PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5415
Internat
powrót do forum serialu Internat

Czy macie może dostęp do nich ?
Nie interesują mnie odcinki z lektorem, chciałbym zwykłe napisy w pliku tekstowym. Do odcinków, które mam dołączono tylko napisy francuskie, a w tym języku potrafię się tylko przedstawić ;)

Będę bardzo wdzięczny za nakierowanie mnie na napisy do tego serialu, ponieważ zapowiada się świetnie ;)

ocenił(a) serial na 9
xSzefo

Na forum internat.pun. są odcinki z napisami do pobrania :)

anulka88

Tam są tylko z lektorem. No nic, obejrzę ten jeden serial z polskim lektorem. Są to odcinki z AXN, więc myślę, że nie będzie źle.
Dzięki za odpowiedź ;)

ocenił(a) serial na 9
xSzefo

5,6, i 7 są z napisami :)

anulka88

To pierwsze 4 sezony przeżyję z lektorem :D Dzięki wielkie za pomoc :)

ocenił(a) serial na 9
xSzefo

No z napisami o niebo lepsze, bez porównania ;)) A jesteś przed pierwszym odcinkiem czy już coś obejrzałeś? :)

anulka88

Jestem w połowie pierwszego odcinka :D Musiałem sobie chwilę przerwy zrobić.
Generalnie dodatkowo żałuję tego lektora, ponieważ rzadko mam okazję oglądać coś po hiszpańsku, a język jest świetny i zaczynam naukę na własną rękę, więc też jakiś plus by był.

ocenił(a) serial na 9
xSzefo

Coś mi się obiło gdzieś, że podobno latają gdzieś pierwsze sezony z napisami, ale pewności nie mam... Ale jak już pisałam od 4 na pewno są i z tym i z tym :)

anulka88

Sezony nie są długie, więc nie powinno być problemu obejrzeć kilkanaście odcinków z lektorem.
A pierwszy odcinek ładnie wprowadził do historii, kilka ujęć zagadkowych, zapowiada się fajny serial. Dobrze w końcu oderwać się od tej wyidealizowanej amerykańskiej szkoły :D

ocenił(a) serial na 9
xSzefo

Fajnie :) Kolejna osoba zainteresowana pozytywnie serialem :) Rozgłaszaj gdzie możesz, co by bardziej popularny się stał :))

xSzefo

Haha, ja dokładnie tak samo. Zakupiłam sobie jakieś rozmówki, słowniczki i się uczę. Gdy tylko w piątym sezonie usłyszałam oryginalny dubbing i czytałam napisy, poczułam, że kocham hiszpański ^^

ocenił(a) serial na 8
KeiChan

ja jestem na 6 sezonie, serial jest świetny i ciągle powtarzam słowka hiszpańskie:):):)

kate0304

por favor, por favor......... (prosze) to chyba najczęściej używane słowo w tym serialu :P :P
i jeszcze pomocy: ayuda

ixxert

a może ktoś ma dostęp do angielskich napisów? ;) (1-3 sezon) ??

ocenił(a) serial na 9
xSzefo

Serial już obejrzany? Jak sytuacja? :)

anulka88

Ze wstydem muszę przyznać, że utknąłem pod koniec drugiego sezonu. Kompletnie nie miałem czasu. Na szczęście już jestem obroniony i troszkę więcej wolnego mam przez co pewnie wrócę do serialu ;)

ocenił(a) serial na 9
xSzefo

To gratuluję obrony :)
I nie utykaj :PP Kontynuuj :D