Słabizna. Ten sam poziom co "Tajemnica domu Anubisa" a nawet i gorzej. Serial bardziej jałowy niż Sahara w lipcu. A ta twoja ocena.....to chyba jakiś niesmaczny żart.
Zgadzam się z tym, żę podobny jest nawet serial jest strasznie podobny do anubisa. Myslalekm ze bedzie lepszy, nie tak podobny. tutaj podobny jest nawet ich szef do wiktora z anubisa. totalna zrzynka. ale dam mu troche czasu, obejrze jeszcze pare odcinkow.
Dla mnie żenada! Taka sama jak TDA. Żałosna scenografia, denne aktorstwo. I beznadziejna historia. Litości! Tajemnicza 13-stka, jakiś "pokój widmo" którego drzwi pojawiają się i znikają. Po prostu syf! Ludzie pomylili się z numerowaniem pokoi w hotelu i "zjedli" tę nieszczęsną 13-stkę. Gdyby tak pokazano tę historię i potem okazało się że np. ten pokój jest tylko go zamurowano czy coś to bym uwieżyła.
Ten serial może się podobać chyba tylko niezbyt rozgarniętym gimnazjalistkom.
Mnie ostatnio dobiła scena jak ten chłopak w okularach szedł nocą po korytarzu z latarką. Patrzy pokój nr 12.....potem nr 14. I myśli "Ohhhhh!!!!!!! Boże gdzie jest pokój numer 13!!!!!!??????????". Normalna osoba wpadła by na to, że doszło do pomyłki z numeracją pokoi. Błagam! Mogli by obdarzyć tych głównych bohaterów, chodź odrobiną inteligencji!!! Bo jak na razie to mają ptasie móżdżki. Szykuje się kolejne gówno w stylu TDA.
Raczej gorsze niż TDA, według mnie zero sensu ma znaleźć pokój 13 i szkatułkę no i po co? Jakby to jeszcze był bardzo stary hotel, ciekawa okolica (nie jakieś pustkowie) lub coś w takim stylu.
Ja widziała bym to tak, że ten pokój jest, ale go zamurowano a tamci jakoś go znajdą, wejdą do środka i znajdą jakieś stare dokumenty. Albo....jakieś zapiski ktore rozwiązały by jakąś zagadkę z przeszłości. A jest "pokój widmo"........"drzwi-duch" które pojawiają się i znikają......żenada. Mówię szczerze, ocenę wyższą niż 4 dają temu serialowi tylko pustaki.
Np. że to bez sensu? Że nikt wcześniej tego nie odkrył i nie wszedł do środka? Bajeczka której nawet 6 latek nie łyknie.
Jak można porównywać ten chłam do "House of Anubis". Proszę mi tu nie obrażać porządnego, młodzieżowego serialu.
jestem pustakiem i daje 8 :) a ty wielce inteligentna istoto wiec, że podkreśla ci błędy także "uwieżyła uwieżyła uwieżyła uwieżyła uwieżyła uwieżyła uwieżyła uwieżyła uwieżyła uwieżyła" tak na przyszłość może zapamiętasz może nie :)
i szczerze mówiąc gówno mnie obchodzi jak i innych jak ty byś to widziała ważne jest to jak widzą to twórcy jak komuś się podoba to ogląda jak komuś się nie podoba (tobie) to ogląda coś innego zamiast oglądać dalej i płakać po każdym kolejnym odcinku jaki to ten serial jest słaby.
Pierwszy sezon TDA był reelacyjny, drugi słabszy, nad trzecim nie warto się rozczulać, bo dno totalne.
A Hotel 13? Hmm...
Patrzę na ten serial przez pryzmat TDA i szczerze mówiąc, nie jestem zachwycona. Postacie wydają się skopiowane. Co do nastroju mam wahania, bo zamiast grozy tajemniczości wyszła klapa.
Fabuła sama w sobie ciekawa, ale zrealizowana w jeden z najgorszych możliwych sposobów. Strasznie naiwne zachowania, gra aktorska nieciekawa, sposób w jaki wszystko się toczy - czy naprawdę trzeba jeszcze coś dodawać?
Serial nie przekazuje żadnych wartości, co najwyżej bezsensowne treści, z których nie można się nawet pośmiać, że o zachwycie nawet nie wspomnę.
Najbardziej irytuję mnie Anna, taka papierowa dziewczynka bez osobowości. Gra aktorska nie uratuje, bo jej nie widać, cóż. Zauważyliście, że w praktycznie wszystkich serialach główny bohater jest identyczny? Mam na myśli osobę bez charakteru, stylu, konkretnych cech. W opisach takim postaciom przyznają cechy typowe, tj. MIŁY MĄDRY SYMPATYCZNY TAKISUPERMEGAFANTASTYCZNY.
Suche poczucie humoru (jeśli tak to można nazwać), gra nie taka, nie podoba mi się.
To by było na tyle.
Podkreślam, że to tylko i wyłącznie moja opinia. Nikt nie musi się z tym zgadzać. No : )
Według mnie to jest tak:
Super
Podobieństwa
Faktycznie podobne charakterami postaci do Tajemnice Domu Anubisa
Tajemniczością podobne trochę do Gravity Falls/Wodogrzmoty Małe
Ciekawy jestem co do Pani Henninks, może to Anna, która została w przeszłości poprzez amnezje po potrąceniu przez powóz konny.
A poza tym i Hotel 13 i TDA jest very good.
Ci co nie oglądali do końca drugiego sezonu to radze obejrzeć bo ja się aż popłakałam. I ostatni odcinek ani troche nie jest
Podobny do Anubisa. Tym co oglądali i Itak się nie podoba to moim i tylko moim zdaniem bez urazy są bezduszni i bez serca.
Bo chyba to jest smutne gdy cała przyjaźń między wszystkimi w serialu znika i zapomina przez tą maszynę czasu. Bo chyba
Nikt Niechciał by zapomnieć o przyjacielu . To tylko moje zdanie.
PS. Mam problem z klawiaturą.