PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=324190}

Hannah Montana

2006 - 2011
5,4 23 tys. ocen
5,4 10 1 22657
6,6 5 krytyków
Hannah Montana
powrót do forum serialu Hannah Montana

Wybieramy 10 najgorszych seriali Disneya

1. Jessie
2. Jonas
3. Jonas w Los Angeles
4. Słoneczna Sonny
5. Zeke i Luther
6. Aaron Stone
7.Powodzenia, Charlie!
8. Z innej beczki
9. Hannah Montana
10. Ja w kapeli

To moja dziesiątka ty wybierz swoją

użytkownik usunięty
matiwww2

10 najgorszych??? Ok, to moja lista:

1. Do dzwonka (serial polski, ale Disneya).
2. Taniec rządzi.
3. Nadzdolni.
4. Jonas/Jonas w L. A. (to ten sam serial, tylko sezony się inaczej nazywają)
5. Z innej beczki!
6. Aaron Stone.
7. Z kopyta.
8. Tajny agent Connor.
9. Zeke i Luther.
10. Para królów.

Gdyby było 13, to na 11. dałbym Mr. Young, na 12. Powodzenia, Charlie!, a na 13. Ja w kapeli. ;p

Nie zgodzę się z Tobą co do ,,Jessie'', ,,Słonecznej Sonny'' i ,,Hanny Montany'', bo jak dla mnie to 3 te seriale są świetne! ;D

Można by było jeszcze zrobić listę najgorszych seriali animowanych Disneya i tam by się znalazły seriale takie jak: Akwalans, Cafe Myszka, Chip i Dale Brygada RR, Filmore na tropie, Goofy i inni, Kacza paczka, Kacze opowieści, Stitch!, Szczypta magii, Timon i Pumba oraz wszystkie inne bajki, w których występuje Myszka Mickey, Goofy, Kaczor Donald i Pluto. ;p

a ja się z tobą nie zgodzę co do pary królów, z kopyta i taniec rządzi a co do jessie, słonecznej sonny i hanny montany te seriale pasują do przysłowia ,,głupi ma zawsze szczęście''
Jessie - o tak z ulicy dostała prace niani
Sonny - dała parę nie śmiesznych filmików i dostała rolę w serialu z innej beczki. A tytuł skopiowali.
Hannah Montana - na początku dało się oglądać, ale zawsze dostawała co chciała. i jeszcze chamsko się zachowywała, a później żeby więcej ludzi oglądała wywoływała skandale

użytkownik usunięty
matiwww2

Para Królów - serial opowiadający o dwójce idiotów, którzy w dziwny sposób zostali królami.

Z Kopyta - serial, w którym przemoc jest rozwiązaniem na wszystko (szczególnie odcinek Halloweenowy).

Taniec rządzi - dwie puste, głupie dziewczyny, które nie potrafią tańczyć, w bardzo dziwny sposób dostały się do programu, a nie powinny. Tańczą słabą, a w programie zawsze chcą być na pierwszym planie. Rozkazują osobom z ekipy programu, jakby były najważniejsze, a wcale nie są. Do tego obydwie są strasznie wkurzające. Tragicznie się ubierają i myślą, że wszyscy je lubią, że są takie super, że są najlepsze. Poza tym nie są w ogóle śmieszne, a wręcz żałosne z tą swoją głupotą. Jeszcze obie nie potrafią grać i śpiewać. Do tego w serialu jest jeszcze Davis Cleveland, który kompletnie nie potrafi grać. Dodatkowo oboje (CeCe i Flynn) mają matkę, której w ogóle nie obchodzi życie własnych dzieci.

A teraz inne seriale:

Jessie - co prawda dostała pracę w idiotyczny sposób, w ogóle ten pierwszy odcinek jest głupi, ale pozostałe odcinki (czyli od drugiego) są rewelacyjne. Doskonała gra aktorska dzieci, a szczególnie Zuri. Zabawne postacie, znakomite żarty i świetna obsada.

Słoneczna Sonny - ta sama sytuacja, czyli dziewczyna dostała się do programu w głupi sposób, ale ogólnie serial jest fantastyczny. Doskonała gra aktorska, kapitalna fabuła, znakomite żarty i zabawne postacie. Szkoda tylko, że serial zakończył się na dwóch sezonach.

Hannah Montana - jeden z najlepszych seriali Disneya, jest genialny! ;) Doskonała gra aktorska, kapitalna fabuła, znakomite żarty i zabawne postacie. Poza tym w przeciwieństwie do ,,Nadzdolnych'', którzy są tylko nieudaną kopią tego serialu, w ,,Hannie...'' Miley miała wielki szacunek do rodziny i swoich przyjaciół, a w ,,Nadzdolnych'' China uważała ojca i brata za debili, a przyjaciół miała gdzieś, bo chciała tylko przypodobać się licealistom, jednak gdy tamci ją ignorowali, to ta wracała do Olivii i Fletchera, którzy byli dla niej taką ,,nagrodą pocieszenia'', bo ona nie chciała być szkolnym odludkiem.

Te trzy seriale poza ,,Czarodziejami...'' i ,,Nie ma to jak statek'' są najlepszymi na Disney Channel! ;]

hannah montana kojarzy się teraz z skandalami miley Cyrus, Słoneczna Sonny z zakładem psychiatrycznym a jessie pewnie się goli przed programem, widać ze to dziecko pisze scenariusz

ocenił(a) serial na 2
matiwww2

Ten serial to nieporozumienie...

ocenił(a) serial na 2
matiwww2

każdy z wymienionych:) kiedyś seriale miały jakiś fajny przekaz o pomocy rodzicom czy dbaniu o środowisko w jakiś lekki nie rzucający się w oczy sposób a te teraz to instrukcja obsługi jak zostać plastikiem i pustakiem i pokazać dzieciom jak są niedoskonałe bez ton żelu lakieru makijażu i tandetnych ciuchów :)

Czarnogwardzista

np. Para Królów, z kopyta, Mr. Young. Gwiazdy tych seriali nie wywołują skandali

ocenił(a) serial na 2
matiwww2

Nie stawiam wszystkich pod jedną kreską . Wymienione przez ciebie tytuły nie są złe a nawet dobre. Chociaż sam z ostatnich produkcji Disneya to wole animowanego Fineasza i Ferba.

użytkownik usunięty
matiwww2

Para królów, czyli Brady i Boomer, to idioci, Z kopyta to tylko przemoc, a Mr. Young to straszna nuda i żadnych śmiesznych elementów w serialu.

użytkownik usunięty
matiwww2

a Słoneczna Sonny dlaczego z zakładem psychiatrycznym ? o_0 bo

Była gruba, cięła się i chodziła do psychiatry, a po za tym w serialu wygląda jakby miała nierówno pod sufitem.

użytkownik usunięty
matiwww2

a no tak racja

hannah monrtana uważała się za najpiękniejsza i mądrzejszą a brata uważała za debila. a ten serial co zaśpiewała do klasówki i dostała 6 to widać ze nauczycielka to idiotka

użytkownik usunięty
matiwww2

yyy... chyba odcinek?! a nie serial!

ostatnie zdanie tak, ale początek odnosi się do całego serialu

ocenił(a) serial na 5

" Miley miała wielki szacunek do rodziny i swoich przyjaciół"

Do przyjaciół to Miley miała faktycznie szacunek. Ale brata traktowała jak śmiecia.

ocenił(a) serial na 1

Ty ku...fonie jeden ty wy.......dzielaj, że stąd jak się zachwycasz takimi serialikami kurde!

użytkownik usunięty

Wiesz że danie Brygady RR Kaczych opowieści i innych które dałeś powinno być karane.
I tak widać że masz 13 lat bo wolisz Hannę Montanę i inne takie bzdety zamiast tych legendarnych kreskówek

użytkownik usunięty

Z kreskówek to lubię tylko Fineasza i Ferba, a te wszystkie inne bajki z Goofym, Kaczorem Donaldem czy Myszką Miki są po prostu głupie. Ja rozumiem, że w kreskówce jest wiele elementów fikcyjnych, ale bez przesady. W tych bajkach, które wcześniej wymieniłem wszystko jest nierealne, np. połykanie wielkich mebli (np. szaf, łóżek), połykanie groźnych owadów (np. szerszeni) i przeżycie po ich użądleniu albo utopienie się, a potem nagle ożycie. Niech będzie, że seriale animowane to fikcja, ale już bez przesady, naprawdę.

ocenił(a) serial na 1

Wy...erdzielaj w podskokach i to na jednej nóżce ku...fonie jeden ty

użytkownik usunięty

A sitcomy Disneya są po prostu zabawne i przyjemne w oglądaniu, w przeciwieństwie do tych idiotycznych kreskówek.

użytkownik usunięty

Chciałaś chyba napisać że kreskówki Disneya są po prostu zabawne i przyjemne w oglądaniu w przeciwieństwie do tych idiotycznych sitcomów

użytkownik usunięty

Nie, dobrze napisałem. Bo sitcomy są przynajmniej realistyczne, a to że są głupawe, to mi nie przeszkadza, bo te bajki to są dopiero debilne. Chodzi mi oczywiście o seriale typu ,,Czarodzieje z Waverly Place'' czy ,,Nie ma to jak statek'', bo te nowe takie jak ,,Taniec rządzi'' czy ,,Nadzdolni'' są żałosne, tak samo jak wcześniej wymienione kreskówki.

użytkownik usunięty

Przynajmniej te stare bajki są dużo lepsze od tych nowych sitcomów

użytkownik usunięty

Właśnie że nie, te stare bajki są takie debilne, że już nawet ,,Powodzenia, Charlie!'' przy nich to arcydzieło.

użytkownik usunięty

AŻ SARKAZM BOLI

użytkownik usunięty

To nie był sarkazm tylko najprawdziwsza prawda!!! Przecież ,,Teraz Miki'' i wszystkie bajki, w których występuję Goofy, Myszka Miki czy Kaczor Donald to dno i totalna żenada. Te bajki są tak żałosne, że już wolę oglądać ,,Taniec rządzi'' niż to gówno.

użytkownik usunięty

Widocznie rodzice nie pozwalali ci oglądać normalnych bajek tylko te gnioty

użytkownik usunięty

Pozwalali i pozwalają mi oglądać i to i to. I normalne seriale to właśnie sitcomy Disneya, a nienormalne to właśnie ,,Teraz Miki'', itp., dosłownie nienormalne! I jeszcze nierealne!

Te seriale nie są realne... To wszystko wymyślane głupoty :).

ocenił(a) serial na 1

Wypierdzielaj!!!

Idiota to ty i twoja stara

Ja mam 12 lat i wole te kreskówki od tych badziewnych seriali.

ocenił(a) serial na 1

Szczypta magii, Filmore, Stich, Akwalans są gorsze. Fakt.
Jeżeli klasyczne animacje uznajesz za gorsze to z ciebie Troll!

użytkownik usunięty
matiwww2

1.Hannah Montana
2.High Scool Musical
3.Czarodzieje z Waverly Place
4.Jonas
5.Jonas w Los Angeles
6.Słoneczna Sonny
7.Para Królów
8.Z kopyta
9.Jessie
10.Z innej Beczki

HSM to nie serial!

użytkownik usunięty

Przepraszam bardzo, ale co ci się nie podoba w ,,Czarodziejach z Waverly Place''?

użytkownik usunięty

Bo jest słaby tak jak inne fabularne seriale Disneya.Jedynym dobrym jest chyba Nie ma to jak hotel

użytkownik usunięty

I ,,Nie ma to jak statek'', ,,Hannah Montana'', ,,Słoneczna Sonny'', ,,Jessie'', ,,Austin i Ally'' no i jeszcze właśnie ,,Czarodzieje...''. ;]

użytkownik usunięty

ile ty masz lat że lubisz takie seriale?

użytkownik usunięty

13, ale teraz oglądam już coraz rzadziej. Ale od czasu do czasu to się przyjemnie ogląda. ;)

użytkownik usunięty

Ja mam 11 i uważam że to rzeczywiście beznadziejne seriale i wolę te stare bajki

użytkownik usunięty

Rzeczywiście muszę przyznać, że prawie każdy serial jest głupawy, ale niektóre od czasu do czasu można obejrzeć, żeby się pośmiać. ;]

ocenił(a) serial na 8
matiwww2

1.Z innej Beczki
2.Austin i Ally
3.Mr.Yong
4.Jonas
5.Jonas w Los Angeles
6.Ja w kapeli
7.Do dzwonka
8.Aron Stone
9.Z kopyta
10.Taniec rządzi

użytkownik usunięty
mimi21

Przepraszam bardzo, co ty złego widzisz w serialu ,,Austin i Ally''? A tak poza tym ,,Jonas'' i ,,Jonas w Los Angeles'' to jest ten sam serial, tylko że 2 różne sezony!

Każdemu może się cos nie podobać.

każdy z tych młodzieżowych seriali z Disney Channel, Nickelodeon, Disney XD to są syfy, które śmieszne są tylko dla debili

matiwww2

1. Hannah Montana
2. Jessie
3. Jonas
4. Jonas w Los Angeles
5. Słoneczna Sonny
6. Ja w kapeli
7. Zeke i Luther
8. Aron Stone
9. Z kopyta
10. Para królów

użytkownik usunięty
ciotkaEliza

,,Hannah Montana'', ,,Jessie'' i ,,Słoneczna Sonny''?!