Bardzo lubię seriale tego typu. Serial Awkward. rozśmiesza mnie, lecz trzeba długo czekać
na nowe odcinki. Czy ktoś mógłby mi polecić serial o podobnej tematyce?
Dodam, że Plotkarę obejrzałam i razem z resztą fanów czekam na nowe odcinki :)
Jeśli szukasz takich lekkich komediowych seriali to mogę Ci polecić Life Unexpected albo Cougar Town (zwłaszcza 1 sezon:) ). Dobry był jeszcze Entourage ale bez ostatniego sezonu, który moim zdaniem jest już naciągany. To chyba tyle, mam nadzieje, że coś Ci się spodoba ;)
pozdrawiam
co do Life unexpected sie nie zgodze z toba. ogladalam ten serial i troche sie wynudzilam. to nie komedyjka. ja polece ci dzisiaj obejrzany przeze mnie serial 2 broke girls
No właśnie patrzyłam na iitv, że to nowość i zastanawiałam się czy nie obejrzeć ;)
zawsze mnie irytowały wstawki sztucznego śmiechu w sitcomach, dlatego jakoś się do 2 broke girls nie mogłam przekonać i nie dokończyłam pierwszego odcinku :)
jesli chodzi o seriale komediowe to zdecydowanie The Big Bang Theory :)) ! albo klasyka czyli Przyjaciele, bądź jak wspomniał kolega wyżej 'dwóch i pół'
pozdrawiam:)
Chciałabym powiedzieć, że zaczęłam oglądać serial The Lying Game. Nie jest to komedia, ale zdecydowanie polecam. Serial dla młodzieży.
różowe lata 70. polecam- najlepszy serial komediowy ever. poza tym, klasyka czyli how i met your mother (ale najwyżej 3 pierwsze sezony); odradzam raczej big bang theory- chyba że lubisz filmy o geek-ach (mnie ten humor nie odpowiadał zupełnie); dodatkowo coś nieco z wyższej połki- skins(2 pierwsze sezony)- gwarantuję że skinsi wciągają
Jeśli szukasz młodzieżowego i zabawnego to ... "Sugar Rush". Tylko 10 odc i 2 sezony, ale przyjemne. Skins też, ale to bardziej dramatyczne :P