PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66762
7,5 25 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

Nicholas Brody

ocenił(a) serial na 7

Myślałem, że on jest głównym bohaterem ;/. Tylko dla niego oglądałem. A tu się dowiaduję po jego
śmierci, że to zapłakana i nudna Carrie jest główną bohaterką. Nicholas Brody był według mnie najciekawszą postacią w serialu i wątpię, że ten serial będzie taki dobry, jak wcześniej.

ocenił(a) serial na 8
walker666

Uważam dokładnie tak samo. Z tą może różnicą że Carrie lubiłem do ostatnich 15 minut finału teraz jej nie znoszę za to zachowanie:-no idę robić karierę, nie ważne kto jest moim szefem-. Wielki zawód.

ocenił(a) serial na 7
WOLVERINE55

Dokładnie.

ocenił(a) serial na 8
walker666

W ogóle to o czwartym sezonie nikt nie będzie pamiętał bo król wraca;-) http://www.filmweb.pl/serial/24%3A+Jeszcze+jeden+dzień-2014-710555

ocenił(a) serial na 9
walker666

Wiele rzeczy o Carrie można powiedzieć, ale z pewnością nie to, że jest nudna ;) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
Gruntowny

Trochę przesadziłem, może dlatego, że 3 sezon był nudny.

walker666

Popieram, Carrie jest nudniejsza i od poczatku za nią nie przepadam.

ocenił(a) serial na 7
NikKlik

Pytanie czy jest sens zabierać się od października za 4 sezon... Niby co ma się zmienić? Ona zawsze będzie irytująca. Wg Saul ratuje ten serial.

ocenił(a) serial na 7
walker666

A tu się okazało, że Brody miał zginąć w 1 sezonie...

walker666

Jak miał zginąć? W zamachu samobójczym? Pytanie czy Saul będzie pełnił jakąś ważną rolę w czwartym sezonie., w końcu odszedł na emeryturę. Obawiam się, że serial skupi się na Carrie i jej problemach z wychowankiem dziecka.

ocenił(a) serial na 7
NikKlik

Zabity przez Saula.

ocenił(a) serial na 8
walker666

Moim zdaniem śmierć Nicka była dość głupia. Nie chodzi mi tylko o to że go zabili ale o to jak to się stało. To już lepiej by było gdyby go Quinn zabił w finale drugiego sezonu... A tak to go regularnie sprzedali ale Carrie to w ogóle nie przeszkadza pracować dla Lochearta, to jest najgorze i głupio poprowadzony wątek. Czwarty sezon będzie zapewne o ratowaniu świata(który to już raz?). Dzieciaka zaś chyba odda siostrze.

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

Dopiero co skończyłam oglądać 3 sezon, jestem rozgoryczona finałem i w pełni zgadzam się z Tobą. Perfidnie go poświęcili dla człowieka który powinien już dawno zawisnąć, a że go pozyskali to stał się good man, a Brody bad man.
A swoją drogą nie rozumiem, dlaczego tylu ludzi nie lubi Brodiego.
Również przeżyłam ogromne rozczarowanie Carrie. Przecież musi wiedzieć że jej nowy szef stoi za śmiercią Brodiego.

ocenił(a) serial na 6
walker666

Do samego końca byłem pewien, że po tym ogromnym sukcesie jaki odniosło zwerbowanie Javadiego i usadzenie na stanowisku Akbariego Saul zostanie dyrektorem na stałe a ten pajack Lockhard czy jak to się pisze wyleci na zbity pysk

ocenił(a) serial na 8
NikKlik

I ten jej ciągły wytrzeszcz oczu. Myślałam, że zostanie jej już tak na zawsze:-)

ocenił(a) serial na 7
walker666

Nicholas Brody to zdrajca i muzułmańskie terrorysta, powinien być uśmiercony już w 1 senonie, natomiast Carrie to wyjątkowo idiotka, powinna zostać dożywotnio zamknięta w psychiatryku

ocenił(a) serial na 8
walker666

I co,oglądasz 4 sezon? Jeśli tak,to czy brakuje ci postaci Brody'ego? Bo mi nie,serial tylko zyskał i 4 sezon jest najlepszy według mnie.

levy42

Ja się nie mogłam doczekać, kiedy Brody zniknie. Strasznie działał mi na nerwy. Carrie jest dobrą postacią, owszem dokonuje głupich wyborów i jest psychiczna, ale ogólnie rzecz biorąc jest baaardzo dynamiczna i dobrze się ją ogląda. Ale i tak Saul wymiata, a Quinn jest całkiem dobrym dodatkiem.