PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23821
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

Podobny Serial

ocenił(a) serial na 9

Bardzo lubię seriale tego typu. Serial Awkward. rozśmiesza mnie, lecz trzeba długo czekać
na nowe odcinki. Czy ktoś mógłby mi polecić serial o podobnej tematyce?
Dodam, że Plotkarę obejrzałam i razem z resztą fanów czekam na nowe odcinki :)

ocenił(a) serial na 10
pauuuluska23

Jeśli szukasz takich lekkich komediowych seriali to mogę Ci polecić Life Unexpected albo Cougar Town (zwłaszcza 1 sezon:) ). Dobry był jeszcze Entourage ale bez ostatniego sezonu, który moim zdaniem jest już naciągany. To chyba tyle, mam nadzieje, że coś Ci się spodoba ;)
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
paula1616

Dzięki, na pewno zerknę :))

paula1616

co do Life unexpected sie nie zgodze z toba. ogladalam ten serial i troche sie wynudzilam. to nie komedyjka. ja polece ci dzisiaj obejrzany przeze mnie serial 2 broke girls

ocenił(a) serial na 9
Gryzio

No właśnie patrzyłam na iitv, że to nowość i zastanawiałam się czy nie obejrzeć ;)

pauuuluska23

ja obejrzalam, smieszne, ale inny typ niz Awkward

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

zawsze mnie irytowały wstawki sztucznego śmiechu w sitcomach, dlatego jakoś się do 2 broke girls nie mogłam przekonać i nie dokończyłam pierwszego odcinku :)

paula1616

a "swiat wg bundych", "dwoch i pol", nie lubisz tych seriali?

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

przykro mi ale nie lubię :-)

ocenił(a) serial na 8
izabelka198026

Kocham Greek i gorąco polecam!

ocenił(a) serial na 6
pauuuluska23

jesli chodzi o seriale komediowe to zdecydowanie The Big Bang Theory :)) ! albo klasyka czyli Przyjaciele, bądź jak wspomniał kolega wyżej 'dwóch i pół'
pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 9
ainiK

Chciałabym powiedzieć, że zaczęłam oglądać serial The Lying Game. Nie jest to komedia, ale zdecydowanie polecam. Serial dla młodzieży.

ainiK

różowe lata 70. polecam- najlepszy serial komediowy ever. poza tym, klasyka czyli how i met your mother (ale najwyżej 3 pierwsze sezony); odradzam raczej big bang theory- chyba że lubisz filmy o geek-ach (mnie ten humor nie odpowiadał zupełnie); dodatkowo coś nieco z wyższej połki- skins(2 pierwsze sezony)- gwarantuję że skinsi wciągają

ocenił(a) serial na 7
pauuuluska23

Jeśli szukasz młodzieżowego i zabawnego to ... "Sugar Rush". Tylko 10 odc i 2 sezony, ale przyjemne. Skins też, ale to bardziej dramatyczne :P

ocenił(a) serial na 10
pauuuluska23

A kiedy dodawane są odcinki Awkward ?

ocenił(a) serial na 6
pauuuluska23

Może Suburgatory?

ocenił(a) serial na 9
qlenaa

Qlenaa, pierwszy sezon Awkward już się skończył. Nie wiem kiedy zaczyna się drugi sezon, ale pewnie dopiero w 2012.