PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=799784}

Insatiable

2018 - 2019
6,0 17 tys. ocen
6,0 10 1 16869
Insatiable
powrót do forum serialu Insatiable

Umówmy się. Ten serial wykracza poza skale realizmu już od pierwszego odcinka. Problem Patty to także problem z którym ja się zmagam, więc powinnam rozumieć bohaterkę jak nikt inny. Przyznam sie, że wątek wystartowania w konkursie na miss w ramach zemsty, jest ciekawy. Za to te wątki jak mordowanie, kradzieże, odprawianie egzorcyzmów, dotkliwe pobicia itd. Czy to nie przesada?
Zrozumiem wątek LGBTQ, przyjaciółka głównej bohaterki, jeden Bob, drugi Bob, to jest nawet do zniesienia. Ale czy tych innych wątków nie było za dużo?

ocenił(a) serial na 10
movie_kasia

Wydaje mi się że ten serial specjalnie ma tak dużo wątków żeby nie był nudny... Taki był zamysł autorów

movie_kasia

Dla mnie wątków nie było za dużo. W dodatku one się ze sobą łączyły i miały jakiś sens, nagle się okazywało, że ktoś poznany w trzecim odcinku okaże się kimś w którymś późniejszym. W Riverdale jest sporo wątków, tylko co z tego, skoro niektóre są uśpione przez pół sezonu, a potem znienacka ucinane jedną sceną i nie wiadomo, po co ten wątek w ogóle był, bo nie wniósł kompletnie niczego i równie dobrze mogłoby go nigdy nie być.

ocenił(a) serial na 10
movie_kasia

A ja chciałbym być te 30 lat temu taki jak Pat. Dziś bym już wyszedł.

ocenił(a) serial na 7
movie_kasia

ale Boba to by zostaw! jest najlepsza postacia :>