Nie wierzę, że jeszcze nie ma tego jakże "oryginalnego" tematu :D No to jedziemy z koksem:
Moi faworyci: Japonia, Szwajcaria, Romano, Prusy.
Nie było czegoś takiego? Wręcz niemożliwe...
Kocham Włochy :D
"-Co zrobisz, kiedy zobaczysz Anglię?
- Skonstruuję białą flagę z chusteczki i pióra lub patyczka, oczywiście!"
Potem... uwielbiam Japonię, Francję, Anglię, Amerykę, Chiny jest przesłodki *U*
I Grecję :D
Moi zaś faworyci to Rumunia, Serbia, Włochy Południowe, Hiszpania, Finlandia, Norwegia, Dania, Szwecja i Holandia. >D
Tak się zastanawiałam, czy nie chodzi ci o niego, bo taki sam błąd popełnił polski wydawca czwartego tomu ;)
Ja uwielbiam Polskę, Oś i w sumie wszystkich Aliantów za wyjątkiem Francji, którego wręcz nie znoszę ;)
Seszele XD (pojawia się w którymś z końcowych epizodów :)
a na serio; Włochy (!), Japonia, Niemcy, Francja i Vodkaaaa czyli Rosja :D
O to, moja czołówka:
1. Anglia
2. Polska
3. Ameryka
Lubię jeszcze Hiszpanię, Włochy Południowe, Kanadę, Węgry
Nie cierpię: Francji i Korei.
Nie lubię: Prus
A reszta, jest mi szczerze obojętna.
Uwielbiam, wręcz ubóstwiam Węgry! Taka cudowna postać! Lubię także Białoruś oraz Turcję. Belgia też jest niczego osobie ^^.
Co do Węgier, zauważyłem że wielu zagranicznych fanów Hetalii uważa ją za partnera Prus. Co za absurd! Węgry, ze względów historycznych, powinny być sympatią Polski. Choć wiem, że to dość trudne, patrząc na charakter Feliksa ;)
"Co do Węgier, zauważyłem że wielu zagranicznych fanów Hetalii uważa ją za partnera Prus. Co za absurd! "
Tym bardziej, że w kanonie jest widoczne, że Węgry jest zakochana w Austrii, a Prus nie znosi (zresztą ;P Co zaś do pairingu z Polską - może nie tyle sympatią, co bardzo dobrą przyjaciółką ;) Jako ciekawostkę mogę podać fakt, że w węgierskim fandomie Hetaliowym najpopularniejszym pairingiem z Węgrami jest Turcja/Węgry (o wiele ciekawszy od Prusy/Węgry i Austria/Węgry). A z Feliksem to każdy nation-tan miałby trudno, a jak dochodzą do tego kwestie historyczno-polityczne, to już w ogóle XD (nie piszę tu oczywiście o pairingu Polska/Węgry, ale tych mocno angstowych, typu Polska/Ukraina).
Żeby zaś trzymać się tematu, moimi ulubionymi postaciami są:
*Anglia
*Rosja
*Polska
*Węgry
*Francja
*Włochy Południowe
Najmniej lubiane to Japonia i Ameryka.
Włochy Północne ( pasta !!!!! ) , Japonia , Polska , , Francja , Anglia , Ameryka .
Włochy ( zarówno Północne jak i Południowe), Hiszpania, Polska,Rosja, Anglia, Japonia, Szwajcaria, Chiny,Białoruś,Litwa, Denmark, Belgia, Prusy, Sealandia!
Hmmm... Polska, Kanada (to jak go wszyscy ignorują jest świetne), Grecja, Włochy, Japonia,
Może otaku-wanie rzuciło mi się na mózg, ale najbardziej lubię Japonię xD Jest po prostu taki.... japoński. Uwielbiam też Włochy (mam na myśli Północne, ale Południowe też zyskały moją sympatię), Anglię, Amerykę, Chiny, Polskę (hehe, patriotyzm się odzywa). Reszta w sumie jest znośna, chyba nie ma takiej postaci, której bym nie cierpiała.
Najlepsze postacie to Rosja, Włochy Północne, Anglia , Niemcy i Węgry. A najgorsze to Francja i Turcja.