Czy TVP1 albo jakiś inny kanał mają zamiar puścić 10 serie JAG'a?? To jest ostatnia seria:) I jestem ciekawa jaki ma koniec:)
Fakt, że nie było jeszcze 9 serii więc o 10 nie ma co mówić. Ale są pewne sposoby na obejrzenie kolejnych odcinków. Ja ściągnąłem odcinki z 10 serii :D. Więc wiem jakie jest zakończenie, ale nie będę nikomu psuł zabawy.
Jestem pewien że to był 8 sezon. W gazecie musi być błąd. Poszukaj w googlach spisu wszystkich sezonów. Są tam pokrótce opisane wszystkie odcinki.
Admirał Chegwidden przejdzie na emeryturę, ale nie jestem w stanie powiedzieć, czy w 9 cz 10 sezonie bo mam tylko 3 ostatnie odcinki 10 sezonu a 9 wcale nie widziałem :D. Ale jestem pewien że przejdzie na emeryturę, a na jego miejsce przyjdzie jakiś generał z piechoty morskiej (imienie i nazwiska nie znam). Dojdzie jeszcze jakiś porucznik, młody, zdolny, ambitny (trochę podobny do Rabba i z zachowania i trochę z wyglądu :D:P). W ostatnim odcinku Harm dostanie awans i możliwość wyjechania do pracy jako adwokat Biura JAG w Londynie, a Mac do San Diego, co oznacza, że będą pracować 6000 mil od siebie :D:P. Przez pół odcinka Harm wspomina ważniejsze chwile, które przeżył z Mac. No i pod koniec odcinka spotyka się z Panią Pułkownik: rozmawiają ze sobą, całują się i on się jej oświadcza :D. Wyjaśniają sobie, że jeżeli wezmną ślub jedno z nich będzie musiało zrezygnować z kareiry. W tym celu proszą o spotkanie z Budem, Harriet, Komandorem Turnerem, tą panią bosmat (nie pamiętam jak sie nazywała) no i z generałem. Tam mają zdecydować, które z nich ma zrezygnować, a które pracować dalej. Bud rzuca monetą, którą dostał od Admirała na zasadzie orzeł-reszka i odcinek, a zarazem cała seria JAG kończy się, gdy moneta jaest w górze i wszyscy sie na nią patrzą. Mam tylko nadzieję, że nie zepsułem Ci zabawy oglądania serialu :/ :D:P. Pozdrawiam.
Nie zepsułeś mi na pewno bo zanim u nas będzie dziesiąta seria to ja już zapomne:( masz jeszcze jakies inne seriale które ogladasz??
Niestety nie :/. Chcę sobie załatwić Agentów NCIS, ale to nie będzie łatwe. Znaczy mam możliwość ściągnięcia, ale obawiam się, że były by to podobnie jak ostatnie odcinki JAGa po angielsku. W JAGu się mniej więcej orientowałem o co chodzi, a tu byłoby gorzej :D:P. Muszę pokołować tak żeby znaleść odcinki z lektorem polskim :D. Ale tak to na razie seriałów innych nie mam :/ :D:P.