którym maluje mieszkanie. Kiedy bawił się wiertarką, udając że to gnat, celując w kamerę... poprostu rozbrajające .

ocenił(a) serial na 10
johnny_nawalony

Cały odcinek w Hotelu XD jak przedrzeźniał swojego sasiada. Albo jak bawil sie pilotem. Mr. Bean in Room 426 WYMIATAAAA!! Wogule caly serial jest genialny. Plyta z odcinkami stoi u mnie na honorowym miejscu =P

ExOblivione

najlepsze w kościele i z szopką :) wogóle jest wyczepisty!!!

ocenił(a) serial na 10
Kokoro44

Mnie rozpierdala najbardziej sylwestrowa impreza w domu u Fasoli. Buhahaha...na samą myśl dostaje konwulsji:)

Motorcycle_Boy

Jest ich multum

[quote]-oczekiwanie na Krolowa Brytyjska,zaciety rozporek i...cios krolowej z "byka" ;D

-sceny z restauracji,upychanie tatara,...mistrzostwo..

-Jas u dentysty,i borowanie wszytkich zebow ;DD

-Boze narodzenie...upychaie tego olbrzymiego indyka,a potem paradowanie z nim na glowie[/quote]

+ numer z telewizorem. Jasio rozebrał się i założył swoje ubranie na krzesło, aby telewizor dobrze odbierał

+ numer w dyskotece. Jak był zazdrosny o swoją dzieczyną

+ numer z dzieckiem w wesołym miasteczku. Dziecik zesrał się w pampersa, więc Fasola rozciął Teddy'ego i ubrał mu go jako pampersa, ale wcześniej Bean palnął tym zafajdanym pampersem jakiegoś gościa lol

+ numer w pociągu. Jakiś gościu czytał książkę i tak się lola, że jakio nie mógł swojej książki czytać.

+ numer z fryzjerem. Fajnie ich obciął

+ numer ze ściąganiem

+ numer z malowaniem ścian. Bean wszystko pozawijał w gazet

+ numer z kanaką w parku

+ numer w pralni. Fasola podejrzewał facia o to, że podprowadził mu spodnie. Dopadł go w kiblu i zabrał mu spodnie :lol:

[quote]podczas jazdy mył zęby i płukał je potem spryskiwaczem.[/quote]
A potem splułnął na dupę jakiegoś kolesia, który wychodził z klopa :lol:

I wiele, wiele, wieeeeleee innych :)

Jaś w ógóle wymiata. Świetnie go zagrał Rowan Atkinson. Mistrz nad mistrzami :]

ExOblivione

A moja ulubiona scena to ta, w której Mr. Bean robi sobie kanapkę. Świetnie wyglądało to jak suszył sobie sałatę w skarpetkach albo kroił chleb nożycami ;DD

ocenił(a) serial na 10
___Strawberry___

- na zabawie sylwestrowej w jego mieszkaniu, zabrakło mu szampana. Jaś zmieszał jego resztki z octem i podał do wypicia gościom :D
- posiłek dla gości, pocięte gałązki zza okna, umoczone w jakim dżemie, czy co to w ogóle było :D
- zakładanie na głowę czapeczek zrobionych z gazety, z napisana pierwszą litra nazwiska.
- Jak chciał sfotografować tył swojej głowy, a koleś zajumał mu aparat fotograficzny i Jaś później identyfikował sprawcę na podstawie tego jaki wyda dźwięk, po tym jak dziubnął go ołówkiem w brzuch ;D

Same najlepsze akcje były już wymienione, więc dopisałem to co mi przyszło na mysl

SWJar

Dobre są sceny u fryzjera i w kościele. Oraz jak Jaś próbuje przekraść się do pociągu.

ExOblivione

- Odcinek świąteczny,
- Fryzjer,
- Pakowanie( co ciął wszystko na pół :)),
- Parking,
- Kupowanie patelni (z rybą)

I wiele, wiele innych ........

jaroslaw_90

- Klub
- Odcinek Świąteczny
- Fryzjer
- Basen

proctor

Kiedy gra w mini golfa i trafia do drugiego dołka po 33 tysiącach uderzeń.Przy okazji uderzając piłkę biega za nią po Londynie przez cały dzień.

christinearron

zdecydowanie ta, kiedy przygotowuje świątecznego indyka :P
potem u dentysty
i następnie z przygotowywaniem lunchu w parku :D

ocenił(a) serial na 10
michlo

Kiedy robi miejsce na barek i musi zrobić dziurę w ścianie.Wycinając ją obcina głowę portretowi królowej brytyjskiej.

gianluigibuffon1

mały szczegół - nie obcina głowy królowej, tylko głowę księżnej Diany i księcia Karola ;)

ocenił(a) serial na 9
ExOblivione

Najlepsze to:
- w restauracji ta akcja z tatarem :D .
- W kościele, zwłaszcza jak śpiewa "Aaaaaleluja!".
- Jak robi indyka na Boże Narodzenie :D .

marti32marti

przypadkowa kolejność:

-jak poszedł na disco ze swoja laską - ale miał taniec
- sylwester, później malowanie pokoju petardą
- wizyta u dentysty
- spotkanie z królową
- i cała reszta:)

ExOblivione

Dużo takich scen, ale dwie moje ulubione to ta w kinie i z indykiem :)

użytkownik usunięty
ExOblivione

Uwielbiam Jasia.

Ja uwielbiam Sylwester z tymi dwoma urzędasami i jak Jaś idzie spać i liczy owce na kalkulatorze:D

ocenił(a) serial na 10
MsCobain

- Jak suszył sobie spodnie, kiedy udawał że wykęca żarówkę w toalecie... - w filmie "Nadchodzi totalny..."
- zabawa wigilijną szopką...
- kiedy ściągał facetowi siedzącemu na sedesie "swoje" spodnie

ocenił(a) serial na 9
Lukasz7890

Wszystkie sceny z nim są świetne!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Edziu_93

to racja...
scena kiedy ściągnął facetowi na kiblu swoje spodnie i te przybliżenie kamery na metkę z napisem mr.bean
i to jak za każdym razem zamyka swój samochód na kłódkę, a kluczyk wrzuca przez szybę
na basenie, jak zgubił gacie i jak dzieciaki go zepchnęły ze skoczni
jak przebierał się w samochodzie i kawałek piżamy wystawał mu przez rozporek
świetna impra na sylwestra, zaprosił gości i podał im gałązki (zabawa na całego)
i wiele innych....