Hej, czy opowiedzałby mi ktos historię Elle Bishop w serailu? Serial oglądałam dawno, do 3
sezonu, 4 nie widziałam, ale po komentarzach jakoś mnie nie ciągnie aby go zobaczyć.
Ostatnio obejrzałam Veronica Mars i dop zorientowałam się że Kristen grała również w
Herosach. Czy przypomniałby mi ktoś jak to z tą Ellie było? Nawet nie pamiętam czy była po
dobrej czy złej stronie :) Z góry dziękuję :)
Jako Elle wystąpiła w drugim sezonie i była córką człowieka ,który miał "firmę" ,która według niego miała pomagać ludziom ze zdolnościami .Ona była raczej po złej stronie ,choć chciała złapać Sylara (był mordercą i brał cudze moce ,poprzez szukanie czegoś w mózgach [?] .Przypomina mi się jeszcze wątek Elle i Petera .Ostatnio oglądałam drugi raz 2 sezon i dużo nie pamiętam ,jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę ;)
Tak, nawet wiem że to Sylor ją zabił. A własnie wątku z Peterem nie pamiętam, albo dlaczego miały z Clare spięcie i gdzieś tam jeszcze coś było z ojcem Calire ( ale nie tym biologicznym). Chodziło mi o dokładniejszą biografię, ale i tak dzięki za odpowiedź :)
http://heroeswiki.com/Elle -tu są informacje po angielsku ,ale można przetłumaczyć stronę ;)